Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #390 Dátum: 12 aug 24, 11:00:33 » |
|
Nekem a 2 kedvencem a Skillettől: Whispers in the dark, és a Monster. A Linkin parktól a kedvencem: Crawling. És a Three days gracetől: Pain.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #391 Dátum: 12 aug 24, 11:24:17 » |
|
Az előző másfél oldal beszélgetéséhez csak egy Limp Bizkit dalszöveget tudok idézni: "Hold up, check out the motherfuckin' tv Same song, same bands everyday, fuck that I'll blow those motherfuckers away, you wantin' To hear some heavy ass metal that can Penetrate deep into your ear drums?"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #392 Dátum: 12 aug 27, 10:53:50 » |
|
Breaking Benjaminnak olyan szép hangja van.(: Szinte minden számát szeretem, de ez a kedvencem.(: http://www.youtube.com/watch?v=KGrM1sh-8pE
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #393 Dátum: 12 szep 16, 17:58:28 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 17:03:45 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #394 Dátum: 12 szep 30, 16:34:32 » |
|
Van arra esély, hogy ettől az előadótól tudsz mutatni több számot is, amiben ilyen gitár részek vannak?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #395 Dátum: 12 szep 30, 22:48:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 16:50:53 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #396 Dátum: 12 okt 02, 23:51:48 » |
|
Azért köszönöm! Érdekes kis szám volt ez. Csak az anime miatt jutottál el hozzá? Vagy ez is valamilyen specifikus műfajhoz tartozik ami alapján rábukkantál? Azért zaklatlak ezzel, hogy el tudjak indulni a hasonló számok keresésében.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #397 Dátum: 12 okt 03, 00:06:41 » |
|
Az anime által bukkantam rá ez a Mizuki Nana: Hime Murasaki című szám [ezt youtubról tudom, meg a az mp3 fájlnevéből] (de nem is kerestem rá név szerint, szal nem írtam be a keresőbe h Mizuki Nana h esetleg valamiket kidobjon rá ezen kívül).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #398 Dátum: 12 nov 04, 18:16:22 » |
|
imádja itt még valaki a Grenmát. :33 Imádom Csongii hangjáát.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #399 Dátum: 12 nov 04, 23:05:23 » |
|
Én évek óta nagyon szeretem, Csongi tényleg nagyon tehetséges! Meg cuki... mármint a hangja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #401 Dátum: 12 dec 25, 18:26:00 » |
|
Dááá, ki hitte volna, hogy a rock vezet?xD Yo, akkor itt van pár előadó, akit nagyonnagyonnagyon, kimondhatatlanul szeretek: ~ The Rasmus (Szavakkal leírhatatlan. ) ~ Green Day (Billie kicsit pszichopata, de szeressük. ) ~ Skillet (Látom nem csak én szeretem. ) ~ Papa Roach (Wííí...ööö...wííí. ) ~ 30 Seconds To Mars (Eredetileg nem tudtam, hogy Jared énekel. ) ~ One Republic (Nem minden, de azért befogadom. ) ~ Breaking Benjamin (Őket is említették már. ) ~ Puddle of Mud (Nekem még új, de jónak ígérkezik. ) Nyööö, nem jut több az eszembe.xD Aztán pár kedvenc: (Minden előadótól csak egyet, mert ha többet raknék összeomlana a rendszer vagy mi... ) The Rasmus - StrangerGreen Day - 21 GunsSkillet - MonsterPapa Roach - Hollywood Whore30 Seconds To Mars - This Is WarOne Republic - All The Right MovesBreaking Benjamin - Dance With The DevilPuddle Of Mud - PsychoEzt meg csak úgy, mert sztem marhajóó! xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 04, 16:15:46 írta Eszter4 »
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Sajt.
|
|
« Válasz #402 Dátum: 13 jan 30, 17:05:55 » |
|
Jézus, jan 4? Jók ezek, de új "kedvenceim" vannak. Az előadók nem sokban változtak, de a zeneszámok igen.
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
DaVinciBoy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
.:Just Win Baby:.
|
|
« Válasz #403 Dátum: 13 ápr 03, 19:54:23 » |
|
Rap, Punk, Rapcore.
A többit nem szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
National Football League
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #404 Dátum: 13 máj 17, 22:15:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|