Fű, nem tudom ki olvasta a fiúk témájában azt a blogbejegyzést, amit Gdat88 írt be, de elég érdekes.
Mármint sosem szerettem, ha a nőkről úgy beszélnek, mintha futószalagon gyártott robotok lennének, de ez a cikk nem általánosít annyira, és érdekes dolgokat is mond.
Amivel abszolút egyetértek, az ez:
"Agresszív legyek és oltalmazó?
Figyelmes legyek és előzékeny? De mi van, ha megfojtom szeretettel? Mennyi a túl sok és mennyi a túl kevés figyelem? Hány nap múlva hívjam fel? Egy nap, három nap, egy hét?
Igényes legyek, sőt mitöbb, metroszexuális? De ha a férfi piperkőcebb mint a nő, akkor ki is hordja a nadrágot...
Nem tudtam rá válaszolni. Amíg nem kezdtem el figyelni, mit mondanak mások. Képzeljétek, a nagy választ amit annyit kerestem, maguktól a nőktől kaptam. Személyesen. Végig itt volt az orrom előtt...csak sokáig nem tudtam vele mit kezdeni. Nem fog nektek sem tetszeni. Egy nő csak azt szeretné ebben a rohanó véget nem érő hazug világban, hogy légy önmagad!"
Szerintem ez tökre igaz. Olyan nevetséges, amikor egy pasi, hogy menőbbnek tűnjön, másnak akar látszani, és parádézik, mint egy bazári majom.
Ha egy lány összejön egy ilyen pasival, az általában nem tart sokáig, mert ha már megszerezte a lányt, akkor a pasi egy idő után elkezdi ledobni magáról a "vagánypasivagyok"álcát, és a valóság legtöbbször illúzióromboló. Az már más tészta, hogy ha egy remek jellemet akart elfedni--> akkor még jól is jár, ha újra önmagát adja.
"De mi történik, ha mondjuk tényleg elutasító. Nem az a csípkelődős, hanem az az igazi komor arcos hűvösködés. Rossz napja van. Adtál neki egy apró örömöt, amit vagy nem értett még - 10-20-30 évet tölthettél el a nőkhöz semlegesen ill. negatívan viszonyulva, adj magadnak időt! - vagy egyszerűen bal lábbal kelt. De ez téged ne állítson meg semmiben! Nem a nők megszerzése a cél. Aki a nőket csak "megszerzi", az birtokolja a kapcsolatot a legkevésbé. Az élheti át legfelszínesebben a dolgokat, így értelme nincs sok abba az irányba haladni. A legtöbb ilyen nőnek majd este fogmosáskor vagy a zuhany alatt eszébe fognak jutni szavaid, tekinteted, mosolyod. Egy fokkal vidámabban fognak nyugovóra térni, és ezt mind neked köszönhetik."
Ez tetszett
Az a poén, hogy én is ilyen vagyok. Ha szar a hangulatom, akkor amíg magamban nem rendezem a dolgokat, az is marad, viszont utána, ha már kitisztult a fejem, akkor kezdek el gondolkodni a nap eseményein - és jön a megvilágosodás
(Ami általában tényleg a zuhany alatt ér xD)
Lehetne a cikket elemezgetni, de nincs kedvem
Viszont az tény, hogy nem mindennapi iromány
>> Ja, még valami: nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a fiúknak hülyeség azt gondolniuk, hogy a pénzüket a barátnőjükre kell költeni. Mármint ha valakinek nincs barátja, akkor is a saját pénzéből veszi meg a magazint, a sminket, a könyvet, a nemtommit. Most az, hogy összejön valakivel, ezen mit változtat? A pasi nem bankautomata O.o
Ha nagyon költekezhetnékje van, akkor persze nem kell visszautasítani az ilyen-olyan apróságokat, de nem kell
mindent fizetnie. Egy párkapcsolatnak szerintem nem ez a lényege, hanem hogy
együtt legyenek.