Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #675 Dátum: 07 aug 14, 13:36:55 » |
|
Na ebbe nem akarok belegondolni, akkor már inkább Chuckyval álmodok rémmeséket!!! De mindenesetre bírom ezeket a közszájon forgó megállapításokat, szegény leányzónak annyi mindenre kell odafigyelni, ha nem akar zsákbamacskát kapni..., fejforma, akkor ezek szerint az orr formája is meghatározó... Nemrég hallottam, h a mutatóujj és a gyűrűsujj hosszának a különbsége is lényeges.. Nincs könnyű dolgunk, kész kis mérőállomással kéne mászkálnunk!! 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Amos
Vendég
|
 |
« Válasz #676 Dátum: 07 aug 14, 13:56:08 » |
|
Az ujjas dolgot még nem hallottam. És ezt hogy kell értelmezni? Ha nagy a különbség, akkor jó nagy? XDD És ha ugyan akkora mind2? Nagyim telemeséli ilyen ökörségekkel a fejem  De akkor is imádom Kenshin, megkérdezhetem ki az a Chucky? Persze ha nem gond 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #677 Dátum: 07 aug 14, 14:06:00 » |
|
minél nagyobb, annál jobb... Mint mindig... :-X  De igazából nem jelentős a különbség általában, szóval tolómérővel kell járni..  Úgy rémlik, h vmi komolyabb csatornán láttam (talán Spektrum, vagy Discorvery) Chucky..én is csak tegnapelőtt tudtam meg, h ez a neve.. Az egyik fóbiám kialakulásáért felelős ősrégi horror..., a baba életre kel és minden mozgót megöl...kb ennyi a történet.  igazából csak a következményeire emlékszem, azóta nem vagyok hajlandó, ilyen porcelánbabákat megtűrni a közelemben...  Igen tartok tőlük, és nem vagyok hajlandó felnőtt fejjel se megnézni a filmet!! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 16:37:07 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #678 Dátum: 07 aug 14, 14:16:05 » |
|
Az az ujjas dolog - igen spektrum - arról szólt, hogy kiben mennyi ösztrogén vagy épp tesztoszteron van. De már nagyon rég láttam. A férfiaknál van az, hogy a gyűrűs ujjuk nagyobb - többnyire - míg a nők kezén a középsőujjal ez a helyzet. De ez előfordulhat fordítva is. Mert van olyan, h feltűnően magas egy nőben a tesztoszteron mennyisége, és ilyenkor nem csak az ujjainál mondjuk, hanem a szőrzetén és a vonásain is jobban meglátszik mindez. Meg fordítva is blabla... A csoki nem lesz nyálas :nyelvki: de szerintem jobb néha kiélvezni a csoki ízét és nem csak megrágni, lenyelni. Nah:D Megint mondtam valami okosat:D Büszke vagyok magamra:D Erről eszembe jut,h tegnap Deidaraként is nagyon az voltamXD még mindig látszik kicsit a tenyeremben a szájacska:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Amos
Vendég
|
 |
« Válasz #679 Dátum: 07 aug 14, 14:21:08 » |
|
Imádom a horrort  Mikor még a nagyinál laktunk, a szekrénysor tetején volt egy nyúl alakú ékszertartó. (lövésem sincs hogy került oda  ) Pont ráláttam a füleire, és mindíg azt képzeltem, h valaki szamárfület mutogat a szekrény tetején, és hogy engem figyel. Azóta útállom a nyulakat.  Főleg a fülüket. De ugyan ez volt a porszívónál is.  Soha sem bírtam megmaradni vele sötétben. De már szerencsére kinőttem ezekből. XDD -- Zemori-san, aaaarrrgghh de megnéztelek volna.  (Ha engem láttál volna Deidara-s fejjel, sztem fetrengtél volna a földön XDD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #680 Dátum: 07 aug 14, 14:26:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #681 Dátum: 07 aug 14, 15:34:52 » |
|
Egyáltalán nem ide tartozik., de azért megírom. Tökre élvezem a férfi topicot olvasni. Végre találtak valami értelmes témát. És még érdekeseket is tudnak róla írni... :  nem bántásból mondtam, de télleg....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #682 Dátum: 07 aug 14, 15:38:34 » |
|
ja, mostanság én is beleolvasok néha.  És tényleg legalább értelmes dologról beszélnek. legalábbis ....asszem.  XDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #683 Dátum: 07 aug 14, 15:40:12 » |
|
A legjobb az egészben h nagyjából egyet is értek velük :-[ Télleg kevés a normális lány. Viszont ez pasikra is érvényes : 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #684 Dátum: 07 aug 14, 15:42:18 » |
|
Igen igen, szóval azért ők se beszéljenek annyira, mert a pasik is ugyanolyanok mint a lányok. > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #685 Dátum: 07 aug 14, 17:20:38 » |
|
Na visszatértem éves felülvizsgálatok sorozatából..., nem akarok megint orvosi rendelőt látni egy évig!!! Viszont az egyikben nevettem egy jót, mindig tudtam, h van humora a doki bácsinak... Szóval hitvesem által favorizált rendelőbe tértem be. Mit láttok pont a fejem fölött a plafonra erősítve, mikor felpillantok? Mert ott szerintem senki nem keresi a szemkontaktust..Egy hatalmas képet, na figyelmem teljesen elterelődött ...  Zemori-san erről az ízlelgetésről is egyből Az ördög ügyvédje ugrik be, mikor Istenről beszélgetnek, h milyen jól szórakozik rajtunk a pálya széléről.. Kb. vmi ilyesmit mond Al Pacino (hatalmas ebben a filmben), mikor a szabályokról beszél.. Nézd, de ne érintsd meg!... Na jó fogd meg, de ne kóstold meg! Ízleld, de ne nyeld le!!!!  Na így vagy te is ezzel az Oros csokival...  Tudom, h hülye kérdés a babák meg a fülek után , de: Amos mi van a porszívóval?? Kíváncsiságom határtalan!! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 17:21:27 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Amos
Vendég
|
 |
« Válasz #686 Dátum: 07 aug 14, 17:33:17 » |
|
Ez király  Kiskoromban féltem a porszívótól sötétben XDD Olyan idétlen alakja volt.. Meg feszt pofára estem tőle, mert rendszerint beleakadt a lábam.. Amugy most hogy jobban belegondolok, én olyat is hallottam (természetesen nagyimtól..), h annak a bizonyos dolognak a hosszát abból is meg lehet állapítani, h a mutató ujj, és a hüvelykujj között mekkora a távolság. Ez egy kicsit egyszerűbb, mint az a tesztoszteronos izé. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #687 Dátum: 07 aug 14, 17:44:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amos
Vendég
|
 |
« Válasz #688 Dátum: 07 aug 14, 19:17:52 » |
|
Tanácsok, na és mivan a történeteivel...  Meg a perverz verseivel  Ha gondolod, egyszer mesélek egy-kettőt.  Erre mondják, h ahogy öregszik az ember, úgy hülyül.  (és ezzel most nem hülyéztem le a nagyim  imádom  ) Egyetértek, a fiúknak sokkal könnyebb.. Csak egy pillantás elöl is, meg hátul is, és már meg is van a vélemény  Porszívó: LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #689 Dátum: 07 aug 14, 19:20:34 » |
|
Ne fossz meg a mosolyoktól!!!  Idősebb korosztály tanácsaira figyelni kell.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|