24 nov 24, 15:21:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: CS...1.6/Source  (Megtekintve 107956 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
jatek09
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #375 Dátum: 11 feb 13, 18:35:28 »

Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy ez a Cs Pro mod ez most újabb mint a source?
Naplózva

Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #376 Dátum: 11 feb 18, 15:03:56 »

Szerintem te csak egy Pluginról beszélsz.
Ami persze a servereken szokott lenni.
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #377 Dátum: 11 feb 19, 16:19:47 »

Oké,akkor valószínüleg vmit félre hallottam
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #378 Dátum: 11 feb 20, 07:59:54 »

Bocsi Toxic de tévedsz!
A CS Promod az most a legújabb cs,aminek csak beta verziója van,Cod: Black Ops grafikával megy a game.
2011. végére jön ki a teljes verzió.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #379 Dátum: 11 feb 20, 09:52:19 »

Lehet ez egy legújabb cs verzió is, de hallottam arról is amit toxic mondott hogy olyan is van.

A másik, nem tudjátok mitől lehet az hogy az elmúlt 3-4 napban a pingem 40-50 közötti és ugrál 100 fölé, eddig pedig mindig 10-25 közötti volt. Nem megy semmilyen letöltés meg msn, meg ilyenek, csak a cs

Láttam egy gyereket 1-2-3 pingje volt életembe nem láttam még ilyet
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #380 Dátum: 11 feb 20, 14:41:53 »

CSP egy teljesen különálló játék! Nem plugin! Source grafika, egyhat gameplay! Amúgy egy rakás sz*r, megjelent az 1.05-ös verziója még rosszabb mint az 1.-04-es... elvileg azért csinálták a készítők (akiknek semmi közük a valve-hoz, tehát nem megbízásból csinálták, egyszerűen önszántukból) hogy az egyhatosokat és a sourceosokat összehozzák és mindenki egy játékkal játsszon, és minden happy. De ez egy alapból sz*r és erőltetett ötlet, amíg lenem állítják valamelyik játékot mindig is meglesz ez a 2 külön álló gárda.

Még régen az 1.04-el játszott egymás ellen az fnatic(1.6) és a régi reason(CS:S), a két (akkor épp megválasztott) legjobb csapat. ittvan a meccs: http://www.youtube.com/watch?v=c-ihRQIkvlE Emlékszem néztem a meccset élőbe, csak annyian voltak a TV-n hogy szaggatott mint az állat. Nevet

Amúgy nekem is volt már 1-es pingem semmit nem jelent, nem ratehaxoltam... szerintem mellettem lehetett a szerver gép vagy nemtudom xD
Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #381 Dátum: 11 feb 21, 16:06:40 »

esetleg meg is vehetnéd a játékot eredetibe tolni már alapból érdemesebb mert ha lecsítereznek 90%-ossan büszkén mondhatod hogy nem vagy az mert lehet van steam-en hack- de esetek 90%-ába nem használja senkise mivel privat cucc pénzbe kerül Nevet szóval Tört csé' az gané' az eredeti meg Király Nevet
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #382 Dátum: 11 feb 21, 16:55:36 »

Hát igen jobb az eredeti...
Figy engem naponta lecsitereznek,amikor tudják,hogy 7 éve cszek és Steamom is van...
De ugyanugy mondogatják,hogy mennyek a ****-ba.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #383 Dátum: 11 feb 21, 18:53:17 »

?? nekem is eredeti cs-m van omg xD vagy nem nekem mondtad?
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #384 Dátum: 11 feb 22, 13:39:54 »

Független hogy eredeti steames cs-d van vagy nem, attól még arra is van hack Mosolyog
Jobb ha tőlem tudod. mert én is írtam anno hacket cshez
. Nevet

Greeting.~
Toxic.~
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #385 Dátum: 11 feb 22, 14:03:37 »

Az egy dolog, hogy van hack Steamre is (miért ne lenne?). Azért van kevesebb (szinte semmi), mert ha bizonyíthatóan csal valaki, azt banolják a fenébe. A pénzével meg senki sem játszik szívesen.
Naplózva
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #386 Dátum: 11 feb 22, 15:15:41 »

Private cheateket ha jól használod (nem feltűnően wh-zol, azaz nem falon át nézed az ellent) nem buksz le. És persze van az x22 minden anti-cheat rémálma, amit se x-ray, SGL, se vac, se ESL Wire, nem tud kimutatni. És az Online versenyeken ahol a pénzdíjazás már igencsak csábitó profi Lan játékosok is használták. Például mTW-s Dav1D aki le is bukott az x22vel ugyanis ő egy top player volt ( főleg, hogy Német ESL Pro Seriesben játszott, ahol minden meccset STV-t 400-500-an néznek... minimum) és pl. ennek a játékosnak sokan ismerték a képességeit, hogy mennyit tud teljesíteni. És hát ő úgy csalt hogy egyik napról a másikra nullba lőtt mindenkit, ezzel egyértelmű hogy felhívta magára a figyelmet, visszanézték a demókat és szép kis bust movie sikeredett belőle: http://www.youtube.com/watch?v=Ur0YA1N2xcY

az x22-ről pedig egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=OybndNw261A

Melelsleg rengeteg cheat van ami még VAC UNDETECTED csak azokat az ESL vire szűri, és az x-ray meg véletlen szerű screenshot-okat csinál játékközbe így meglátszik ha nincs füstöd, wh-zol stb. Nevet
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #387 Dátum: 11 feb 23, 00:30:30 »

Hát szerintem a legundorítóbb dolgok egyike ez. Játszottam versenyszerűen CS-t durván egy évig, de általában igen erősen látszódott, hogy ki csal és ki nem.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #388 Dátum: 11 feb 23, 14:25:06 »

Független hogy eredeti steames cs-d van vagy nem, attól még arra is van hack Mosolyog
Jobb ha tőlem tudod. mert én is írtam anno hacket cshez
. Nevet

Greeting.~
Toxic.~

Nagy szavak egy kisember szájából. Ennek körülbelül nulla hihetősége van. Bizonyítani is tudod? Lehet, hogy az emberek felét palira veheted viszont, ha valóban képes lennél hacket írni akkor nem magyarországon élnél, hanem amerikába és tagja lennél valamelyik msxes csapatnak. Jó pénzt keresnél.
Még, ha Tweakről beszélnél azt mondom oké, de ez tiszta nevetséges.

CS-ben a legszebb az volt mikor a hacker gyártó csapat fogta és egy szemmel nem látható piros kis pixelt helyezett el.  Rá fél évre pedig a legendás játékosok a frag moviekal sorra buktak be mert ott volt a piros pixel...
Cs-ben is arany szabály interneten a top 10-ben nem lehetsz benne tiszta játékkal. Igaz ez minden fpsre.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=KYEyIGLRqW0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=KYEyIGLRqW0</a>

Már linkeltem kocka klubba tessék iszonyatosan jó a gyerek félelmetes reflexe és ütem érzéke van. Ettől független szeritem is csal Aim és wh szaga is van. Ha nem is csal szoftveres makrot használ. Természetesen a makro nem csalás. Ha ennyit használna akkor meg emelném a kalapom. Azért néznék nála egy tcp-t és .cont.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 23, 14:27:12 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #389 Dátum: 11 feb 23, 16:37:03 »

ez a movie nevetséges Nevet ez alapból bhop script, így nem bhopozik senki se (normális szerveren). A másik meg prefire, hát ez nem reflex, ez wh Nevet  Amúgy interneten! A top player akkor lesz top player, ha LAN-okat nyer, Külföldi LAN-okra jár WCG-re stb.-re ott nem csalhatsz! http://www.youtube.com/watch?v=QEGDr3IFzlM <- WCG, az Eurosporton közvetítve NevetNevet

Tény és való, hogy nagyon megy a configolás! Viszont Lanokon LAN GUI-t kell használni amibe TILOS belenyúlni, csak bindelhetsz!

Olyan múvikat nézzetek amiket tényleg elismert játékosok lőttek!
Egyik kedvenc short muvim:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=7zU4kdZPhzE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=7zU4kdZPhzE</a>
Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins