Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 dec 04, 16:01:05 » |
|
Én se járok discobaxDD viszont néha muszáj mert szeretem a d&b-t és a BB-tXDD ehez szükséges a diszkóxDDD. Jahh és a hip-hop party is ilyen helyen szokott lennixDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 dec 06, 14:58:51 » |
|
Életemben nem voltam még discoban és nem is tervezem...max ha vmi rendezvény lesz ott, de az tuti, hogy kifejezetten társaságért és a zenéért nem foogk lemenni...nem vonz
Zenei izlésem...röviden: Rock minden fajtája és ami most egészern a szívemhez nőtt, az a metál dallamosabb formája.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 dec 23, 22:18:14 » |
|
Én igazából mindent meghalgatok a Maximum the Hormons-tól az ABBA-ig. Milyen jó lenne zúzznánk a What' up people-re , szünetbe pedig torok szakadtából mindenki ,h The winner takes it all!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #153 Dátum: 09 jan 03, 22:49:15 » |
|
nekem a kedvenceim jumpstyle,hard core,rock szoval minden az abbát én is szeretem de csak a mamma miás feldolgozásokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #154 Dátum: 09 jan 06, 17:30:01 » |
|
jah és Bodi Guszti és a Fekete szemek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 09 jan 06, 23:09:01 » |
|
Hát én keverék vagyok mert hallgatok rapet,rockot na discot azt nem mert nem szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #156 Dátum: 09 jan 07, 15:10:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #157 Dátum: 09 jan 10, 13:54:02 » |
|
Fekete zenéket és a Raggaeton zenét is imádom , de jöhet a jpop jrock meg minden rock zene ami van a Guitar Heroban.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 09 jan 10, 14:00:16 » |
|
jpop jrock-tól kiráz a hideg...egyszerűen nem tudom elviselni 1-2 szám kivételével
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #159 Dátum: 09 jan 10, 14:32:20 » |
|
Én is csak néhányat szeretek a jpop-ből és a jrock-ból pl. Little by Little , Remember Maximum the Hormons
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 09 jan 10, 23:40:48 » |
|
Na igen a discot én sem szeretem. Rock zene legyen illetve minden ami jó. Nickelback forever
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichiro
Újonc
Nem elérhető
Senpai
|
|
« Válasz #161 Dátum: 09 jan 10, 23:58:14 » |
|
Én ízlésem előadók szerint határolható be, nem műfaj, mivel elég random az ízlésem pölö ~~ Slipknot, AC/DC, Disturbed, Kispál és a Borz, Alestorm, Billy Talent, Clutch, Green Day, Jet, Marilyn Manson, Nirvana, Ozzy Osbourne, Offspring, Rammstein, Puddle of Mudd, Rolling Stones, Soil, Stone Sour, Tankcsapda, Toshiro Masuda, Twisted Sister, Picsa
Eléggé behatárolhatatlan az ízlésem, de Soft Rocktól - Heavy Metalig minden megtalálható, de pl.: imádom a naruto openingek 80%-át. 4. Shippuuden opening mindent ver.
|
|
|
Naplózva
|
"Sorry, I'm late guys, a black cat crossed my path so I had to go the long way" - Kakashi
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #162 Dátum: 09 jan 11, 10:07:29 » |
|
Hahaa KEVERT! raprock/rapmetal}és ezek valami DJ álltal megmixelve xD (pl: (hed) P.E., Korn) De szeretem még a klasszikusat is az érzelgőset etc. csak a countryt nem noon x'D Őrült a zenei ízlésem! xD ~ A jó zenéket szeretem!
Végszó: a stílusom: [H]ardcore [DJ] [N]umetaller [C]yberpunk [M]adman! HDJNCM! POWAA! x'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 12:45:29 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 09 jan 11, 10:12:28 » |
|
Első lépésben is Kronosz meghal mert ilyen faszságokat irosgat... Nem bírom se a Tokio Hotelt se a másikat...Nem az én világom egyszerűen... Mostanság a gothic metálra szoktam rá...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 10:18:19 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 09 jan 11, 12:27:48 » |
|
Hahaa KEVERT! raprock/rapmetal}és ezek valami DJ álltal megmixelve xD (pl: (hed) P.E., Korn) De szeretem még a klasszikusat is az érzelgőset etc. csak a countryt nem noon x'D Őrült a zenei ízlésem! xD ~ A jó zenéket szeretem!
Végszó: a stílusom: [H]ardcore [DJ] [R]apmetaller [C]yberpunk [M]adman! HDJRCM! POWAA! x'D
saaaaaaaaad meg az is hogy már a Korn rap metálnak van titulálva... Morita, az ilyen WT, Nightwish féle gothic metalra gondolsz, vagy igaziakra? Esetleg dark goth? :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|