24 nov 23, 17:31:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 150 151 [152] 153 154 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508750 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #2265 Dátum: 14 ápr 01, 02:53:13 »

Ha már így pont belinkelted a telepítési útmutatót ,akkor én is kipróbálom. Furcsa , nem tudom ,hogy a sok év alatt miért pont a wow maradt ki az életemből , remélem tetszeni fog.  

Köszi a linket

Kíváncsi leszek maradandó lesz vagy csak időszaki fellángolás nálam.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 03:31:42 írta Verbatimo » Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2266 Dátum: 14 ápr 01, 10:20:54 »

Én többször felmentem Taurira, de meguntam. A karakterkészítésig eljutottam, azt élveztem, de utána a játék... nem ragadt meg. Ott untam meg amikor az automatikusan támadó szörnyek leöltek, és nem úgy volt a poti mint metinen. Szóval lehet healer leszek, vagy valami más, szivatós kari... amit mondjuk nagyon gyűlölnek, és alattomos... Pirul
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2267 Dátum: 14 ápr 01, 18:42:22 »

Nem értem hogy lehettek támadós mobok mikor a kezdőhelyen nincs olyan. Nevet

nekem sosincs türelmem szórakozni a patchal így no-installos verziót szedek le. Te jó ég! van vagy 5 wow a gépemen Nevet

CAta és tauri? Nevet:D majd nyáron esetleg... elvileg ma kellett volna test realmre kijönni de hát.... Hümm-hümm amúgy én is tauri alli oldalon vagyok megtalálható Nevet:D:D
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 01, 18:44:56 írta Lilus » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2268 Dátum: 14 ápr 02, 13:39:05 »

Valaki hallott már az új WoW kiegészítőről amit elvileg idén ősszel fognak kiadni? Azt hiszem Warlords of Draenor a neve. Komolyabban még nem olvastam utána, de ha jól tudom keményen a múltról fog szólni. Viszont változtatnak majd kicsit a heal kasztokon, szerintem ezt is kipróbálom majd az eredeti accomon. Úgy is van ott egy Shaman healerem.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 02, 13:40:57 írta Minagi » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2269 Dátum: 14 ápr 02, 14:43:21 »

Már bőven hallottunk sőt pár oldallal ezelőtt, még találsz is róla hsz-eket.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2270 Dátum: 14 ápr 02, 15:01:51 »

Igen tudom, itt voltam, még írtam is azon az oldalon. Mosolyog Tudod kicsit bővebben gondoltam, de mindegy, azóta utána olvastam.
Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2271 Dátum: 14 ápr 02, 23:23:21 »

Nem értem hogy lehettek támadós mobok mikor a kezdőhelyen nincs olyan. Nevet

Nem is kezdő helyen vannak, de úgy 10-es szinten már bele futok olyanokba, és elég sokan vannak. De nem tudom miért... lehet más helyen kezdtük és azért nem volt hasonló problémád, fogalmam sincs, új ez még nekem. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2272 Dátum: 14 ápr 03, 09:56:42 »

Talán túl korán mentél ki a kezdőhelyről nem tudom Nevet egyedül hubtival ettek meg a 10 körüli mobok amíg nem volt petem >< amúgy alli vagy horda?
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #2273 Dátum: 14 ápr 03, 11:30:13 »

Tulajdonképpen minden kezdőn agresszívak a mobok lvl 5-6 után. Legalábbis taurin biztos.
Ráadásul néhány mobnak pofátlanul nagy az aggro radiusa (a legtöbb helyen vidáman elsétálok bármi mellett, Tirisfalban állandóan 3 mob futkosott utánam  Nevet ).
Ehhez még számold hozzá azt, hogy pár quest item megszerzéséhez egyszerre 2-3 mobot kell megölni, amire kis szinten azért nem minden kaszt képes.
Na de a lényeg:D - ha nem figyel az ember/nem ismeri az adott helyet, vidáman meg lehet halni a legtöbb kezdőn.
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 03, 11:38:29 írta Feo » Naplózva

Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2274 Dátum: 14 ápr 03, 15:09:39 »

Horda. Nevet Blood Elf szoktam lenni, ha jól emlékszem az a neve. Valószínűleg tényleg korán vágtam neki, csak... a küldim oda szólt. :/
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2275 Dátum: 14 ápr 27, 00:32:40 »

Én nem állítom magamról hogy annyira ismerem a kezdőket mégse esznek meg a mobok Nevet Pedig én híres vagyok hogy behúzok mindent ikszdé Régen míg exemmel fejlődtem ő mindig tank karit húzott mert mellém az kell... az egész erdőt... Hümm-hümm
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2276 Dátum: 14 máj 16, 23:40:18 »

Bölcs tanács ha kedves az életetek... SOSE ismétlem SOSE játszd a barátnőddel ugyanazt a játékot. Azt úgy lehet hogyha egyikőtök nem kocka, de ha mind kettőtök az halálos kombó, ott akkora pusztítás megy végbe a két fél között a másodpercek törtrésze alatt hogy a viking mitológia által nevezett ragnarok amit elképzeltek elbújhat.
Na de mind1 hát wow... megint felraktam de most már, pedig még el sem kezdtem játszani már unom, lehet a tauri verziót rakom fel, mert a gondolat is irtóztat hogy kidobjak 6-7 ropit 2 hónapra ha úgyse játszom le MERT LESZAROM. A tauri meg szar de legalább ingyen van és ha leszarom 1 hónapra vissza jöhetek ugyanolyan megbánás nélkül, mert nem pazarlom a pénzemet. De legalább jó hírek is vannak, pár hete olvastam a gamestar infón hogy megjelent az első fotó a Warcraft movie forgatásáról ahol már javában dolgoznak és pontos infók vannak a főszereplőkről hogy kik játszanak, illetve kijött még egy hír de arra sajna nem emlékszem.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2277 Dátum: 14 máj 19, 23:17:00 »

Miért ne játssz? Ezt minden játékra érted? Mert szerintem egész jó szinkronban lehet lenni na meg meg kell tanulni nem makacskodni és "jobban tudni" főleg, ha az egyik fél, mondjuk az adott játékban konkrétan kezdő.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2278 Dátum: 14 máj 20, 14:37:00 »

Jah. A tolerancia csodákra képes. Tiszta szánalom, amikor két bármilyen kapcsolatban is álló egyén egy játékon összeveszik és egymás torkának ugranak. Ha éppenséggel egy párról van szó, az még gyerekesebb, egyenesen szégyen.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2279 Dátum: 14 máj 20, 22:41:47 »

Anno a WoW-ban is, meg más online játékokban elég sok házaspárral, sima kapcsolatban lévő párral találkoztam. Volt valamennyihez szerencsém skypeon/TS-en, főleg az insták miatt (volt, hogy csak dumcsiztunk mikor mindenki a maga dolgával foglalkozott) és volt részem pár veszekedésben mikor egymásra voltak kiakadva (más is volt, mikor hülye gyerekes viszályok voltak klánon belül). Mindig azon csodálkoztam, hogy egyik se némította le a mikrofont.

Igazából, tényleg tolerancia kell. Alapvetően a játékok kikapcsolódásra készülnek és igaz, vannak helyzetek mikor az ember feltudja baszni az agyát, ki tud akadni más emberekre, mert eltudják rontani a játékélményt is azzal. Én alapvetően elég nyugis vagyok szerintem, és mikor barátokkal, a barátommal játszom, rájuk nem vagyok/voltam kiakadva soha, ha ők bénáznak, ha én. Nevet
Sokkal jobb higgadtan, nem elsőre felbaszni az agyadat. Ha probléma adódik meg lehet oldani. Ha meghaltok, hát basszus, nem olyan nehéz pénzt keresni, főleg, ha most konkrétan a WoWról van szó.

Persze vannak kivételek, mikor alapjáraton olyannal játszol aki azt hiszi tud, meggyőződése, hogy nagyon jó és miatta többször meghaltok, vagy gond adódik. Ilyenekkel a WoWban sokat találkoztam, de csak azon belül voltak kapcsolatok.

Emlékszem mikor kijött a BC és egész jól felöltözve, elmentünk 10-en Karazhan-ba. Az a 2 óra kínszenvedés volt. WoWban lévő ismerősöknek segítettem mert kellett nekik vagy tank (Gnome warrim volt) vagy dps, már nem emlékszem. És basszus, az első boss-on nem jutottunk túl. Hihetetlen az a káosz ami ott volt, azóta nem tapasztaltam, azt a tapasztalatlanságot amit leműveltek.

Karácsonykor mikor a tesóimmal eredetíztűnk, 4en elég hamar levertük. Nagyon jó volt, iszonyatosan élveztük. Nevet Főleg mert igaz kicsit talán könnyítettek rajta, de azért kellett a tapasztalat, na meg full zöld cuccokban voltunk. Valamelyikünknek 30as cuccai is voltak, meg hasonlók. Nevet
Egyedül Shade of Aran-nál szívtunk egy csomót. Ott volt pár wipe, de csak azért mert mind a négyen arra emlékeztünk, hogy ha tűz van akkor futni kell. ikszdé Aztán elegünk lett és elolvastuk, hogy mi is a taktik olyankor és mindenkinek leesett s jött a "basszus tényleg, emlékszem".
Naplózva

Oldalak: 1 ... 150 151 [152] 153 154 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins