Ayaka
|
|
« Válasz #2355 Dátum: 08 nov 27, 12:32:11 » |
|
Ezek szerint csak én nem reménykedem benne? Nem,nem. Én biztos vagyok benne ^_^ nem sokszor láttalak titeket, de olyan jó volt rátok nézni ^_^ olyan gyönyörű pár vagytok nyáá =3 ienkor olyan sírhatnékom van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2356 Dátum: 08 nov 27, 15:39:26 » |
|
Jánybúcsú...de azt majd mi szervezzük Én 100%-ig biztos vagyok benne hogy sokáig (értsd örkkön-örökké) együtt lesztek...emiatt minden csepp depresszió kiürült belőlem^^ Váááh olyan jóóó^^ És ti annyira összeilletek, hogy az már szinte nem is evilági^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 27, 16:06:30 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2357 Dátum: 08 nov 27, 20:00:26 » |
|
énis nagyonnagyonnagyon sok boldogságot kivánok nektek ^^ és tökörülök... végülis az anime hozott titeket össze :'D tökjóóóóó annyira örülök ^^ olyanjónektek :'D még kartam vmit irni...denemtom mit nembaj. elég ennyi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2358 Dátum: 08 nov 27, 23:27:22 » |
|
Grat tőlem is:D De.. komoly? Ilyen fiatalon? Vagy csak nekem fura a dolog?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2359 Dátum: 08 nov 27, 23:58:59 » |
|
Nemhiszem hogy túl fiatal lenne^^ Mármint szerintem ha szeretik egymást az lényegtelen, hogy hány évesen házasodnak össze ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2361 Dátum: 08 nov 28, 12:10:16 » |
|
Sensei te már túlmentél a csöpögésen. Te mingyárt elfolysz De atz nem lenne jó ha elfolynál
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 28, 12:15:52 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2362 Dátum: 08 nov 28, 12:38:25 » |
|
Nade a végén kiírtjuk a topicot... Szval újabb téma: Ki milyen sütit szeret enni és szeret sütni?
Vagy a kaja topicba kéne?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 28, 12:45:48 írta aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2363 Dátum: 08 nov 28, 12:43:17 » |
|
Enni:Mindent amiben nincs banán,kiwi,dinnye Sütni:Piskótát...és aztis elcseszem x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #2364 Dátum: 08 nov 28, 12:50:05 » |
|
Én is szertenék gratulálni Aemy, ez annyira szép, h ennyire szeretitek egymást és h az anime hozzot össze titeket össze Süti témába meg minden jöhet mert imádom a sütiket.Sütni is szeretek,pl:megyes pite,joghurt torta mondjuk azt nem kell sütni de azt szeretek késziteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2365 Dátum: 08 nov 28, 13:02:35 » |
|
Joghurt torta? Azt hogyan kell csinálni? (nem akar neten keresni, inkább faggatózik... )
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2366 Dátum: 08 nov 28, 13:15:29 » |
|
Fellövök pár receptet a blogomra^^ CSAK sütik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #2367 Dátum: 08 nov 28, 14:04:24 » |
|
Aemy venni kell simma joghurtott meg tejszint,gyümülcsöt amit szeretnél bele rakni,meg szelatint és cukrot. A joghurtott a cukrot, és a zselatint összekell keverni és felmelegíteni aztán a tejszint felverni össsze keverni a joghurtal mikor már kihül.Utánna felváltva a gyümölcsöt és a joghurtos maszát felváltva 1 torta formába rakni és végül a hütőbe tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2368 Dátum: 08 nov 28, 14:18:08 » |
|
Jééézus *-* hát ez istenien hangzik. Gyümi + joghurt, amiben ezek benne vannak az rossz már nem lehet. Asszem hétvégén sütök ^_^ ezt muszáj kipróbálnom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2369 Dátum: 08 nov 28, 18:38:34 » |
|
Hát kis késéssel Aemy de én is gratulálok neked hozzá Sok boldogságot és sok kicsi Aemy-t és Gábor-samát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|