24 nov 25, 00:17:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 38
  Nyomtatás  
Szerző Téma: CS...1.6/Source  (Megtekintve 108114 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #240 Dátum: 10 jún 11, 15:48:10 »

Istenem, most sz*rok be...
1 hét alatt 4x kapcsoltam be a sourcet, ezalatt 5x bannoltak.
sgs.gaming -> az admin rám szólt, hogy ne rusholjak. visszaugattam, hogy ne szabja már meg azt, hogy hogyan játszom.. szégyen
rht, ldj, waffen, kamu vip -> lekéseled/adsz egy fejest az adminnak, lőssz egy acet, már bármi furcsát csinálsz ami nem egy lowhoz hasonlít, már megy a "csíter geci" duma... és persze ezután a szarlow adminok már bannolnak is... gratulálok, szép a magyar gaming
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 11, 16:19:32 írta Aes Sedai » Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #241 Dátum: 10 jún 14, 00:56:39 »

Na pontosan ezért nem is játszok magyar szerókon, mert ott általában az admin az istencsászár akire már rosszul nézel bannol, a sima player pedig az alattvaló csicska. Meg minden sz*rságért bannolnak, néha tényleg csak azért mert kicsit jobb vagyok náluk, ilyenkor persze megy a síránkozás meg a noobozás. A viselkedési szintről meg már ne is beszéljek, még a neandervölgyi is műveltebb (persze tisztelett a kivételnek).
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #242 Dátum: 10 jún 14, 10:14:02 »

de nem mindegyik magyar sero ilyen : )
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #243 Dátum: 10 jún 14, 10:58:07 »

dehogynem... ne puboljatok, értelmetlen az egész, dm-ezetek fejleszétek a skilleteket és go mix Nevet
Naplózva
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
*

"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."

« Válasz #244 Dátum: 10 jún 16, 09:58:41 »

rossen láwolom a képed Nevet emo girl for ever Nevet

na de dm azért nem tetszik mert nincs lényege >< és nem lehet űber proskodni ikszdé
Naplózva

"...Soha de soha az életbe...

...ne következtess elhamarkodottan..."
mugen33
Akadémiai tanár
*

« Válasz #245 Dátum: 10 jún 27, 12:40:31 »

ha valakinek kell admin nálam lehet jelentkezni !cs 1.6-ra a saját szerveremre
Naplózva

A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
Hebi_Leader
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #246 Dátum: 10 júl 06, 23:34:41 »

A Magyar egyhat : látod hogy befut valami falmögé vagy doboz vagy akármimögé elkezded tunkolni LOWCHEATER vagy!
Ha adzs egy 1golyós hs-t lowcheater aimos láma vagy..
1v5ben lehozod a kört lowcheater láma
Azt bírom az egészben hogy egyszer nemláttam még hogy valaki azt mondta volna nem gúnyból hogy ez szép volt jól játszol vagy valami
Itt mindenki jobb a másiknál és tényleg iszonyú sok csaló van...  smirksweat smirksweat
Naplózva
Stance
*

« Válasz #247 Dátum: 10 júl 08, 13:25:39 »

Amikor 1-nek láttam ezt a vidit, akkorát röhögtem fel, hogy anyám szólt rám ne nevessek ilyen hangosan xD :
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=0FqtrqTym2U" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=0FqtrqTym2U</a>
Naplózva

-Ero Sennin-
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #248 Dátum: 10 júl 28, 20:58:04 »

Hát én 1 évig 1.6-oztam első 4 hónap nonsteam utánna steammel.És utánna letőltöttem a sourcet és elkezdem rajta játszan.Sokkaljobban tetszet mit az 1.6 de nemrég bejött z az újítás hogy csak steamesek jáchatnak de nem mindeggyk szerón de azokon emg nincsennek :SDe az 1.6-r nemtudok visszaálni mivel annyiva jobb (sztem) a source.MEgmostm asssem tetszik az 1.6-ba hogy 5 métres betonfalakat átlhet tunkolni :SAm 1.6-ba ezvolt a nevem ha vki-nek ismerős azirja le ide a nevet pls Nevet 

FunnY PuszI picit fura név ikszdé
Naplózva
Psanyi
Chuunin
*

« Válasz #249 Dátum: 10 aug 03, 15:11:54 »

én már vagy 2 éve 1.6-ozok nekem nagyon tetszik de utálom az alap mapokat csak a fun szerókon szoktam lenni ha vki lát a földön vagy falon egy chowder-t akkor az én voltam a nevem detto
amúgy van vki közületek vhol admin,
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
dabal
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #250 Dátum: 10 aug 10, 10:50:52 »

tudna valaki segíteni?ha valaki tud pirát üzenetben egy canter ctrike 1.6 torrentet vagy letöltést küldeni az jó lenne.
Előre is köszi. Nevet
Naplózva
Stance
*

« Válasz #251 Dátum: 10 aug 21, 15:53:29 »

Omg... mivel az új patch Valvetől az egész Sourcet sz*rrá ba**ta, így elkezdtem 1.6ozni... 1 fokkal se jobb, mint a source! Sőt!... Minden 2. szerverre felmegyek, tuti, hogy van minimum egy nolife cheater aki csak azért van ott, hogy elrontsa másoknak a kedvét. (Tarkólövés)
Hogy megírjam ezt a hozzászólást, a magyar adminok "inspiráltak" rá:
Lelövöm az admint - kick. Lelövöm az admint - kick. Lekéselem az admint - ban. Szerintem ehhez nem kell hozzáfűznöm semmit.
Lelövik az admint kör elején, game restart. - Ehhez is no comment.
Lövök egy acet: "WH AIM BANNOLD"! És ki is bannol. - Ehhez viszont már van komment: a jó büdös ... Mosolyog
Haverom 4-5x jobban játszik mint én, körülbelül 5 pubról bannolták 10 perc alatt.

Magyar multigaming, legyen az mmorpg, mmofps = Szégyen. Gratulálok mindenkinek, aki azzá teszi és nem tudja élvezni a játékot anyázás nélkül. Vagy éppen a tisztelet szónak a jelentését se ismeri.
Az előző mondataimról eszembe jutott ez a videó:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=6z8ZqA_sLR0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=6z8ZqA_sLR0</a>

szerk.:
Azt még elfelejtettem megjegyezni, hogy ezeket a dolgokat 2 nap alatt tapasztaltam, miután felinstalláltam az 1.6-ot!
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 16:01:17 írta Stance » Naplózva

batai15
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #252 Dátum: 10 aug 21, 16:17:14 »

most akkor mi is van a cs:source el? nem lehet vele pl xfirén lévő szerókon játszani? régen sokat toltam, megint kedvet kaptam hozzá .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Stance
*

« Válasz #253 Dátum: 10 aug 21, 16:31:39 »

Kiadtak egy több gigás patchet a sourcehoz... Modellek, hangok, map skinek, szinte mindenben van valami változás. Más a hitbox, tick rateről inkább nem nyilatkozok. Mindenkinek már csak a pénz számít... a játékosokra nem gondolnak! A játék élvezhetősége nagyon lecsökkent Szomorú Egyetlen egy nap alatt 36000 aláírás gyűlt össze, hogy állítsák vissza a régit... de úgy sem fogják, hisz több hónap meló volt vele, de ennek ellenére egy darab sz*rt kaptunk.
Ezek alapján döntsd el, hogy játszol-e vele vagy sem. Persze nem akarlak eltántorítani, mindenkinek szíve joga, hogy mit szeret. Csak nekem több évnyi Sourcezés után eszméletlen nagy csalódás volt.
Naplózva

Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #254 Dátum: 10 aug 21, 16:41:16 »

Nem tudom, mindenki maga dönti el, hogy tetszik neki vagy nem, de ha gyakorlatilag a világ összes nagyobb klánja átállt erre mert ezzel kell játszani akkor a kis pubhigh játékosok petíciója sz*rt se ér Mosolyog Ugyanis ugyanúgy megy minden verseny, nekem speciál tetszik sőt élvezhetőbb, és egy ismerősömnek se sír a szája hogy szar... Alkalmazkodnunk kell a változtatásokhoz és mi is ezt tettük utána pedig már rendesen megtetszett! Ami pedig ezzel a bannolós dologgal van: Ha ez tényleg így van, és ezzel most nem csak k*rva kemény gyerekké akarod tenni mér jártok pubolni?: D nem is értem én se járok pubolni jókis mix ennyi, pub... kinek kell az agyon patchelt szutyok szerver?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 38
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins