Haruhy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2325 Dátum: 08 nov 18, 13:45:32 » |
|
de amm... nekem olyan ismerős fazon nem tom honnan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2326 Dátum: 08 nov 18, 16:26:12 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 18, 16:39:08 írta aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2327 Dátum: 08 nov 18, 17:08:35 » |
|
sztem akiscsa kicsit antiszociáliis. :'D hát behalok ezen. xDDD beirom googlebe h ugly man kinyome gyképet berakom. és beveszi h ezaz ideálom. waaaa. annyiiiiiraaaa beteeeeeeeeeeeeeeeeeg. szagény csaj. omg. xD azért ez nagyonfájt :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2328 Dátum: 08 nov 18, 17:11:18 » |
|
xD hát vanezígy xD de nem volt cuki xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2329 Dátum: 08 nov 18, 21:46:29 » |
|
Uristen, Anita helyett is szegyenlem magam.Én vagyok a növére, a felelösség rám hárul.Szal bocsanat mindenkitol.
Ui.:Ugye nem hasonlitok ra?Mmint stilusilag
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 19, 00:45:04 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2330 Dátum: 08 nov 19, 15:41:15 » |
|
amugy igazából is tevagy anővére? mer ha igen mondmármeg hány éves... am nem, nemhasonlitasz rá x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2331 Dátum: 08 nov 19, 16:25:23 » |
|
Igen tenyleg a növére vagyok.12 éves és huhh megnyugodtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2332 Dátum: 08 nov 19, 16:52:33 » |
|
12éves???!!!!!!! O_O nocomment. xDDD hátő. kicsit beszélgess el vele :'D ajánlanám xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2333 Dátum: 08 nov 19, 17:13:20 » |
|
Hmm... szegénykém olyan Zalán és Adolfka keverék neeeem? xDD Kicsit van benne adolfkából is és Zalánból is... xDDDDDDDDDD Mégjó, hogy saját stílus is vegyül hozzá.. x""D Így nem olyan sablonos a lányka xDD
Nem Aysee szerintem sem vagy ien.. a beszélgetés meg jól jönne neki xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2334 Dátum: 08 nov 19, 17:16:27 » |
|
jaja neveljük a fiatalabbakat xD hajrá *hero* mindent bele xD hamár a dsaját nevelésünkel elkéstünk és magyarázz tesódnak a férfi nemről xD na jo ezenmárcsak én nevetek )
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2335 Dátum: 08 nov 19, 19:38:32 » |
|
Megnyugodtam, hogy nem hasonlítok rá ^^" Am tegnap ordítottam vele egy sort...^^ És ünnepélyesen megígérem, hogy talikra nem cipelem el max. conon talizhattok vele mert muszáj vigyáznom rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2336 Dátum: 08 nov 19, 20:09:36 » |
|
Én megsajnáltam szegényt. Igaz h khm finoman fogalmazva télleg adolfos volt, de én nem ordítottam volna vele. Nem tom, nálam a testvéri szeretet azért többre képes... bár ez egyéni szoc.problem asszem.... Mondjuk aemy helyében én is nagyon felháborodtam volna, szal nem tom, sajnálom szegényt de nagyrész megérdemli =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2337 Dátum: 08 nov 19, 21:16:24 » |
|
Sajnáld.Te nem tood milyen 1 házban élni vele. És olvass vissza a felelősséget is vállalom érte. De épp ezaz ami idegesít, emiatt nem állok mellette.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2338 Dátum: 08 nov 19, 23:22:00 » |
|
Ez a korából adódik. Igazából a többi lent említettnél is ez a helyzet. Nem mondom,h el kell nézni mindent, de türelemmel kell várni 1-2 évet,h okoskább legyen^^
A tesómmal kb én is így voltam mindig xD Szerintem a testvéri szeretet akkor alakul ki,ha nem ketten vagytok, hanem hárman. Akkor szövetkezned is kell meg minden. Mi inkább egymás ellen vagyunk folyton xD Izgi a dolog xD Viszont zsír,h nem lakunk már együtt x) Jót tesz a barátságunknak. Am komolyan:)
Ja és crípi az a kép hihetetlenül fájt az agyamnak ott hátul ˙_˙
és igen, luke is helyes a gg-ben:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2339 Dátum: 08 nov 19, 23:28:07 » |
|
Nnna tudtamén, hogy Luke-t is valaki helyesnek tartja nemcsak én!! 3man vagyunk tesók...én vagyok a legidősebb...és 14 éves vagyok cak szal nehezen élhetek tőlük külön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|