|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2386 Dátum: 08 dec 01, 02:33:38 » |
|
Magyar nyelvtanilag... Jaja én xDD De előtte azon tanakodtam Temivel h megkérdezzük-e h te melyik vagy...n_n"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2388 Dátum: 08 dec 01, 02:38:03 » |
|
Asszem pont egy ilyen padon ültél ami ilyen tömör szal nehezen tudtuk volna kiolvasni^^" És a való életben sokkal visszafogottabb vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 01, 02:44:37 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2390 Dátum: 08 dec 01, 15:10:16 » |
|
Sensei neked elnézzük De télleg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 01, 15:12:01 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kunoichi-san
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2391 Dátum: 08 dec 01, 16:59:32 » |
|
...mindig ott az epillátor a szörtelenítő krém a gyanta és társai...
De ezek nem fájdalmasak? Én attól tartok leginkább...nem vagyok valami erős ilyen téren, még amikor a hátamon nyomkodja anyukám a pattanásaimat, akkor is ordítani tudnék a fájdalomtól...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2392 Dátum: 08 dec 01, 18:58:43 » |
|
az epillátort nemtom,a szörtelenítő krém az sztem nem, a gyanta az viszont kikurtúl fáj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2393 Dátum: 08 dec 01, 19:48:38 » |
|
Az epillátor r***dtul tud fájni első pár alkalommal. Viszont meg lehet szokni, és lényegesen lassabban nő vissza utána a szőr, mint ha borotválnád. A szőrtelenítő krém ebből a szempontból a legfájdalommentesebb. Én viszont sajna nem bírom a szagát, ezért is kellett leállnom vele. Az pedig, hogy miután leszedted a lábadról a szőrt, és sötétebb nő vissza, teljesen természetes. Nem tudom milyen színű a hajad, de a tested minden pontján ugyanolyan színű szőr nő. Csak ha 14 évig nem szőrtelenítetted a lábad, az a szőrzet a sok külső környezeti hatástól kifakult. Ezért volt világosabb, mint szedés után.
Egyébként nem azt írtad, hogy kollégista vagy? Akkor meg igazából te döntöd el, hogy mit teszel a testeddel. Nem hiszem, hogy anyukád minden hétvégén átvizsgál, hogy nem szőrteleníted-e valamidet. Főleg télen, mikor pulcsiban jársz. Én is tartottam attól, hogy anyukám mit szól majd 1-1 ilyen nőiesebb döntésemhez, mert mindig szigorúan fogott. De komolyan meglepődtem, mert elfogadta a döntéseimet és azt, hogy már nem az ő kicsi lánya vagyok, hanem egy saját akarattal rendelkező "nőtanonc" . Hidd el, anyukád is idővel jobban elfogadja majd a döntéseidet.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2394 Dátum: 08 dec 01, 20:13:15 » |
|
Persze hogy fáj a gyanta...kitép belőled a szőrt...de hidd el...ki lehet bírni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2395 Dátum: 08 dec 01, 21:28:38 » |
|
A szépségért megkell szenvedni, csak hogy nagyon bölcs legyek Epillátort meglehet szokni tényleg, lehet hogy kissé fáj, de hatásos. A szőrtelenítő krém elég alapos csak gyakran kell használni, és egyáltalán nem fáj... kb annyira időigényes mint a borotválás. A gyanta meg hát fáj persze, hazudnék ha azt mondanám hogy nem xD de kétségtelenül a legalaposabb. 2-3 hetente ajánlott kb, csak a végére már engem személy szerint nagyon zavar amikor elkezd visszanőni a szőr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2397 Dátum: 08 dec 02, 18:04:46 » |
|
Sei, ebben egyetértek, mmint engem is nagyon zavar ha bármi is van a lábamon vagy bárhol. Nagyon nem szeretem, szal sajna nem bírom megvárni h gyantázható állapotba kerüljek Ha eccer sok pénzem lesz akkor tuti megyek a lézernénihez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2399 Dátum: 08 dec 03, 18:56:19 » |
|
Hát én epillátort egyszer használtam...ma is látszik a nyoma...szóval én azt soha többet... Gyantáztatni egyre ritkábban kell járni mert egy idő után kiírtja a szőrszálakat... nekem a vádlimon alig van már...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|