Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3120 Dátum: 10 márc 06, 17:21:28 » |
|
Valami zoknis, vagy sprays megoldásra gondoltam én is... Hiába, Csibi az én tanítványom
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3121 Dátum: 10 márc 06, 17:52:48 » |
|
Jujj nekem is tökre tetszik úgy ahogy van Bár a sarka tényleg kicsit magas de szntem kisebb sarokkal nem mutat ilyen jól *.* Én szntem fel is venném ha egy 4-5 évvel idősebb lennék
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3122 Dátum: 10 márc 06, 17:58:18 » |
|
Na ugye, hogy ugye? Pedig pont Te mondtad, hogy milyen lehet egy nyári csizma. Szerintem most is felveheted, csak ne csodálkozz majd, ha lotyónak néznek. Bár, ha nem viselkedsz úgy, akkor meg jól vágd szájba azt, aki ezt mondaná, és el van intézve. Vagy lépj a legféltettebb kincsére, azért van a sarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3123 Dátum: 10 márc 06, 18:05:42 » |
|
Jólvan jolvan Én nem egészen ilyen nyári csizmát képzeltem el Mondjuk attól függ hogy mivel veszem fel mert egy mini szoknyával tuti nem venném fel mert az kicsit hm... de egy világos csőnacival, rövidnadrággal vagy egy ruhával simán el tudnám képzelni . Viszont én nem nagyon járok olyan helyekre ahova fel tudnám venni ... úgyhogy ezért nem venném meg most
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 06, 18:20:55 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3124 Dátum: 10 márc 06, 18:12:53 » |
|
Én tuti miniszoknyával venném fel. ;D De nálam már belefér. A Te korodban valóban neccesebb a dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3125 Dátum: 10 márc 06, 18:18:24 » |
|
nekem nemtetszik az a csizma xDD na jo talán egy picit de én túlságossan is tornacipő párti vok (szmájliscipő áj láw jú XDDD alig várom hogy hordhassam *-*) huuh elvileg anyu jövőhéten küld el kiválasztani a szallagavatós ruhámat *-* várom *-* a baj csak az hogy jutállok shoppingolni xDDDD meg szegény petimet sajnállom előre mert hogy ő is jön velem XDDDD mondjuk bálicipő vásárlást túlélte XDDD de ez bonyolultabb lesz jóval nehéz lesz a nagyőt megtalálni xDDDD hissztis leszek xDDD mondjuk jo hiszti megvolt szerdán is nyelvvizsga befizetés papirleadás alatt is XDDD nehéz volt nagyar címet keríteni ahova kaphatok levelet amit hama megkapok megérkezése után xD miközbe mindenki suliban volt XDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 06, 18:21:45 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3126 Dátum: 10 márc 06, 20:57:36 » |
|
Nekem se nagyon tetszik őszintén szólva. Kicsit durva az én ízlésemnek. Én a balettcipőket szeretem. *___* Amik aranyosak, pöttyösek, masnisak stb... Tornacipőkhöz én már öreg vagyok. De tetszenek amúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3127 Dátum: 10 márc 07, 19:06:00 » |
|
Én meg nem is szeretem a focit xD Am nem olyan jó ha lányok fociznak,mert nekem is van egy olyan osztálytársam,aki ha csak megközelíti a labda elkezd sikoltozni....Kb 90 decibeles hangzavar van amikor kiabálni.....
Hééé! Azért ez nem minden esetben igaz. Unokanővérem focizik, van lánycsapatuk, meg minden, és nagyon jól csinálja. :O Járnak versenyekre is asszem. :"D Meg volt naptáruk is kiadva - igaz, ez nem tudom, hogy hogy jön a tehetségükhöz, de mindenesetre meg kell jegyeznem, hogy szépek és csinosak is. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3128 Dátum: 10 márc 08, 12:32:19 » |
|
Nem tom, de a nőknek csak a lovaglás megy mint sport. Ebben az egyben jobbak mint a férfiak Ezzel mit akarsz mondani?! Amúgy tényleg jobbak vagyunk.
És nem csak a lovaglás megy... Én pl egészen 18 éves koromig, míg le nem érettségiztem részt vettem pár sportágban, és általában jobb voltam a fiúknál... Ilyen: lovaglás, foci, kosárlabda, ping pong, futás, magasugrás, kajakozás,, röpi, tanultam még karatét, cselgáncsot, birkózást.
Azért mert 'gyengébb nem', még nem jelenti azt, hogy béna... Ezt jól jegyezd meg... Renningan:sztem erre fognak válaszolni a női topicban Pontosan...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 08, 12:33:35 írta Aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3129 Dátum: 10 márc 08, 12:43:09 » |
|
Neked is boldog nőnapot Donóka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3130 Dátum: 10 márc 08, 13:26:45 » |
|
Köszönjük szépen. Amúgy azt hittem, hogy vmi perverz kép lesz. Úgy látszik rosszul ismerlek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3131 Dátum: 10 márc 08, 21:59:59 » |
|
Már nem azért, de ez a csajok topicja. Ide csak p-ncival rendelkező egyének írhatnak. A kommunikáció meg régóta megy a 2 topic között. Eddig tök szépen működött anélkül a dolog, hogy bárki beírkált volna az ellenkező nem topicjába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #3133 Dátum: 10 márc 10, 08:25:01 » |
|
Így utólag beleszólok a cipős témába =D Nekem se nagyon tetszik őszintén szólva. Kicsit durva az én ízlésemnek. Én a balettcipőket szeretem. *___* Amik aranyosak, pöttyösek, masnisak stb... Tornacipőkhöz én már öreg vagyok. De tetszenek amúgy. Én is az ilyeneket szeretem *-* meg azokat, amik extrábbak mint a társaik, nem olvadnak bele a környezetbe túlságosan. Elkezdtem nézelődni, mert lassan jön a tavasz és egy pár nagyon tetszett. Az én stílusom valami ilyesmi ^^" : http://www.deichmann.hu/site/images/1004188_pp.jpghttp://www.deichmann.hu/site/images/994008_pp.jpghttp://www.deichmann.hu/site/images/959391_pp.jpghttp://www.deichmann.hu/site/images/1008801_pp.jpgNekem az utolsó tetszett a legjobban, de azokat szeretem, amiket bármivel fel lehet venni, szal valszeg olyan lesz, mint az első xD na ennyi vótam meg egy bambi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3134 Dátum: 10 márc 10, 10:41:56 » |
|
Ayaka ezek nagyon szépek. *__* Az első három elég szimpla, de azokat legalább tényleg fel lehet venni bármivel. Nekem tavaly nyárról csak egy balettcipőm maradt, amit nem ment szét és az pl olyan, hogy piros alapon fehér pöttyös és az elején van egy hímzett kislány fej. De ezt a cipőt csak kevés cucchoz lehet felhúzni, szóval nekem is vmi olyasmi kéne mint ezek. De az utolsó volt szerintem is a legjobb *__* Én egy nagyon hasonlót néztem ki magamnak csak az fehér és a boka körüli rész nem szíjakból áll, hanem rojtos, kicsit indiános. Viszont az a jó, hogy le lehet csatolni és akkor marad egy sima fehér balettcipő, ami bármivel jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|