24 nov 15, 15:53:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 391
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Csak Csajok!  (Megtekintve 1112256 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
kana-chan
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #2145 Dátum: 08 aug 08, 09:14:38 »

És..és.. az is pesten lesz mi? *GRR*  Sír
Énis pedig úgy mennék.. :'(
Naplózva

Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #2146 Dátum: 08 aug 08, 09:16:34 »

Tudom h nem ismersz, elég sokan jöttek a mostaniak közül akkor amikor én eltűntem :/ am. asszem a sok kocka között én leszek a kakukktojás xD nem vok kocka, de nem vok pinkmacs sem
Am. legyen éjszaka és irány egy jó kocsma xD
Kana, erre nem tok válaszolni, a szervezést rábízom az ötletgazdára, nekem elég volt ezen a nyáron a szervezkedésből :/ Nyelvesít
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #2147 Dátum: 08 aug 08, 09:24:26 »

gyáá énmeg mindig rosszvoltam szervezkedésbe..de amugy kana mégcsak dumálgatunk h jólenne ikszdé semmi extra ikszdé jaés mise vagyunk kockák egyáltalán csakgy bejáccottuk x"D meg vannak kirakva ijen játkok amiket kilehet probálni és azzal jáccotunk ikszdé ennyire futja kockaságunkból x"D
Naplózva

Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #2148 Dátum: 08 aug 08, 09:31:22 »

Szupi, ezek szerint mégsem fogok annyira kilógni a sorból Mosolyog Am.kb senki nem ismer már innen, de hát pont arra valók az ien talik h megismerjük egymást^^ Pirul
Naplózva
kana-chan
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

.мคoo.

« Válasz #2149 Dátum: 08 aug 08, 09:33:26 »

Hát ez igaz.. Hehe
Habár én sok embert ismerek már személyesen is... de mindig vannak újak.. Nyelvesít
Hmm...am. ha talira nem is.. de con-ra megyek ám..  Hümm-hümm
Naplózva

Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #2150 Dátum: 08 aug 08, 09:36:35 »

nemsok lányt ismerek aki ijen hűde nagy kocka lenne...ennek okai vannak ám x"D és kana gyere is conra mertha nem akkor kinyúvasztalak  >.<# Hümm-hümm ikszdé
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #2151 Dátum: 08 aug 08, 09:56:47 »

Jeee. Nevet Annyian leszünk conon. Pojén De jóóóó. ^^ Most voltunk haverokkal vagy 6-an, de most jóóó lesz, mert egy csomó fórumost ismerek, szal... ^^ Tök jóóó lesz. Nevet Téll, valaki nem akar velem karaokezni? >.<# A Bleach ending 5.... Yui Horie - Life  <-- Ezt fogom énekelni. Nyelvesít (már ha lesz valaki, aki énekel velem... >.<#)
Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #2152 Dátum: 08 aug 08, 13:11:28 »

én jelentkeznék HA tudnék énekelni ikszdé és Ha nemlenne ennyire szinten aluli hangom x"D
Naplózva

Gyümi
Jounin
*

« Válasz #2153 Dátum: 08 aug 08, 15:04:04 »

Hat em en meg senkit nem ismerek forumosokbol, de majd..xD
Talira szerencsetekre max augusztus vegen tudok menni, de ha akkorra szervezitek en is mennek Nyelvesít 
Es conon is leszek Nevet
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2154 Dátum: 08 aug 08, 17:24:05 »

hmm nah nem idézek de volt olyan h kéne halgatni a legkközelebbi barátainkra...hát ha halgatni nem is szoktam véleményt meghalgatok hmm...
a sexes dolog nem tom én középsulis vok bár kicsike de ismerek időssebbeket és nem tom sztem ők nem ilyenek..
karaoke...hmmm 3év énekkar de nem értem minek voltam ott egyedül nem szóllok jól pláne h utóbbi időkben mindig baszakszik a torkom...
csajos tali ííííí de jó ésés ha késsz az irataim //még le se adtam a paprokat mennék ésés amugy is//
hmmm
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #2155 Dátum: 08 aug 08, 17:48:02 »

amug ze a ciki h még szűűz vagy dolog sztem csak a filmekbe van...ennyire nincsenek erkölcstelen emberek sztem ikszdé jah és ő Noe mijen iratokat csináltatsz?...nekemis kéne már személyiXD
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2156 Dátum: 08 aug 08, 18:00:07 »

nekem van csak ilyen diák meg ezek kellenek lejárt meg elveszett egy igazolvány...
am ja sztem is az amcsi filmek egyépként is mindent túlkomplikálnak szal enyit erről...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #2157 Dátum: 08 aug 10, 14:58:08 »

Húúú, látom itt is megy az élet csajok:D
Képzeljétek, most jöttem haza egy egy hetes anime táborból:)
Nagyon jó volt... Volt minden táborban...
bográcsba akartunk palacsintát sütni - kigyuladt az olajXD
vizespóló - lányoknak melltartó nélkülXDXD (még jó, hogy volt jó vastag mezem, ami vizesen se látszott át:P)
éjszakai túra - egy része fényforrások nélkülXD
csináltunk onigirit:D
este leggyökérebb vicc mesélés versenyXD
annyir darazsunk volt, mint a szemétXDXD
szal nagyon jó volt...
kana: jöhettél volna... sztem tuti jól érezted volna magad:)

Amúgy, hogy hozzá is szóljak a dolgokhoz:
ez a szűz vagy nem szűz dolgog, sztem egyáltalán nem ciki és én szerencsére olyan körökben vagyok, ahol szintén így gondolkodnak...
a fórumtali engem is érdekelne, csak nem hiszem,h ogy mennék, mivel gondolom, hogy pesten lenne és nem hiszem,h ogy utazok 220 km-tXDXD
Con-ra viszont lehet, hogymegyek:)
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 14:59:48 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #2158 Dátum: 08 aug 10, 18:02:21 »

Debreceni vagy *.* Az kozel van Nyelvesít
Am dejo lehetett a tabor.. leggyokerebb vicc. XDDD. ki nyert, es meik viccel? Pojén
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #2159 Dátum: 08 aug 11, 06:23:18 »

jaja, debreceni vok:D Tök jó, mert így mehettem táborbaXDXD Kicsit vonakodtam, mert csak 1,5 hónapja vok meetes, de nagyon jól tettem, hogy elmentem...
starfruit: Te hova valósi vagy?
Nagyon jó volt... vannak képek is, akit érdekel megnlzheti: http://batou.extra.hu/index.php?dir=tabor%202008%20meet/
Hogy ki nyert azt nem tudom, mert annyi gyökér vicc volt, hogy dönteni nem tudtunk, de volt pár, ami olyan sz*r volt, hogy már viccesXD
Ha nem vagy messze, akkor járhatnál péntekenként meetre és jövőre te is jöhetsz táborba:D Nem bánnád meg... de a nyárson sűlt virslit lehet megunnádXDXD Az volt a fav kaja, meg a nutellás kenyér... mindenki ezekre járt rá egész nap:D

Húúúú... és képzeljétek mit vettem.... KÓKUSZOS PARFÜMÖT
olyan jó... csak már tesóm leszólta, hogy süti szagom vanXDXD
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 06:27:57 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Oldalak: 1 ... 142 143 [144] 145 146 ... 391
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins