úgy tudod kiszedni hogy rámész:
Options - >
Keyboard - >
Use Defaults; confim
Sziasztok!
Most abban kéne a segítségetek,hogy sokszor hallom cs-n hogy ilyen furcsán erős egér hang beszél.Persze tudom ,hogy hangtorzító.Én is letöltöttem már 1-et 2-őt de egyik se működött.Tudtok ajánlani egy jól bevált,kezelhető hangtorzítot ajánlani?
Előre is köszi!
Nem az 5éveseknek tervezték a játékot, eleve 12+ os, viszont a játékosok legtöbbje még ezen aluli számot is meghaladják...Hangtorzító? Ha vinnyogó hangod van ne használj mikrofont, ne beszélj.
Emellett a mikrofon már eleve torzít és ráadás a csbe a hangátalakító is már mélyíti a hangod.
De köszi, végre valakinek sikerült megnevettetnie.
Nem annyira logikus de lehet hozzá köze.
Mi számít számodra jó szerónak, agyonconfig-olt rtd bunnyhopp stb
vagy fun mapok
vagy egyéb mod ok
vagy rendes normális alap mapok
és sokan vagy kevesen szoktak e lenni rajta
ha mondod mit választasz ezek közül akkor adok szeró ip-t.
Remélem ez csak vicc volt, mindennel telenyomva a server, aztán meg 50x kifagy még végig nyomsz 1 mappot rendesen.
hülyeség
pub pub pub vagy maximum egy mód egy serveren.
A külön fun mapok azok elmennek mert a mappoktól nem fagy a cs.
Szerintem teljesen logikus. Mivel a fegyverek modellezve vannak, tehát textúráknak számítanak, ezért a megjelenítési módnál lehetnek problémák. Emlékszem általánosba sokat lanoztunk, akkor is ugyanez volt a hiba, s így sikerült megoldani.
Hogy lenne már logikus? Texture és a skinek ugyan azok, nem fognak megváltozni a skinek.
Minden ugyan az, csak egyik kézből a másikba kerül.
Olyan mintha megcserélnéd a kettőt.
A Skin motorját állítja át.
Viszont abba igazat adok hogy csak a modell-t cseréli át egy másik helyzetbe, de ugyan az marad.
vidkártyánál kell beállítani hogy a csé-ben a kézben váltani lehessen a fegyót ? LoL
Nekem játékon belül kell, és nem videó karinál, hanem a multiplayer menübe ami megint csak nem Textura
és egyéb design beállítás. ^^
Örültem.
Toxic.-