24 nov 11, 19:32:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 391
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Csak Csajok!  (Megtekintve 1109807 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3480 Dátum: 10 nov 30, 16:30:43 »

Előre is jó bulizást! Pontosan Ma érkezett az oltóanyag. A héten beadják.
Nem tudom, hogy veletek hogy van, de nálunk elkezdődött a hasmenéses-hányásos vírus akcióba lépése. A fél osztály elkapta. Lehet, hogy én leszek a következő áldozat? Hümm-hümm Neeem
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3481 Dátum: 10 nov 30, 16:34:50 »

Nem mondod?o.O Nálunk nincs ilyen még, csak hitegetik a diákokat hogy valami virus van a levegőben így vigyázzunk. Nevet
Erősz a szervezeted, nem kapod el! Légy erős!!!
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3482 Dátum: 10 nov 30, 16:58:49 »

Köszi! Igen! Erős vagyok! Nagyooon! Nevet Ha meg elkapom, annál jobb. Egész nap a gépen lóghatok. Pojén
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3483 Dátum: 10 nov 30, 17:04:54 »

Amúgy: van itt olyan lány, akit beoltottak méhnyakrák ellen? Én jövő héten fogom megkapni az oltást. Kicsit félek. Nem bírom a szurikat, ebből meg ráadásul 3-at is fogok kapni.

Nah nagynehezen ráakadtam egy számomra érdekesnek és idevalónak tartott témára. Mosolyog
Szóval méhnyakrák elleni oltás: nemsok értelmét látom. Pont multkor folytattunk egy beszélgetést erről néhány barátnőmmel és határozottan az oltás szükségletének elvetésére jutottunk, ráadásul a nőgyógászok jó része sem javasolja illetve látja szükségszerűek, kifejezetten hasznosnak az oltást.
De, hogy most nemondjak hülyeségeket (és számadatokkal is tudjak dobállódzni) inkább utánna olvastam pár adatnak:
Ugyanis a méhnyakrákot a HPV vírus 15 féle típusa okozhatja (magának a vírusnak több mint 100 válfaja van), a tudomány jelenlegi állása szerint, viszont az oltás mindössze pár ellen véd (számszerint 4 típus ellen, melyek közül eddig csak kettőt hoztak összefüggésbe a méhnyakrákkal), ráadásul ha a lány szervezetében épp jelen van az egyik vírus az oltás az adott válfaj ellen hatástalan. Míg csökkenti a méhnyakrák veszélyét növeli a méhrák veszélyét, vagy más rákos megbetegedésekét.

Egy érdekes adat továbbá az is, hogy:
"Azt már tudjuk, hogy az oltás egyik összetevője, a poliszorbát 80 egereknél terméketlenséget okoz. Az oltásban van még bórax, amivel hangyákat szoktak irtani, alumínium hidroxifoszfát, egy idegméreg, ami érzékennyé teszi az immunrendszert. Ha mindezeket és bármilyen vírusanyagot, amiről nem bizonyított, hogy ártalmatlan, befecskendezünk a szervezetbe, megkerülve az immunrendszer természetes védőgátjait, akkor vajon védelem lesz a vége vagy baj?"
- Bronwyn Hancock

Tény, hogy az oltás megkapása után sok nőnél egészségügyi zavarok léptek fel.

Egy dolog, hogy nem teljessen biztos hogy a vírus valójában okoz-e méhnyakrákot, a másiik az, hogy ha okoz is a rákos megbeteghedésekért főként az egészségtelen életmód a felelős, stressz, valamint genetikai hiba, mely kiküszöbölésére semmiféle biztos mószer nem ismert.

Befejezésül:
"Mivel nőknél sem lehet tudni, mennyi ideig véd a Gardasil, kétséges, hogy használ-e 9-13 éveseknek. A biztos hatáshoz az oltást nem sokkal az adott HPV típusokkal való fertőződés előtt kellene beadni, de és azok ideje nem ismert. Így viszont az oltás védőhatása megszünhet a fertőzésig. Az is előfordulhat, hogy egy gyerek már az oltás idején fertőzött, mivel a HPV nemcsak nemi úton, hanem bőrről bőrre is terjedhet."
- Vaccination Risk Awareness Network

http://www.tenyek-tevhitek.hu/fiatalkori-human-papiloma-virus-elleni-oltas-kritikaja.htm

Én nem akarok senki sem megilyeszteni, mindenki a saját életéért, egészségéért felelős csak érdemes ismerni az esetleghes rizikót is, hogyha egy adott gyógyszert szedünk, beadatunk magunknak valamilyen oltást. Persze vannak összeesküvés elméletek ez tény, álltalában nemhiszek bennük, de a bioszt igencsak szeretem és a biosztudásom aztmondja nem elég jó ez az oltás ahoz, hogy én beadassam magamnak... egyenlőre. Persze a tudomány, így az orvostudomány, a gyógyszerészet is napról naprafejlődik és az oltást is ugygondolom egyre inkább tkéletesítik még a jövőben.

üdv Noé =)

Ui. Köszi, hogy volt erőd és türelmed végigolvasni.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 30, 17:14:42 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3484 Dátum: 10 nov 30, 17:09:19 »

Na engem most sikerült megijeszteni. :O De már nincs visszaút, már a hűtőben van az első adag! Ohh My God
Naplózva

Szeretet
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3485 Dátum: 10 nov 30, 17:19:35 »

Persze az sem bizonyított tény, hogy az oltás beadása bármilyen káros következményekkel járna, meg ez amúgy is személy függő, csakúgy mint oly sok dolog és ez nem csak a biológiát illeti.
Igazából a hangsúly inkább a feleslegességén van, az én esetemben, mert akármilyen szintetikus szerrel is lép kapcsolatba az ember annak mindenképpen megvannak a veszélyei.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3486 Dátum: 10 nov 30, 17:22:49 »

Én csak remélni tudom, hogy nem lesz bajom az oltástól. Mondjuk a Tv-ben is annyira ajánlják, a közérdekű közleményben. Ez nem jelent semmit, csak megjegyeztem. Nevet Lényeg a lényeg, már sok oltáson túlvagyok, a h1n1-re is azt mondták, hogyha megkapom, biztos lebetegedek és haldokolni fogok. Semmi bajom. Ezután se lesz. *lekopog*  smirksweat
Naplózva

Szeretet
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3487 Dátum: 10 dec 01, 23:30:25 »

Hát, én csak ismételni tudom magam, anyukám orvos, infektológus, vagyis a vírusokkal foglalkozik, szóval ez a szakterülete is, és ő kifejezetten ajánlja... És a másodikon is túl vagyok, makk egészségesen.  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 01, 23:31:09 írta Handy » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3488 Dátum: 10 dec 03, 17:13:16 »

Na, megkaptam az elsőt, nincs bajom (még) tőle. Remélem nem is lesz. Fájdalmasnak nem volt az, de egy kicsit zsibbad a karom.
Naplózva

Szeretet
Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #3489 Dátum: 10 dec 04, 12:18:45 »

gyerekek segiitseteek .
szóval szögletes műkörmöm van és állandóan fennakadok mindenhol a szélével és lepattan a széle miért van ez? többi ismerősömnek bezzeg ugy marad-.- de az a legjobb h nem törik le teljesen csak egy pár felső zselé réteg. mert 2 nap után már ocsmány a körmöm tiszta rossz . hegyes meg volt de irritál és marhára nem jön be viszont ha ninc skörmöm akk még rosszabb mert rétegekbe feljön  akörmöm és igy néz ki scak normálisan :S
Naplózva

memories last forever. <3
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #3490 Dátum: 10 dec 04, 12:53:59 »

Az én körmöm is szögletes, de nem mű. Mégis mindig letörik a sarka, vagy beleakad valamibe és beszakad [szerencsére nem mélyen smirksweat ]. Szerintem azért, mert vitaminhiányos vagyok. De a műköröm esetében.. háát ezen téren nem vagyok otthon Pirul max azt tudom mondani, hogy a sarkát ne hagyd nagyon hegyesen, hanem egy icipicit gömbölyítsd le. És akkor talán nem akadsz fent sehol Mosolyog
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3491 Dátum: 10 dec 04, 19:24:12 »

Az enyém néha ilyen, néha olyan, általában szögletes. Nem szokott betörni, mert nem vagyok vitaminhiányos és körömerősítőt is használok. Najó, van amikor betörik. Hümm-hümm Műköröm?? Egy megoldás: legyen inkább igazi. Vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét. Pontosan
Naplózva

Szeretet
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3492 Dátum: 10 dec 04, 19:31:58 »

Kezelő orvosát, gyógyszerészét? xD Ez tetszett. Nem inkább műkörmösét? Nevet

Az én körmöm elég erős és ezért ritkán törik be. De ha mégis betörik eléggé fáj. smirksweat Én se szeretem a műkörmöt ezért szoktam növeszteni és szerintem szépek..(kis ego  Hümm-hümm ).. mert anya pedikűrös de manikűrös is volt és néha le szokta reszelni.  Mosolyog Az én körmöm kerek alakú. Bár eléggé érdekes mert egyszer lereszeltettem szögletesre és kerekre nőtt vissza  smirksweat xD
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 19:35:12 írta Leni-chan » Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3493 Dátum: 10 dec 04, 21:54:57 »

xD Jó ez gyógyszerésznek is. smirksweat
Barátnőmmel is így van. Mindig kerekre nő a körme. Az enyém alapból szögletes, nem csak olyanra reszelem. Most meg ollyan szép lila körömlakkot vettem a barátnőm névnapjára (Barbi) *.* Majd karácsonykor magamat is meglepem egy ilyennel.
Naplózva

Szeretet
Leni-chan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3494 Dátum: 10 dec 04, 21:58:50 »

Tényleg ha már karácsony.....ti mit szeretnétek karácsonyra? (jól van kíváncsi vagyok  Hümm-hümm xD )
Nekem van olyan zöld körömlakkom mint Sasorinak de az a gond hogy gyöngyházfényes(csillám van benne  smirksweat )
Naplózva

Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
Oldalak: 1 ... 231 232 [233] 234 235 ... 391
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins