Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 nov 29, 19:20:47 » |
|
Hát végülis én annyi együttest szeretek, meg ismerek is behatóan, hogy ha elkezdeném felsorolni, reggelig gépelnék. xD Bár a kedvenceim fel vannak jegyezve last.fmen: http://last.fm/user/Rareform Bár erösen kétlem, hogy ismernéd öket. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 nov 30, 23:16:24 » |
|
Én mostanság elkezdtem kevertet hallgatni mint pl rapcore metallt (P.O.D.) De amugy inkább dark melodic vonal...ez van Seed itt van neked vmim:D mond hogy jó mert senkinek se tetszett eddig http://www.youtube.com/watch?v=vPljg3MFg0A
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 dec 01, 15:31:12 » |
|
A rapcoret nem szeressem.
Ez a soul embraced meg elég jó ahhoz képest hogy keresztény. Tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 dec 01, 17:57:17 » |
|
Úgy nehéz szavazni, ha cak pár stílus van felsorolva... Hiányolom még a Jazz, Blues, és még sok más, amit nincs kedvem felsorolni...
Egyébként rockos, metálos beállítottságú vagyok... De afféle mindenevő... Mindenrt eghallgatok a Bluestől a Jazzig... Ne a stílus számít, hanem, hogy tetszik-e az adott szám... Nem vagyok ráálva egy adott együttesre, hogy húbazze a Hammerfall, meg Rammstein a kedvencem... Csak az ő számaik királyak... Mint sokan... Egyébként az igaz, de van pár számuk, amit a csukott ablakon dobnék ki... Más meg hallgatja a szart, mert az a kedvenc zenekara jácca...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 dec 01, 18:01:00 » |
|
Tetszik a felfogásod. A jazzt én is szeretem. Meg a HammerFall-t is. A Rammsteintöl huderég hallgattam már valamit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 dec 01, 18:08:51 » |
|
Szerintem ott már gond van, ha valaki nem így gondolkodik ezen a téren.. Az a manu már nagyon fanatikus... És beszűkült.. De sajnos a többség ilyen: Bazz csak az én kedvencem a király, mert olyan jól zúznak, és a többi mind szar... Te meg hülye vahgy mert mást hallgatsz... És anélkül, hogy legalább meghallgatnának mást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 dec 01, 18:21:44 » |
|
Egyetértek. Nekem is van egy kedvencem, a Behemoth, de emellett a zenekar mellett hallgatok még kismillió másikat. Last.fmemen is látszik, még csak nem is az van az elsö helyen a ranglistán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 dec 01, 18:59:42 » |
|
Én csak a disco house a techno és a trancet szeretem
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 dec 01, 19:03:00 » |
|
Én csak a disco house a techno és a trancet szeretem pont a legszarabbakat? hát hajráá xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 dec 01, 19:09:02 » |
|
Én csak a disco house a techno és a trancet szeretem Rendben... De azért ugye legalább más stílust meghallgatsz? De igazság szerint nem tudom mi élvezhető van abban a hangban, amikor egy repedt kipufogójú gyergyahibás trabanthangban... Na de ha neked a tuc-tuc zene jön be, akkor hallgasd egészséggel... Nem erőltethetünk rád másik műfajt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 dec 01, 19:39:20 » |
|
De igazság szerint nem tudom mi élvezhető van abban a hangban, amikor egy repedt kipufogójú gyergyahibás trabanthangban... Na de ha neked a tuc-tuc zene jön be, akkor hallgasd egészséggel... Nem erőltethetünk rád másik műfajt... Há'me more! A dissssszkóbá áz mégy oszt' milyén menö má, e !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 dec 01, 19:52:24 » |
|
Elismerem 5 feles hubi, 2 whisky és 4 bomba, és fél rekesz sör után már egész élvezhető a tuc-tuc zene is... Bár ha az ember piás aztámn mindegy mi szól... Józanul be sem megyek egy discoba... 2 ezrelékes véralkoholszint a minimum... De ekismerem hogy az európa discósítva egész király... Vagy csak én vagyok olyankor túl részeg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 dec 01, 20:34:56 » |
|
6.-7.es koromban voltam uccsó diszkóban, és nem is tervezem, hogy életem folyamán valamikor fogok még menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 dec 01, 20:53:46 » |
|
Azóta se jár idősebb korosztály... Voltam már úgy hogy náam csak a kidobó volt idősebb a discóban... De én se járok sűrűn... Évi 3-4 alkalom... De csak komolyabb helyekre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 dec 02, 14:01:52 » |
|
Az én zenei ízlésemet a következőképpen szoktam ismertetni:
"Magamat a megváltó Rock-Metál kultúra lelkes hirdetőjének vallom"
E mellet egy gregorián/egyházzenei kórusban éneklek, és kedvelem azt a stílust is, amit ott éneklünk.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
|