Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1260 Dátum: 08 ápr 17, 19:11:07 » |
|
óóó xD Kana x'D most eszembe jutott... xD hogy fogadhatnánk hogy ki-kitől meri megkérdeni ogylevághatja e a haját x'D azé érdekes lenne....szia!! levághatom a hajad? *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1261 Dátum: 08 ápr 17, 19:15:50 » |
|
Felőlem mehet Csak az a baj, hogy így elriasztjuk a helyeseket (attól meg minek megkérdezni aki nem jön be? ) nah.. majd meglátjuk egyáltalán milyen a felhozatal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1262 Dátum: 08 ápr 17, 19:17:11 » |
|
nahvégeztem a tornázással és mostmár így nyugodtan fogok aludni
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1263 Dátum: 08 ápr 17, 19:21:05 » |
|
Én meg elkezdtem holnapra pakolni... Anyám hogy mennyi cucca van egy lánynak... Sajna nálam számítani kell mindenre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1264 Dátum: 08 ápr 17, 19:25:59 » |
|
hátja...a sulitáskámba mindig találok egy kis szemcekát vagy szájfényt vag parfümöt..szüksége esetén...meg zsepit megmindent... x'Dhmm a helyesek igeeen... *csorog a nyála* xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1265 Dátum: 08 ápr 17, 19:29:00 » |
|
Nekem a bőröm sajna nem bírja a sminket...TÁG-bálon majd meghaltam mert alig láttam...pedig csak minimális smink volt rajtam...de egyszerűen egy félóra és vörös lesz az egész szemem és könnyezek egy hétig... Pedig szeretem ha ki van húzva a szemem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1266 Dátum: 08 ápr 17, 19:37:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1267 Dátum: 08 ápr 17, 19:39:36 » |
|
Én is szeretem ha van rajtam enyhe smink ^^. De nekem reggel nincs időm ilyesmikre :'X (lusta vagyok időben felkelni nah.. ) Talán egy évben egyszer ha rakok magamra... De asszem most a conra muszáj lesz... Tudjátok, csak a sikeresebb vadászat érdekében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1268 Dátum: 08 ápr 17, 19:41:31 » |
|
óó Mori az roossssz. am hm kezd ez lenni akedvenc topicom x'D embreeeeeek *szépnézés* had kéérjek valamiit *-* tehát hogy egyik ismerősöm indul valami versenyen és neten lehet rá szavazni a www.mens-challenge.hu-n és ha valakinek esetleg van 2 perce az megdobná Bloodtom-ot egy 10es szavazattal? *-* előre is köszönöööm oo >>hello Arva ^^ hmm majd vasárnap szeretnéék csatlakzni a conra indulóókhoz ha lehet ^^ >>hajrá kana...én szurkolok magunknak x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1269 Dátum: 08 ápr 17, 19:44:24 » |
|
Crispy nem meggy az oldal...igy nem tok szavazni Mozgás?-mi az? ..ja arra értitek ,kicsit ellustultam.Gép "függő" á dehogy is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 19:46:54 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1270 Dátum: 08 ápr 17, 19:44:59 » |
|
Meglesz Crispy...2 perc éppen van Arva akkor neked ez kell: http://www.hazipatika.com/tools/bmiLehet hogy én is bedobok egy szemceruzát... >>>nekem se jön be...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 19:45:30 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1271 Dátum: 08 ápr 17, 19:50:14 » |
|
:O hh nemjönbe ? ejj keresek gyorsan egy linket x'D http://www.mens-challenge.hu/ ezzel se jó? >>nekem ezzel bejött... xD ugyhogy reménykedem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 19:51:02 írta Crispy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1272 Dátum: 08 ápr 17, 19:54:07 » |
|
Jaj...szegényt először majdnam egyessel értékeltem...az volt legfelül...de utánna váltottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1273 Dátum: 08 ápr 17, 19:58:15 » |
|
Azé', mert a "-n"- t is hozzávette a linkhez... ejnye lányok xP
Na, a linket köszi, Morita ^^+ E szerint 18,96 az enyém, ami szerint én sovány vagyok... hmm... mikor az utóbbi fél évben kb. 3 kilóval több vagyok, mint kéne :'X Ciki, de kéne mozogni... azt hiszem, ismét tartok vlmi terepszemlét a közelben lévő valami mozgásos cuccok közt Nemtom, az ír szteppet tudnám-e folytatni szűk 1 év kihagyás után Meg csak bonyolítaná
Crispy, vasárnap? Oké ^^+ Örsön jó lenne? Majd szombaton (vagy legkésőbb szombat este a conos topicban megdumálhatjuk )... szombaton hivatalos vagyok a Népligetbe, de vasárnap nem Ja, amúgy remélem, hogy összefutok veletek... holnap megyek NKW-s pólómért, ha más nem, arról felismerhető leszek majd *.* De Crispy, csak Neked, csak tőlem, csak most, a jegyzetfüzetem is elvihetem, amiben a neved van leírva filccel x'DNa, én is szavaztam rá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 20:01:57 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1274 Dátum: 08 ápr 17, 20:00:05 » |
|
Morita én is majdnem az 1üest nyomtam meg Crispy ezekkel a szavazatokkal a rokonod bisztos megnyeri a versenyt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 19:15:01 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
|