Couresy call?Na nee,én is ezt a számot hallottam tőlük először
,csak éppen egy bleach AMW-ben:
http://www.youtube.com/watch?v=MrzHwOtNKWgAzóta a kedvenc albumjuk a The End is Where We Begin lett,de a Welcome To The Masquerade sem rossz^^
Ezt átidéztem ide mielőtt virtuális elfenekelésben részesülnénk.
Nem rossz a zenekar, jól nyomják.
Na akkor most elmesélem zenei ízlésem "történelmét".
Kamasz koromban nagy diszkós voltam (Scooter, Brooklin Bounce, Gigi D' Agoustino, különféle Dj-k zenéi stb. ), azután 2 dolog is történt amitől úgymond elrockosodtam.
1. Az akkori legsűrűbben látott barátnőm rákattant a Tankcsapdára, és mivel a szövegük is tetszett ezért megkedveltem.
2. Az internet beköszöntével jött az animés dolog és az vezetett az anime op és endek-hez, ezt a Sámán Király-hoz kapcsolódó zenékkel kezdtem (pl Tamashi Kasanate) amik nagyrész rockosak.
Az után a japán rockzene miatt elrockosodtam, de együttesekkel nem nagyon foglalkoztam nem igazán néztem utána hogy mit ki énekel, az anime alapján kerestem rá a zenére.
Majd valaki belinkelt itt a fórumon a Shippuuden topikba egy számot (az Unlimits nevű zenekartól a Tsuioku no Mirai-t) mert ők éneklik az egyik endinget akkor egy időben rákattantam az Unlimitsre.
Az után elkezdtem Nightwisht hallgatni (és persze T.A.T.U.-t is).
Utána a youtube-on felfedeztem (a Nightwish kapcsolódó videóiban), Within Temptation amivel töbett foglalkoztam akkor de volt ott még, Xandria és Sirenia, Evanescence. és elkezdett nagyon érdekelni a gothic/simphonic metál, persze ettől még másra is nyitott voltam ajánlottak nekem a fent említett T.F.K.-t, meg Linkin parkot is.
Majd (ez is youtube-os nézelődés csak úgy bóklásztam ott) komolyabban elkezdett érdekelni a Sirenia, amitől csak 1-2 számot hallgattam az előtt (szóval nem volt kiemelkedő de tetszett) letöltöttem egy egész albumot (Enigma of Life) és jó sokat hallgattam. Majd most feltörekvő nálam Imperia, amit a Broken Wings című számuknak köszönhetően ismertem meg aminek a szövegét beírták ide a fórumra a dalszöveges topicba, és már itt járok a jelenbe, de jó volt nosztalgiázni egy kicsit.
Szóval amiket most hallgatok és "kiemelkedő" vagyis jó sokat hallgatom (Evanescance, Imperia, Sirenia, Within Temptation).