anyuval értek egyet
tényleg, már csak piálni ját mindenki bulikázni. én voltak buliba 2x Nádudvaron... egy kicsit disco, de az tényleg jó. nem az van, hogy mindenki holt részeg, mindenki ismer mindenkit, ha valakibe egy arra tévedt pahaszt beleköt, akkor van aki megvédja és normális mindenki... még debreen is nagyon dúrva el se mernék menni pesten egy discoba...
seiri: hihi... ez tényleg ó, de ez is jó: " 13 éves vagyok, a barátom 18. ő le akar valam feküdni, de én még túl fiatalnak érzem magam. mit tegyek?"
1. ne feküdjön le vele
2. ossza ki, hogy mit akar egy 13 évestől 18 évesen. nem talál magának vele egykorú bnőt?
3. szakitson vele.... lehet ebben a sorrendben...de fel is cserélhető ha úgy jobb
am. én se babáztam soha... én is inkább a kisautókkal játszottam az oviban a többi fiúval, később jött a foci, szintén a srácokkal és most... most animázek és mangázok
ez vegyes, de jobb mint akármi
Jaaaj, egyszer babáztam... ez olyan 2 éve volt, amikor tesóm barbiából poénból k*rvát csináltamXDXDXD (gyagyás gyerekkorXD)
Morita:
miért fáj neki 11 évesen a 70-es mellbőség? egy volt csapattársamnak (velem egyidős) még most is megmaradt a 80-as mellbősége (azért nem 70, mert azért termetre nagyobb, mint egy 11 éves) és egy szót nem szól miatta... jó nyílván nem örül neki, de most mit tud csinálni? ennyi... hány 11 éves járkál 90 C-s melltartóban??? sztem nem túl sokan...