Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3015 Dátum: 09 okt 09, 13:20:28 » |
|
huh banán is meg szőlő is *_____* kész bezsongtam!!! a kedvenceiiiiiiiiiiim oh... már laig várom hogy legyen otthon
Noni akkor méééék!!! *__* Szüret!!!
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3016 Dátum: 09 okt 09, 15:40:30 » |
|
majd fekírom és akkor szóllok xD neked is kannus xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3017 Dátum: 09 okt 09, 16:09:06 » |
|
Nálunk 1 hete volt szüreti annyi szőlő volt zsákszámra hozhattam volna xD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3018 Dátum: 09 okt 09, 18:50:22 » |
|
Vera de a szüret és a szüreti bál közt azé van külömbség...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3019 Dátum: 09 okt 09, 19:01:41 » |
|
De nálunk egyszerre volt a kettő oO
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3020 Dátum: 09 okt 09, 19:07:17 » |
|
jó de a 2 az 2 külön dolog... az egyik szorakopztatási célu a másik meg elv munka vértizzadsz a szőllőfürtért (na jó nem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3021 Dátum: 09 okt 09, 19:20:45 » |
|
Mindegy mindkettő szőlős cucc xD nyami *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3022 Dátum: 09 okt 11, 11:41:35 » |
|
Hihi, jaja:D Az egyik egy városi rendezvény, nee? A másik meg amikor a szőlősorban vadászod le a fürtöket és toljátok magatokba a mustot,nee:P Amitől aztán jócskán rosszul leszel x) A szüreti feszt/bál meg jó sok zsibvásáros kis árust tartalmaz, akiktől lehet mindenféle zsír vackot venni:P
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #3023 Dátum: 09 okt 21, 08:09:57 » |
|
Csajok!!!! Valami eszméletelent találtam... Új cipődivat...
http://ajanlo.kapu.hu/cipodivat/27.jpg Ki az aki ilyenekért zsét ad?
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3024 Dátum: 09 okt 21, 08:33:23 » |
|
Jesszus de gáz! Ebben nem is lehet normálisan menni, mert az ember hasra esik abban a tolldíszben vagy miben. Pedig a fazonja amúgy nem lenne rossz, meg a hossza sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3025 Dátum: 09 okt 21, 09:02:17 » |
|
Talán a tarka mintája miatt, de bennem olyan hatást kelt, mintha egy boci alsó lábszárába dugta volna a csaj a lábát. :"""DDD Ha már boci, akkor itt egy "emos tehén". x"D Tök ari sztem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 21, 09:05:34 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3026 Dátum: 09 okt 21, 14:17:50 » |
|
Jajjj de cuki ez a tehén Amúgy én ilyet akkorse vennék fel ha kötelező lenne xD undorító.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #3027 Dátum: 09 okt 21, 14:25:04 » |
|
szépen festene az a szőrpamacs,ha végiggyalogolnék vele Budapest tiszta útjain
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3028 Dátum: 09 okt 21, 17:36:12 » |
|
Folytatom, amit Aemy elkezdett. Kerestem néhány őrült cipőt a neten. Egyik "praktikusabb", mint a másik. x"D Bogyós sarkú: [1.]Ha szakad az eső: [2.]Azoknak, akik a természetesség hívei: [3.]A bizarr természetesség híveinek: [4.]Ha a megszokott már unalmas: [5.]Ha Neked kell cipelned a pasid póker készletét: [6.]Ha rövid időre sem tudsz megválni a háziállatodtól: [7.]Ha nem elég hosszú a tornacipőd szára: [8.]Ez kész: [9.] x'D Ha nem unod a banánt: [10.]Ha valakit s*ggbe akarsz rúgni, de úgy, hogy igazán fájjon: [11.]Ha nem bírod zene nélkül: [12.]És végül...erre nem találok szavakat: [13.] x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3029 Dátum: 09 okt 21, 17:41:26 » |
|
Neeee az utolsó az beteg xD a pókos viszont tetszik *.* http://m.blog.hu/sh/shoetime/image/070207_chanel_a.jpg ilyesmit néztem ki magamnak,csak persze nem Chanelt és nem fehérorrút,szimpla fekete nekem ez nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|