kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #1485 Dátum: 08 ápr 29, 14:51:31 » |
|
Nem is, mert itt van a másik jelölt is (Kevin)  : Egyébként, ha honlapot nem is, de lehet h. egy topicot nyitni kéne a kis klub-unknak ^^. Csak h. ne a csaj topic legyen tele a sok hajmániás hsz.-el.  Ti mit gondoltok? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 29, 15:00:40 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
 |
« Válasz #1486 Dátum: 08 ápr 29, 14:53:39 » |
|
legyen akkor saját CHPK topic!  a világuralomra törés első megnyilvánulásaként!  (szóljatok ha álljak le) 
|
|
|
Naplózva
|
 Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1487 Dátum: 08 ápr 29, 15:02:24 » |
|
Hm... nem tom, nekem tök mind1, h ebbe írok vagy egy másik topcba, döntsön a főnökasszony...izé... főnökkisasszony x'D Aemy, állj le x'D De azért ne törjünk a világuralom felé :'X Azt majd kicsit később x) Hm... én vagyok a "párt" főtitkára x'DDD Áh, nekem erről egyből Rákosi jutott az eszembe... bár én nem fogok a búzamezőket öntözni x'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
 |
« Válasz #1488 Dátum: 08 ápr 29, 15:06:45 » |
|
akkor én meg leszek a székhely lakberendezője...vagy gyógymasszőrje?? válasszatok ti xD szerintem jó ötlet a CHPK topik... van Öregek otthona is  na?? nyissunk topikot? (újabb szavazás?  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 29, 15:09:58 írta Rekage »
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1489 Dátum: 08 ápr 29, 15:12:00 » |
|
Ez kifejezetten jó észrevétel, már én is gondolkoztam rajta xD De ha már más mondja így már nem is hangzik olyan hülyeségnek. xD Tényleg kissé egyiránygba ment el ez a csaj topic :'X Hmm ha ez a parlamentes dolog nem is válna be ( hiszem hogy be fog válni  ) vallást azért alapíthatnánk, és szentélyt a cuki hajú pasiknak xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
 |
« Válasz #1490 Dátum: 08 ápr 29, 15:16:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1491 Dátum: 08 ápr 29, 15:17:54 » |
|
én megcsinálhatom a topikot?^^ vagy ez az elnök kiváltsága?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
 |
« Válasz #1492 Dátum: 08 ápr 29, 15:24:21 » |
|
Éljen a világuralom!...Éljen az új topic! Én is szeretnék valami munkát, mondjuk lehetek fotós az újságnál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
.мคoo.
|
 |
« Válasz #1493 Dátum: 08 ápr 29, 15:25:21 » |
|
Hát újdonsült kislányom  én egyszer hoztam létre topicot és kb. 5 percig élt.  :'X Szal. nem biztos h. szerencsés dolog ha én csinálom. ^^" De az meg hogy néz már ki, ha egy tag csinálja meg a a góré helyett...  Nah.. indulok is létrehozni... Kívánjatok szerencsét....  Am. akkor nem az aláírásomba fogom rakni a képeket, hanem a kis topicunkba.  >Lehetsz fotós... ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 29, 15:27:13 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1494 Dátum: 08 ápr 29, 15:42:31 » |
|
okéoké... hát igazad hogy is néézne ki  és az újság neve megvan vagy az nem kell??  vagy azt a főszerkesztő dolga kitalálni?? húú mnennyi kérédsem van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1495 Dátum: 08 ápr 29, 15:43:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #1496 Dátum: 08 ápr 29, 15:46:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1497 Dátum: 08 ápr 29, 15:47:19 » |
|
gyere chidori-san légy hű testvérem és megoszthatod velem bánatodat! magyarul: legyünk együtt depisek, mert nem válaszolnak a kérdéseinkre! xDxD (na de komolyan leszel a tesóm?^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1498 Dátum: 08 ápr 29, 15:48:16 » |
|
Én válaszolok szívesen xD Bannert lehetne tervezni a klubnak hogy ne csak ilyen béna kiírások legyenek az alába. Wáóó tök menő lesz xD Az újság neve meg ChPK. Ma annyira kreatív vagyok ugye?  Kana-chan menj, isten hírével  még mindig menj xD hol a topic nem látom =( már látom, ez már egy megtestesült csoda hogy idáig eljutottunk. ^^ innentől márcsak egy lépés a világ körbeutazása, a klub hitelesítése az EU-val, és a Panda macik hazai rezervátumba helyezése  vay ez talán mégse ??? xDDD Najó leállok... ez egy hajklubb, ez egy hajklubb ez egy hajklubb^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 29, 15:54:33 írta seiri »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1499 Dátum: 08 ápr 29, 15:49:46 » |
|
Rekage: oké, legyünk depisek:D persze, örömmel leszek a tesód:D Akkor Te vagy az újdonsült hugicám:D De jóóó:D verdict: ezt én kérdeztem hamarabb, én akarok a grafikus lenni >  (  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|