Zemori
|
|
« Válasz #2295 Dátum: 08 nov 14, 17:58:16 » |
|
Adam Brody (Seth Cohen)-re gondolsz? Hát ő édibédi volt tényleg és ez a kép, amit linkeltél *_* köszi jó a link már
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 14, 18:03:27 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2296 Dátum: 08 nov 14, 19:25:33 » |
|
Narancsvidééééék *___________* Abban a kedvencem a Ryan akit BenMackenzie vagy ki játszott...az egész ehlyes csak az orra gáz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2297 Dátum: 08 nov 15, 11:46:31 » |
|
Jááj, nem tom szoktátok-e nézegetni a pasitopicot de olyan képeket raktak be, amik sztem undik. Sztem rendkívül undi ha egy nő csupa izom, meg szálkás a hasa. Ok legyen feszes de ne téglás O__O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2298 Dátum: 08 nov 15, 12:48:29 » |
|
Nemrossz Zéé.. : D Am. szerintem ha egy kicsit izmos egy csaj az még belefér, de a nagyon kigyúrtak háát.. azokra én már nemis a nő kifejezést használnám x'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 15, 12:54:55 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2299 Dátum: 08 nov 16, 15:50:22 » |
|
am ezek a testépitő csajok sztem undoriitoaaak. ésigen zé rágondoltam. baszkiii olyan cukiii >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2300 Dátum: 08 nov 16, 15:54:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 16, 21:05:41 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2301 Dátum: 08 nov 16, 23:59:51 » |
|
Sawyerre és Charlie-ra tenném a voksom:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2302 Dátum: 08 nov 17, 02:18:57 » |
|
Drew Fullert kérem a Noe által felsoroltak közül És hamár sorozatszínész: Jared Padalecki (Szívek Szállodája,Odaát) Matt LeBlanc (Jóbarátok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2303 Dátum: 08 nov 17, 08:32:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2304 Dátum: 08 nov 17, 10:59:57 » |
|
Ayseenek bólogat Noenak is nagyon-nagyon Gilmore Girls juhúúúú!! and boys/men x) A maga sajátos módján még Max volt benne aranyos:D Michelt pedig nincs ember, aki ne bírná sztem x) Bár őt a viccessége miatt csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2305 Dátum: 08 nov 17, 15:42:30 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 17, 15:53:14 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2306 Dátum: 08 nov 17, 15:46:58 » |
|
hmm luke hát nem tom nekem sose tetszett anyu kedvenc szereplője viszont max hmm az melyik is? és michel meg olyan vicces buzis xD benne csak azt lehet csípni h milyen kis idegesítő mitugrász
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2307 Dátum: 08 nov 17, 15:56:16 » |
|
Michel is kawaiii Max az Rory tanára volt a Chiltonban, aki összejött Lorelai-jal és megkérte a kezét, de az esküvő előtti napon lelépett (mmint Lorelai). Titeket melyik csaj irritál legjobban a sorozatban?Engem Lindsay akinek Dean megkérte a kezét asszem a 4. évadban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 17, 16:01:48 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2308 Dátum: 08 nov 17, 16:02:15 » |
|
hmm naon otthon vagy a sorozatban hmm am asszem engem is xD meg Rory is utálom xD hmm nembirtam a csajt akiket csajok közül birtam benne az paris meg a kóreai csaj rory bnője aki dobolt hmm nem jut eszembe a neve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2309 Dátum: 08 nov 17, 16:05:03 » |
|
Lane a neve a koreai csajnak...És azóta akarok dobolni mióta láttam előszőr a sorozatot :DDDD Paris is nagy arc...én nem utálom Roryt....De az abszólút févörííít az Lorelai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|