Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 07 júl 08, 19:09:28 » |
|
Figyu időkorlát nincs, bármi belefér...
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #286 Dátum: 07 júl 08, 20:48:15 » |
|
hmm.. ha beválallom én is akkor mindkettőre megyek más téma szerintettek is idiótán néz ki daniel radcliffe ezzel a séróval??? ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 07 júl 08, 20:57:33 » |
|
Eléggé!! Én azon akadtam ki, mikor Malfoy talán a 3. (?) részben végig hátrazselézett hajjal szerepelt. Egy világ omlott össze bennem. Még az első két részben egészen jól tudtam alkalmazkodni, de utána a film teljesen ütötte a képzeletemben felépített képet. Nem is tetszett annyira. De mindig csalódok a filmekben, ha már előtte olvastam könyvben, ezért nem néztem meg már az Eragont se a moziban. Pedig könyvben imádom!! :
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #288 Dátum: 07 júl 08, 21:05:43 » |
|
jah amikor gomba frizkója ltt az tényleg ütött jah az Eragont én is utáltam bár erre ellenpélda a Gyűrűk ura mert az jól megcsinálták nagyon kiwi vagyok a mostani részre szerintem Rupert Grint tök arin néz most ki kivételesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 07 júl 08, 21:07:15 » |
|
Hmm.. amikor először megláttam Radcliffet ezzel a séróval nemevtő görcsöt kaptam.. szerintem nagyon gázos.. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #290 Dátum: 07 júl 08, 21:11:56 » |
|
hát kb én is így jártam csak engem a hányinger is kerülgetett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 07 júl 08, 21:13:51 » |
|
Harry sokkal jobban nézett ki, amikor fiatalabb volt, nekem tökre nem teccik h felnőtt. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #292 Dátum: 07 júl 08, 21:17:04 » |
|
talán a 3. részben nézett ki a legjobban a 4.-ben meg elment, de már látszott a változás, de mostanra na hagyjuk ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 07 júl 08, 21:18:17 » |
|
Szerintem is, az összes főszereplő tiniként elég bénán néz ki, még fejlődhetnek. Az eddigiket tekintve inkább visszafele kéne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 07 júl 08, 21:21:47 » |
|
Szerintem most a legújabb részben Rupert néz ki a legjobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amy Lee D.
|
|
« Válasz #295 Dátum: 07 júl 08, 21:24:31 » |
|
nah akkor ebben egyet értünk Rupert a vagány most még Luna Lovegood külsejét jól eltalálták, mondjuk ő nem fiú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 07 júl 08, 21:34:24 » |
|
Végre Rupert normális lett a hangja, jót tett neki a mutálás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #297 Dátum: 07 júl 08, 23:18:37 » |
|
Ha már témánál vagyunk, sztem eddig a legeltűrhetőbb tényleg Rupert volt, és sztem még kicsit Rickman is a szerepére való! Lupin és - bár még a filmet nem láttam, de külsőre sokk! - Tonks valami katasztrófa!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 07 júl 09, 09:25:18 » |
|
hát radcliff ezzel a séróval télleg borzalmas. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #299 Dátum: 07 júl 09, 09:55:15 » |
|
Hmm... A hajvágás nem tett jót neki. De elvileg a színészi teljesítményt díjazzuk, nem? Ja, Zemori, szerintem Rickman öreg ehhez a szerephez. (mondjuk jól játssza, de akkor is.) A kicsi Piton viszont aranyos lett:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|