FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #3090 Dátum: 10 feb 22, 17:55:49 » |
|
Szombaton megkaptam az első tűsarkú cipőmet. 9 cm magas a sarka! És annyira széééép *-* Most nagyon nőnek érzem magam tőle! Persze magassarkú cipőm azelőtt is volt, csak az olyan lolis, és az csak 8 cm-es ^^'
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3092 Dátum: 10 feb 23, 09:26:19 » |
|
Én is ismerek nem egy csajt, aki farmerban, pólóban, smink nélkül, leégett arccal is nagyon szép. Barátom mesélte, hogy olvasta netem az új guminőről amit kifejlesztettek. Teljesen ember tapintású és beszélget a kocsikról és a fociról... fel tud sorolni 100 sör fajtát:O. A tudósok szerint ez úttőrés a guminő iparban^^. Pár év tízed és a nők a múlté lesznek... jahh és meghjegyzésnek írták teljesen pénz takarékos mert sose akar majd elválnixD.
Ezzel Ti egyetértetek? :O Mert én nagyon nem. Minket, csajokat nem pótolhat egy vacak kis gumidarab. Egyébként is, főzni ki fog a pasikra? :O Meg mi van az érzelmekkel? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #3094 Dátum: 10 feb 23, 09:44:10 » |
|
Guminő... Ez annyira szánalmas szerintem.... Nőt keressen magának akiben van lélek könyörgöm Meg alapból milyen már egy guminőbe khm. Szóval na midnegy ennél már az is jobb ha felszed egy lányt az úton vagy nem tudom, meg felesleges pénzkidobás...
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3095 Dátum: 10 feb 23, 13:35:45 » |
|
Szerintem is teljesen hülyeség Mindig kitalálnak ilyen ökörségeket hogy a jövőben mi nem kell majd egyesek szerint de a háromnegyede marhaság Meg egy guminő mondjuk hogy szül gyereket?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3096 Dátum: 10 feb 24, 11:11:44 » |
|
Ha már az ökörségeknél járunk: http://neon.hu/trend/beauty/korommese-japan-modra Ezt meg kell néznetek!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3097 Dátum: 10 feb 24, 12:16:39 » |
|
Úristen ez borzalmas. Minden műkörmöt eleve utálom, e legszebb kezet is tönkreteszik, de ez... Mindennek a teteje. OFF: Amúgy meg a kawaii szó mióta jelenti a műkörömművészetet? Az nem aranyost jelent?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3098 Dátum: 10 feb 24, 12:20:12 » |
|
Lehet azért kawaii, mert olyan kis cukikának találják ezeket a körmöket. xD Amúgy undorító. Volt 1-2, ami még el is menne, ha nem állna ki belőle minden vacak. "Dolgozó" nő ilyet nem csináltat magának. Ez csak a plázamajmoknak való. xD Mert hogy semmit nem lehet ezekkel csinálni, az is biztos. Akkor meg minek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3099 Dátum: 10 feb 24, 12:25:47 » |
|
Ezek konkrétan csak arra a kiállításra vagy versenyre vagy nemtommi (nem olvastam el mert ezt egyszer régen már láttam egy másik oldalon) csinálták elvileg. Szóval nem hiszem hogy valaki is ilyen körmökkel szaladgálna az utcán De lehet tévedek
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3100 Dátum: 10 feb 24, 12:27:25 » |
|
Akkor meg vagy nagyon ráérnek a japánok, vagy nagyon nem normálisak. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3101 Dátum: 10 feb 24, 18:38:27 » |
|
Nagyon sok j. üzletember külföldön dolgozik és évente max 3szor látogat haza pár napra a családhoz. Ahol anyuka vagy csak simán a gyerek nélkül a feleség és/vagy szerető költi a pasi pénzét. Annak nem kell sokszor használnia a mancsait így könnyen elképzelhető, hogy ilyennel mászkál. A japán nők annyira ki akarnak emelkedni a tömegből, hogy a lehető legfeltűnőbb holmikat keresik telefon, ruha, kiegészítők terén is. Mellékesen, (ismerek pár ilyen alakot, izgalmas a szottyadt életükről hallani) ha a pasi megcsalja a nőt, akkor a nő reagja nem az, hogy te disznó, elválok! hanem, hogy akkor vegyél nekem egy Louis Vuitton táskát. Ezek után szép a hellókitti karom már elfér ott bárkin... De lehet, hogy csak én találkoztam eddig rossz emberekkel. A magassarkút meg csak a megfelelő alkalomra használjátok. Nem suliba, vagy munkahelyre való. Max 2-3 órás eseményekre. Kényelem csak pucér talpakkal van ( a homokban nyáron a tengerparton *.*)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3102 Dátum: 10 feb 24, 20:10:52 » |
|
ááhh uhhh ezek uhhderondák bocsi de ez teljesen kikészített xD ezek a plázacicáknak valók, ilyent azok a nők akik dolgoznak nem hordanak ááhh még a billentyűt se lehet úgy leütni xD legalábbis nekem eléggé nehéz lenne magassarkú... vigyázz vele, mert 10 év múlva már lehet járni se tudsz ... legalábbis egyik ismerősöm lába tiszta visszeres, a bokája tönkrevan...
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #3103 Dátum: 10 feb 24, 20:55:20 » |
|
Jézusooom ezek a műkörmök, borzalmas. undorító.... ez az ami nem csak a körmöt teszi tönkre....
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3104 Dátum: 10 feb 24, 21:54:01 » |
|
sztem meg jólfestenek azok a körmö mmint nem a hello kittisek hanem mondjuk a lila szivecskések
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|