kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2145 Dátum: 08 aug 08, 09:14:38 » |
|
És..és.. az is pesten lesz mi? *GRR* Énis pedig úgy mennék.. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2146 Dátum: 08 aug 08, 09:16:34 » |
|
Tudom h nem ismersz, elég sokan jöttek a mostaniak közül akkor amikor én eltűntem am. asszem a sok kocka között én leszek a kakukktojás xD nem vok kocka, de nem vok pinkmacs sem Am. legyen éjszaka és irány egy jó kocsma xD Kana, erre nem tok válaszolni, a szervezést rábízom az ötletgazdára, nekem elég volt ezen a nyáron a szervezkedésből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2147 Dátum: 08 aug 08, 09:24:26 » |
|
gyáá énmeg mindig rosszvoltam szervezkedésbe..de amugy kana mégcsak dumálgatunk h jólenne semmi extra jaés mise vagyunk kockák egyáltalán csakgy bejáccottuk x"D meg vannak kirakva ijen játkok amiket kilehet probálni és azzal jáccotunk ennyire futja kockaságunkból x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2148 Dátum: 08 aug 08, 09:31:22 » |
|
Szupi, ezek szerint mégsem fogok annyira kilógni a sorból Am.kb senki nem ismer már innen, de hát pont arra valók az ien talik h megismerjük egymást^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #2149 Dátum: 08 aug 08, 09:33:26 » |
|
Hát ez igaz.. Habár én sok embert ismerek már személyesen is... de mindig vannak újak.. Hmm...am. ha talira nem is.. de con-ra megyek ám..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2150 Dátum: 08 aug 08, 09:36:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2152 Dátum: 08 aug 08, 13:11:28 » |
|
én jelentkeznék HA tudnék énekelni és Ha nemlenne ennyire szinten aluli hangom x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2153 Dátum: 08 aug 08, 15:04:04 » |
|
Hat em en meg senkit nem ismerek forumosokbol, de majd..xD Talira szerencsetekre max augusztus vegen tudok menni, de ha akkorra szervezitek en is mennek Es conon is leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2154 Dátum: 08 aug 08, 17:24:05 » |
|
hmm nah nem idézek de volt olyan h kéne halgatni a legkközelebbi barátainkra...hát ha halgatni nem is szoktam véleményt meghalgatok hmm... a sexes dolog nem tom én középsulis vok bár kicsike de ismerek időssebbeket és nem tom sztem ők nem ilyenek.. karaoke...hmmm 3év énekkar de nem értem minek voltam ott egyedül nem szóllok jól pláne h utóbbi időkben mindig baszakszik a torkom... csajos tali ííííí de jó ésés ha késsz az irataim //még le se adtam a paprokat mennék ésés amugy is// hmmm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2155 Dátum: 08 aug 08, 17:48:02 » |
|
amug ze a ciki h még szűűz vagy dolog sztem csak a filmekbe van...ennyire nincsenek erkölcstelen emberek sztem jah és ő Noe mijen iratokat csináltatsz?...nekemis kéne már személyiXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2156 Dátum: 08 aug 08, 18:00:07 » |
|
nekem van csak ilyen diák meg ezek kellenek lejárt meg elveszett egy igazolvány... am ja sztem is az amcsi filmek egyépként is mindent túlkomplikálnak szal enyit erről...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #2157 Dátum: 08 aug 10, 14:58:08 » |
|
Húúú, látom itt is megy az élet csajok:D Képzeljétek, most jöttem haza egy egy hetes anime táborból:) Nagyon jó volt... Volt minden táborban... bográcsba akartunk palacsintát sütni - kigyuladt az olajXD vizespóló - lányoknak melltartó nélkülXDXD (még jó, hogy volt jó vastag mezem, ami vizesen se látszott át:P) éjszakai túra - egy része fényforrások nélkülXD csináltunk onigirit:D este leggyökérebb vicc mesélés versenyXD annyir darazsunk volt, mint a szemétXDXD szal nagyon jó volt... kana: jöhettél volna... sztem tuti jól érezted volna magad:)
Amúgy, hogy hozzá is szóljak a dolgokhoz: ez a szűz vagy nem szűz dolgog, sztem egyáltalán nem ciki és én szerencsére olyan körökben vagyok, ahol szintén így gondolkodnak... a fórumtali engem is érdekelne, csak nem hiszem,h ogy mennék, mivel gondolom, hogy pesten lenne és nem hiszem,h ogy utazok 220 km-tXDXD Con-ra viszont lehet, hogymegyek:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 14:59:48 írta Chidori-san »
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2158 Dátum: 08 aug 10, 18:02:21 » |
|
Debreceni vagy *.* Az kozel van Am dejo lehetett a tabor.. leggyokerebb vicc. XDDD. ki nyert, es meik viccel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #2159 Dátum: 08 aug 11, 06:23:18 » |
|
jaja, debreceni vok:D Tök jó, mert így mehettem táborbaXDXD Kicsit vonakodtam, mert csak 1,5 hónapja vok meetes, de nagyon jól tettem, hogy elmentem... starfruit: Te hova valósi vagy? Nagyon jó volt... vannak képek is, akit érdekel megnlzheti: http://batou.extra.hu/index.php?dir=tabor%202008%20meet/Hogy ki nyert azt nem tudom, mert annyi gyökér vicc volt, hogy dönteni nem tudtunk, de volt pár, ami olyan sz*r volt, hogy már viccesXD Ha nem vagy messze, akkor járhatnál péntekenként meetre és jövőre te is jöhetsz táborba:D Nem bánnád meg... de a nyárson sűlt virslit lehet megunnádXDXD Az volt a fav kaja, meg a nutellás kenyér... mindenki ezekre járt rá egész nap:D Húúúú... és képzeljétek mit vettem.... KÓKUSZOS PARFÜMÖT olyan jó... csak már tesóm leszólta, hogy süti szagom vanXDXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 06:27:57 írta Chidori-san »
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
|