Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #300 Dátum: 07 júl 09, 09:55:53 » |
|
hú, mint vmi zombi úgy néz! O.o xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
 |
« Válasz #301 Dátum: 07 júl 09, 10:05:59 » |
|
Vagyis tökéletesen játtsza a szerpét. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #302 Dátum: 07 júl 09, 15:33:11 » |
|
Most fejeztem be a Harry Potter 7 kötetének egy alternatív folytatását, semmi köze az eredetihez. Szóvel nem fordítás, hanem egy egyetemista srác elkezdte folytatni az ő meséjével, és ha igaz be se fejezi egyhamar. Ez pedig király hír, mert szerintem nagyon jó lett!!! Olyan ötletek van benne, h megáll az ember esze, csak annyit, h végén még Pitont is majdnem kedvelhetővé karakterré teszi. (Ez csak a képről jutott szembe)  Az első néhány fejezet furi volt, mert (szerencsére) teljesen més a stílusa, de utána meg nem tudtam letenni!! Ha vkit érdekel, a könyv topikban már ajánlottam tegnap - akkor kezdtem el - , azon címen megtalálhatjátok. Én csak ajánlani tudom, de próbáljatok elfogulatlanul belekezdeni, utána már nincs megállás..... 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Sora
|
 |
« Válasz #303 Dátum: 07 júl 09, 18:34:30 » |
|
Szerintem most a legújabb részben Rupert néz ki a legjobban  szerintem is olyan édi lett a haja  dan hajánt amikor megláttam kisült a retinám és kétszer ujra kellet éleszteni hogy engedik ki a szülei ilyen séróval az utcára????borzalmas de akit még nagyon eltaláltak az bellatrix lett olyan jók a képek róla olyan tényleg bellatrixos 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 09, 18:35:13 írta Sora »
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #304 Dátum: 07 júl 09, 20:55:26 » |
|
Hú, Bellatrix tényleg tök jó lesz! És az a mozgás, amit a varázslához használ, az is nagyon ott van! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #305 Dátum: 07 júl 09, 23:19:53 » |
|
Huh, nekem még a régi suliban volt egy osztálytársam, aki imádta Pitont... Uhh, inkább nem idézem fel... Elég kegyetlen volt a csaj... ;D 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #306 Dátum: 07 júl 09, 23:21:36 » |
|
Miért? Tán nem bírod Perseus karakterét? > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
 |
« Válasz #307 Dátum: 07 júl 09, 23:24:06 » |
|
Bírtam, de ez a csaj óta már annyira nem... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #308 Dátum: 07 júl 09, 23:26:15 » |
|
Hűha... Kezd érdekelni, mivel tudott ennyire elkedvetleníteni. : 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
 |
« Válasz #309 Dátum: 07 júl 10, 20:19:00 » |
|
engem is mert nekem Piton Sirius után a másik kedvenc karakterem  ráadásul Gary Oldman játsza 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #310 Dátum: 07 júl 11, 01:19:11 » |
|
Gyerünk, mert egy nagy Piton fan várja még a választ! Imádom! Ő ott nekem olyan mint itt Oro  Sweety:D A gyerek piton nekem túl bárgyú... kevesebb bénaság és több gyűlölet kéne!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #311 Dátum: 07 júl 11, 09:02:18 » |
|
Én is nagyon szeretem Pitotnt  éljenek a gonoszok! A gyerek Pitonból hiányzik.....A gyűlölet  Akkor alakítunk egy Piton-fan klubbot? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #312 Dátum: 07 júl 11, 10:44:43 » |
|
Ok... Miért ne...  De ezt a Sasukésítést kéretik abbahagyni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #313 Dátum: 07 júl 11, 12:52:45 » |
|
sasuke-ésítés  Heh, mi? Höh? Hol? Snapy boy forever:D Alapíthatjuk! >_<éljenek a gonoszok és őrültek! (és ady endre  )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #314 Dátum: 07 júl 11, 12:54:55 » |
|
A gyerek Pitonból hiányzik.....A gyűlölet  Szerintem Necro erre gondolt  Akkor összeszedünk 7 gonosz karaktert, és meg lesz a klubb.. mert a gonoszok heten vannak 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|