|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2041 Dátum: 08 júl 30, 11:31:54 » |
|
fuu az télleg annyira idegegsitö h tetszik vmi és nincs a méretedbe...amugy nekem lábam azmégpontjo mer 39-40es és abbaszokott lenni mindig mer sztem átlag lányoknak 38as a lába szal én cipőt mindig találok xD engem inkább aaa felsők zavarnak.....meg fürdőruha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2042 Dátum: 08 júl 30, 11:37:08 » |
|
Nekem a szoknya az ami problémát okoz...van egy szoknyám amibe 2 év után belenőttem...nem baj szeretem azt...csak nehéz olyat találni ami nem csúszik le a derekamról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2043 Dátum: 08 júl 30, 11:38:59 » |
|
én is így vagyok....csak nálam minden ruhánál ez van...a méretemnél mindig egyyel kissebbet kell vennünk mert leesik rólam xD cipőbe meg alig h van az én méretembe.....xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2044 Dátum: 08 júl 30, 11:39:44 » |
|
Hali-hali, gondoltam benézek^^
Hú, a lábdolog húgom miatt ismerős nekem.. volt olyan tél, amikor egyszerűen nem találtunk rá normális cipőt pedig folyton jártuk a boltokat. 41-es a lába... viszont tegnap meg hazaállított egy 38-as csinossággal xD Azért a számozásból királyak a gyártók rendesen. De ez kivétel volt. Ha neki ebből a típusból 8as kellett, akkor nekem 5ös kéne xD
Súly, izom, zsír, hurimuri egyebekhez annyit írnék, h én remekül elvagyok magamnak^^ Bár most ócóé lesz augra kondibérlet hugicnak, így bepattintottam magamnak is, szal kipróbálom.. régen sportoltam végülis, és szerettem^^ Kezdek félni,h elmegy az erőm, és így hogy cipelem a bőröndöt majd koliba ősszel?xD
Am most találkoztam egyik volt oszttársnőmmel és megijedtem - mondjuk bárhányszor találkozunk elkerekednek a szemeim -, mert már fél éve nem láttam és esküszöm megint nőtt x"D mondta is,h tényleg nőhetett, mert gimi óta pár centivel magasabb és nem tudja,h mikor szedte össze. Elhűltem kicsit, amikor elmondta,h 180 centi és 53 kiló. Félek a karjától : ( Adtam is neki pudingot és sütit rögtön. Amúgy tényleg sokat eszik. De a családban mindenki magas náluk és vékony is. Náluk a felső polc ott van, ahol nálunk a szekrény teteje^^ Vicces, amikor apujával találkozom amolyan két méter akárhány a pasas. :p Én meg ott vagyok a derekánál majdnem x"D
--- váá, fürdőruha, tényleg xD azt vicces találni, naagyoon xD amikor a felső jó, de az alsó nagy és hasonlók, aztán rakd össze, és járd be a várost kétszer... -.- troublesome... utálok is vásárolni...
----------remélem egyszer elküldhetem a hsz-t X"D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2046 Dátum: 08 júl 30, 12:30:31 » |
|
én most kaptam új fürdőruhát, mert amit vettünk nagy volt xD pedig nem látszott annak az elején...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2048 Dátum: 08 júl 30, 15:56:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2049 Dátum: 08 júl 30, 16:17:44 » |
|
Saphi vak is vagy? =/ ottvagyok én hát kimás hiányozhatna neked amugy engem télleg zavar mert ismerőseim közül alig páran magasabbak nálam T__T kiváncsi vagyok h jövöre milesz...mert most 9.be mgyünk és a 6 osztályos igmisekhez azaz hozzánk jön 2 uj osztály...hátha azok már magasabbak lesznek :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2050 Dátum: 08 júl 30, 17:44:10 » |
|
Engem az zavar, hg a felsomeretem az mar most S-XS-es , es mi lesz 4 ev mulva?? Nem akarom hg M-nel nagyobb legyen.xD A gatyamerettel meg vukk elegedve (bar sose talalok gatyat). van egy 34-es gatyam, de hatalmas ram. Furdoruha.. most vettem egy tokjoot :DDD halvanyrozsaszin (nerohogj.xD) es egy cica van a seggen, meg a felso egyik oldalan ez most teccik. elozoek szarak voltak. Megvok-e elegedve magammal? hmm. Van amikor igen, de amikor jon mamam baratnoje, es elkezdi mondogatni hg hiztam, meg hg kiskoromban milyen vekony voltam, akk egybol nem.xD Ense ertem hg miert zavar hg magasak vtok. Nem is vagytok azok... Sztem 170 valamennyi pont jo egy lanynak En a 150 centimmel csak tudom Nem szoktam napozni, se szolizni stb.. (bar egyik tanarom rakerdezett telen ) de barna vok. Tokjoo.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2051 Dátum: 08 júl 30, 18:30:11 » |
|
Ém a méretekkel meg vok elégedve ,de a magasággal nem ,olyan pici vagyok az o.társaim mellet a 152 cm-el :"( én vok a 3. legkisebb ,mert utánam még van két o.társam aki kisebb nálam. Nekem mostanában azt szokták mondani ,hogy "Pirike te fogytál" xDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2052 Dátum: 08 júl 30, 18:32:44 » |
|
de..juuj Gaara-fangirl..hallod mijen legyen poloméreted xs-s-es alatt? nincsis annálkisebb...mit akarsz? hajaj XDD nekem most M-es... hát...elkénee járni futni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2053 Dátum: 08 júl 30, 18:54:47 » |
|
jahh. csak hg kesobb akk mekkora lesz?xD mind1/ majdmeglatjuk. nemhalokbele >.< de orulok hg mas xs-s-es, mert alatta csak gyerekruhak vannak, azok meg irtobenak.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2054 Dátum: 08 júl 30, 19:03:04 » |
|
háát figyejj....nemtom mennyi idős vagy deee én már ijen 13 12 évesen hasonlo testalkattal és magassággal rendelkeztem...csak akkor dagibb voltam x"DD szal.....sztem nemoszt nemszoroz h mijen méretü ruhát hordasz... nemtom mér zavar téged h xs-eset hordasz...annálkisebb egyszerüen nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|