24 nov 25, 00:17:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: CS...1.6/Source  (Megtekintve 108112 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 10 aug 21, 16:49:47 »

Ne magadból indulj ki. Én elsősorban a játék élményéért játszom, nem azért, hogy versengjek mixeken, warokon és egyéb versenyeken. Több, mint sokan nem tudnak veszíteni, aztán ventrin ott sír a szájuk, hogy "EZ MI??????????????", aztán itt ezekről a jelenetekről még tudnék papolni pár ezer sort. Mint említettem 3-4 napja 1.6-ozom, és akkor komolyan megkérdezed, hogy miért pubolok?  Ohh My God

Azt se hinném, hogy a 36000 játákos mind pubherokból állna. A legnagyobb klánok, akik pénzösszegekért versenyeznek és mondhatni a szponzorokból élnek meg, ehhez kell alkalmazkodniuk. Ők nem fejezhetik be a játékot egyik napról a másikra.
Érdekes, nekem szinte az összes Sources ismerősöm még aznap rámírt, aztán beszélgettünk erről meg arról. Végeredményként arra jutottunk, hogy viszlát CS: S.
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #256 Dátum: 10 aug 21, 17:10:52 »

nem tudom én ahogy elkezdtem egyhatozni egyből lezavartam pár mixet: D azóta írogatnak az egyhatosok hogy mixelek vagy nem! Amúgy ez a viszlát css dolog nagyon túl van ugatva... meg RIP CSS... úristen... ugyanúgy most már ugyanúgy jó a 100 tick, ugyanúgy gyorsabban lő az AK, és ugyanúgy megfogják csinálni a tuscant... annyi hogy végre 2 magot is kitud használni ez az öregcsont és megvan a fix 100 fps-em Mosolyog

Najó, szerintem ti túlreagáljátok... Úgyanúgy elszórakozol vele, sőt az egésznek egy funolósabb fílingje lett...
Naplózva
Stance
*

« Válasz #257 Dátum: 10 aug 21, 17:16:04 »

Szerintem nem reagáljuk túl, csupán ízlések és pofonok. De főleg pofonok!
A funolós dologhoz pedig annyit, hogy több ezer fun mapnak is viszlátot intett a kedves Valve.
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #258 Dátum: 10 aug 21, 20:36:16 »

én eddig csak CS 1.6 -oztam. nagyon jó! Mosolyog csak az a baj hogy a gépem teljesítménye gyenge a játékhoz!  Szomorú

Am 1.6-ba ezvolt a nevem ha vki-nek ismerős azirja le ide a nevet pls Nevet  

FunnY PuszI picit fura név ikszdé

nem ismersz te egy Exterminator nevű nagyszájú balekot akit folyton lelőttek? xD
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 20:40:19 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #259 Dátum: 10 aug 26, 09:39:07 »

80.249.166.37:27015 sX. # Pub/War Server | Powered by synhosting.eu | Powered by synhosting.eu

Gyertek ide csiter mentes övezet:D Kell ennél több? 
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #260 Dátum: 10 szep 05, 01:41:20 »

Nos nekem annyi lenne a kérdésem, hogy miben különbözik a Source, meg az 1.6? Mert 1.6-al játszottam, és ami zavart benne hogy eléggé felfelé húzódott az m4 amikor löttem vele. Tehát mi a külömbség 1.6 és Source között?Mosolyog
Naplózva

Stance
*

« Válasz #261 Dátum: 10 szep 05, 10:17:30 »

Fogd fel úgy, hogy a Source egy továbbfejlesztett 1.6... ugyanazon a játékelveken alapszik, "csupán" egy teljesen új motort írtak hozzá.
Naplózva

Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #262 Dátum: 10 szep 05, 11:16:33 »

na most részletesebben leírom akkor a source-nak más a grafikája(szebb) látszódnak az árnyékok sokkal több tárgy van benne amiket lehet is arréb lökni stb nézz meg egy source videót a youtube-n beírod counter stike source

nem tudtam én se rájönni mért húz el a fegyo vmi configgal van a baj mert a suliba a cs-ben nagyon elhúz a fenébe a fegyo de ha itthon játszok akkor egyáltalán nem meg a többieknek se a szeron
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
batai15
*

Zero Division

« Válasz #263 Dátum: 10 szep 05, 11:18:45 »

cs zerot miert nem kedveli senki??
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #264 Dátum: 10 szep 05, 23:24:08 »

Cs Zero? Ohh My God Én arról még nem is hallottam! Mesélj róla kicsit ha lehet. A neve alapján érdekesnek hangzik.:p
Naplózva

batai15
*

Zero Division

« Válasz #265 Dátum: 10 szep 06, 19:05:19 »

Végül is  1.6 ra hajaz, kicsit szebb a grafika, javítottak itt ott rajta, illetve nem tudom hogy az 1.6 ba lehet e , de a zeroba van pajzs amit kpval tudsz használni.
végül is csak javított  1.6 , de több téren érte változás. illetve nekem jobban bejött valahogy pörgősebbnek tűnt. sokat toltam anno, igaz net hiány miatt botokkal, de ott hard fokozatba.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #266 Dátum: 10 szep 07, 14:40:03 »

Az 1.6-ban is van pajzs ^^ A Sourceban a lényeg: Tuningolt grafika. Más nem. A pályák ugyanazok, csak jobb grafikával. A fegyverek is. És kicsit élethűbb... Mert ha fejbe lőnek nem repülsz arrébb 2 métert, hanem összeesel.
CS Zero: Counter Strike: Condition Zero, ez se másabb, talán egy két módosítés
Naplózva

Stance
*

« Válasz #267 Dátum: 10 szep 07, 14:55:56 »

Ne írjunk már irdatlan nagy fa**ságokat. Attól, hogy a játékmenet ugyanaz maradt, nem csak a grafikát tuningolták -.-''' Egy teljesen új motorral működik, nevén ismert source enginevel, amin még ma is sok játék fut, nem csak a source. Ebből adódóan nem csak a modellek változtak. (ezt is fontos megjegyezni, hogy minden porszem más modellt kapott, nem csak a fegyverek, meg amiket írtál. Semmi sem ugyanolyan e téren, mint 1.6-ban...)
Naplózva

Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #268 Dátum: 10 szep 07, 15:17:18 »

De a játékmenet ugyanaz, nem adtak hozzá semmiféle új fegyvert vagy ilyesmiket.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #269 Dátum: 10 szep 07, 16:41:29 »

Valaki játszik az eb@ zombi szerverén (1.6-tal)? Egész jó kis szeró  Pontosan , csak kevés az admin. Szóljatok ha felismertek, S-ich! néven szoktam játszani  Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins