|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1246 Dátum: 08 ápr 17, 18:10:43 » |
|
lool ezjó megfogalmazás...xD igen..ittis lenne min alakitani xP majd alakitok ha lesz kedvem x'D x'D sportolni már sportolok..márcsak visszakéne fognom magam kcisit x'D nah szerzek csokit x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1247 Dátum: 08 ápr 17, 18:23:26 » |
|
Crispy az Én topicban lévő képed alapján szerintem nincs mit alakítani... Hogy lehet hogy Te a felső határt súrolod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1248 Dátum: 08 ápr 17, 18:25:38 » |
|
jaaaaaaajjj amug az n topicba csaka fejemet láttad x'D majd vasárnap meglátod min kéne alakitani és hgy mér suroloma felső határt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenchi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1249 Dátum: 08 ápr 17, 18:31:18 » |
|
na én kanaval értek egyett.. semmi nem látszik.. Nekem meg valami 18.7 jött ki.. xD LOL.. xD Ez vicces mert biztos hogy lazán benne avgyok a normálé súlyba.. én nem a kaját fogom vissza (persze nem is eszek éjjel nappal.. ) hanem minden nap edzek.. O.társamn is van mit leadni nem azért hogy köcsög legyek de fogyni akar és ezt kajával akarja.. és szerintem annak csak azzal kéne fogyni aki már nem tud edzéssel.. ugyhogy modntam neki finoman hogy inkább edzéssel próbáld meg.. de hát ő.. meg erre.. soha nincs kedve hozzá fogni.. na modnom nekem sincs soha de ha nézek valamit a tv-be akkor egész jól elvagyok miközben edzek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1250 Dátum: 08 ápr 17, 18:36:50 » |
|
^^óó lányok elkényeztettek x'Dx'D naaza csoki mégmindig nem teleportált ide elám ugyhogy inkább hagyom is...ilyen az aki lusta... x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1251 Dátum: 08 ápr 17, 18:38:21 » |
|
Jah...nekem mondjuk a súlyomban is a lustaság is szerepet látszik... a Lustaságom olyan szintű hogy néha enni is lusta vagyok... De ez csak reggel van...meg a sterssz...meg a napi több km séta...
Hát Nóri...a pólós képed alapján...rajtad semmi alakítani való nincs....hidd el....
Szerintetek azok a fiúk akik ide bejárnak megnézték? Kíváncsi vagyok vajon ott is téma lenne-e a súly...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 18:41:40 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1252 Dátum: 08 ápr 17, 18:42:26 » |
|
jahogyjaaa azakéééép. am jüa beállás az évek gyakorlata am sztem azona kéen is láccik hogy engem ahasam meg a csípőm idegesit hmm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1253 Dátum: 08 ápr 17, 18:46:08 » |
|
Egybként lehet hogy hülyén hagzik...de ha nagyon fogyózni akarsz akkor tornázz és csavarj fóliát a derekad köré...jobban izzadsz ott->jobban fogysz... Abszolut egyszerű megoldás...és szerinetm ha anyudtól kérsz ilyen hülye átlátszós fóliát tud adni Én egyedül a fenekem akarok formálni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #1254 Dátum: 08 ápr 17, 18:48:56 » |
|
aza fóliás dolog tényleg jó mindenben segít a fólia én még akkor szoktam magamra rakni, ha balzsamozom a hajam, és akkor jóbban beszívódik a hajba hátakkorlányok mozogjatok énis azt teszem most talán eliskezdek tornázni
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1255 Dátum: 08 ápr 17, 18:50:35 » |
|
Én nyújtani szoktam Sajna kicsi a terpeszem...kegyetlen kicsi...csoda hogy ha a derékszög megvan....mert nem nyúlk a vádlim és a combom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1256 Dátum: 08 ápr 17, 18:53:53 » |
|
egyébkétn énis hallottama fóliás modszerről és tudo hogy tudné fgyni ha akarnék..debennem nincs meg ezz elhatározás x'D amugymeg én heti 3 alkalommal jérok kosáredzsére aminnem kevés futásvan...szal majd meglátjuk x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1257 Dátum: 08 ápr 17, 18:58:04 » |
|
Itt apu vett kondigépet...összerakta... megcsodáta műszíki zsenialitását... és otthagyta Én és tesóim használjuk néha...ha unatkozom...de ahhoz nagyon kell unatkozni...mondjuk hiánzik a régi hasizmom...nem baj...majd visszajön a nyáron... úszással... Jaj alig várom a nyarat...bár szerinetm pasi terén most se lesz semmi...de idő még van úgy állok hozzá....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 17, 19:02:21 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #1258 Dátum: 08 ápr 17, 19:07:10 » |
|
Időnk mint a tenger, nem is kell elkapkodni a választást. Maximalista vagyok, szal. még biztos eltart egy ideig a keresgélés. De azért conon fogok nézelődni meg hajat vágni, igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1259 Dátum: 08 ápr 17, 19:09:13 » |
|
Hihi...már vártam ezt fiúk Jah...hát nézelődni szabad kana...mint a főtéren késődélután...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|