24 nov 25, 00:33:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: CS...1.6/Source  (Megtekintve 108131 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Rossen
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #225 Dátum: 10 máj 02, 17:25:21 »

Legjobb egér az DeathAdder v2... imádom, kb. 2x olyan jól lövök mióta megvan Nevet
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #226 Dátum: 10 máj 03, 08:04:15 »

Hát nekem most az egér 20 rangú lenne ikszdé elég ratyi vidikártyával, 20-30 FPS-el rohangálni nem épp a legkellemesebb dolog, alig lehet HS-t adni ikszdé
Amúgy a razer egerek mindíg is kiválóak voltak, csak a nagyon jól hozzáértők találnak benne hibát
Naplózva

Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #227 Dátum: 10 máj 31, 09:49:08 »

A hs adás az nem csak attól függ, az függ a rate beállítástól.
De már a szervereken az a fejlett plugin ami beállít minden ratet
szoval az fps az csak a játék élvezetét rontja le ha picike ikszdé

további jó játékot  Pirul
 bye bye
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #228 Dátum: 10 máj 31, 13:45:26 »

Nekem mind1 milyen egerem van, persze 2 alapfeltétel van: legyen lézeres és ne batárnagy. Pont kézrejön, talán picit kisebb a jó. most egy hama egerem van, a laptop egérnél azért nagyobb, de a régebbi Génius lézeres egereknél jóval kisebb. 3.7es egérérzékenyésgen és ha mindenkinek értelmes a rateja, akkor nincs kegyelem Mosolyog.

A fejlövés függ még a szerver tick ratejétől esetleg a játékszerver szolgáltatójától.
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #229 Dátum: 10 máj 31, 18:27:59 »

na első múvim http://www.youtube.com/watch?v=-r-efUvXhmU Nevet

A hang csúszik úgyhogy javaslom először nézzétek meg hang nélkül utána hanggal, és sokkal jobb lesz Nevet
Ha nem csúszna rohadt jó lenne, így azért elveszti a varázsát... :/ na rateljétek csak fel nekem köszi Nevet
Naplózva
Stance
*

« Válasz #230 Dátum: 10 máj 31, 18:37:14 »

elég rossz kifogás, hogy a youtube miatt csúszik a hang (descriptionba legalábbis ezt írtad..)
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #231 Dátum: 10 máj 31, 18:55:49 »

Mi rossz kifogás öcsi? Nevet

1. Én csak lőttem, nem én vágtam össze cssNzK nem én vagyok Mosolyog
2. Igen, Youtube miatt csúszik, mivel ha elindítom winampa k*rvára nem csúszik... Mosolyog
3. Csinálj ilyet/lőj így aztán bármit lenyelek Mosolyog

Lehet kicsit elismertebb vagyok a magyar source scene-be mint te, vagy rosszul tippeltem xD mi a nicked?
Naplózva
Stance
*

« Válasz #232 Dátum: 10 máj 31, 19:11:07 »

Lol.. Ha még ismertebb játékos is vagy, nem tudom, hogy egy ilyen enyhe komment miatt ilyen hangnemet engedsz meg magadnak? o.O

Ilyen lövésekhez képest az utolsó mondat se egy fényes, hogy te mekkora nagy prő plazmahigh ász vagy, mivel már 5 év source áll a hátam mögött, de még nem hallottam rólad.

Az is eléggé érdekes, hogy 0:31 ig nem csúszik a hang, aztán már igen? Ehhez szerintem inkább nem fűzök hozzá semmit...

Látatlanba inkább nem mondok semmit, hogy most miket lőttem, mert hát az előző hozzászólásodból levágom, hogy úgy se hiszed el. De azért annyit, hogy egy mixből 2x hosszabb vidit csinálok, pörgősebbet és sokkal jobb lövésekkel.
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #233 Dátum: 10 máj 31, 19:48:38 »

Nevet:D:D

Látom nem vagy képes felfogni amit mondok :_D Én elhiszem mekkora high vagy, elhiszek én mindent, (ICL-en összefuthatunk) de a vidít akkor se én csináltam, gyereknek elküldtem 19 demót, ace-ről owned desiegyhitek stb. hogy válogasson és ezeket tette be xD nem tehetek róla :_D Trainen sokkal durvább ace-im vannak de "úgyse hiszed el"... : )

Amúgy meg azért gondoltam hogy valami nonsteam pubskill vagy, mert az egerekről alkotott véleményed.... hát nem tudom, kinek kell laser-es egér? Lehet én vagyok a hülye de az én DeathAdderem sima infrás szenzoros és teljesen jó, sőt lézeres egérrel még gondok is vannak, milyen egéralátéttel kompatibilis vagy hasonló nem? Genius lézeres egeret még nem láttam, küldj egy képet Nevet

Akkor már dumáljunk cs-ről... AlpCon-t nézted? Nevet PhP mit alkotott az egész lanon... Trainen Power Gaming ellen 27/2 -es statot csinált ctbe... Vagy hasonlót nem? Az biztos hogy csak 2x halt meg, ebből egyszer az volt, hogy  beszedték miközben szedte a bombát Nevet
Naplózva
Stance
*

« Válasz #234 Dátum: 10 máj 31, 20:04:44 »

Nem tudom, hogy miért kell kifigurázni amit mondok... de ha tényleg nem fogtad fel, akkor nálam a lézeres egér egyenlő az optikai lézeres egérrel, ha így megfelel. Annyit akartam kifejezni, hogy egy 5000 forintos egérrel is ugyanúgy lövök, mint egy 40 000 HuF-ossal...

Azt se tudom, hogy milyen AlpCon sz*rokról beszélsz. Ne haragudj, de nekem van életem. Max 1-2 mixen összeakadhatunk, de mostanába azon se igazán. Túl vagyok a "fénykoromon", a régi társaságokhoz járok vissza pubolni, szórakozni aztán ennyi.

Az első bekezdésedbe a legtöbb kijelentésed idomtalan vagy lehet, hogy én vagyok akkora hülye, hogy nem látom az összefüggést a 2 hozzászólásunk között :/
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #235 Dátum: 10 máj 31, 20:14:33 »

Na-na, én egyszóval se akartam idomtalan lenni, egyszerűen nem szeretem ha valaki nagyon erőszakos... WINAMP-ba nem Szaggat nem csúszik nem csinál semmit, szépen szalad! Én ezt akartam elmondani de te mondtad az igazad,

5 éve játszol, túl vagy a fénykorodon viszont még mixelgetsz, Otthon vagy a sceenbe, akkor te Tony vagy? Nevet JAJ.NE? :_D mond azt hogy talált! xD
Naplózva
Stance
*

« Válasz #236 Dátum: 10 máj 31, 20:29:03 »

Bocs, hogy csalódást okozom, de még mindig gLue vagyok...

Én nem voltam erőszakos, de hát ilyen ez a magyar nyelv, hogyha nem teszek oda a mondat végére egy "ikszdé"-t már félreértések szülhetnek. A "sceen" az nem tudom mit jelent, vagy ha "scene" akart lenni azt se, mivel azt se tudom mi az, de úgy látszik vágom miről van szó Nevet

De h tisztázzuk a videós dolgot:
Valószínűleg te egy másik lementett videót nézel, azaz javított végeredményt kaptál és a haverod rosszat tolt fel yuhtyúkra, (legalábbis szerintem így történt) mert régen sokat 3D modelleztem és ezzel együtt videószerkesztésben is otthon vagyok, így tudom azt állítani, hogy teljességgel lehetetlen az, hogy a youtube elbasz 1 hangsávon belül több hangot úgy, hogy gondolom a lementett videót tolta már fel a haverod, szóval ha akár 30 hangsáv is volt a videóban, sehogyse baszódhat el 1... na, ezt nem igazán sikerült úgy megfogalmaznom, ahogy akartam volna.. xD
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #237 Dátum: 10 máj 31, 20:36:44 »

Lehet Nevet majd ebszélek vele...

Ja írni se tudok "sceen". Hát ezt nehéz elmagyarázni sok mindent jelent... Nevet Hát az a réteg amely komolyabban foglalkozik a játékkal... Pl. A Magyar scene tagjai jelenleg: Nyak, Croopy, dN, Miko, Ketó stb. Bár most az OBi visszatért a Redstarts multigamingbe úgyhogy gyakorlatilag ők  is Nevet
Naplózva
Zohan-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #238 Dátum: 10 jún 09, 17:52:41 »

Itt az új szeronk 80.249.166.37:27015 -Script Ex- @ synhosting.eu mindenkit szeretettel várunk persze csit nélkül!!!!:D:D
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #239 Dátum: 10 jún 09, 20:25:20 »

gondolkodtam ezen a mouse-s fighten és szerintem még mindig nem a mouse adja azt a feelinget
hogy én most profi vagyok és tudok játszani és nem az adja a tapasztalatot Nevet de np szeretlek titeket ettől eltekintve ikszdé <3
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins