24 nov 27, 09:42:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 510555 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #2250 Dátum: 13 dec 20, 23:50:38 »

Legyetek mind egy fajú, egy nemű, és hasonló nevűek mint azok akik így szoktak trollkodni. ikszdé
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2251 Dátum: 14 jan 09, 15:55:10 »

Élmény beszámoló!

Egy szombat esti napot írunk! 4 testvér (egy hiányzik, kicsit messze van) letöltötte a World of Warcraftot a saját laptopjára, vagy gépére. Elfoglaltuk az egyik szobát, asztalt vittünk át, radiátort, s négy széket. Pont 4 gép kényelmesen elfért, plusz még a sütis tál (hisz karácsony a nyakunkon volt). Még pénteken (akkor nem tartózkodtam otthon) el lett intézve, hogy vegyünk 5 accountot (az 5.nem kellett volna, de megesik), vagyis előfizetést. A nővérem meghívott engem, az egyik bátyám a másikat, így 3x Xp-t meg volt, plusz a summonálási lehetőség és 1 hónapig ingyenes, vagyis kipróbálási lehetőség. Ami azért fantasztikus, mert együtt mentünk és mindenki bazi gyorsan haladt.

Négyen voltunk. A legidősebb bátyám törp Tank paladin, a másik bátyám törp Elementál Shaman, a növérem gnome Shadow/Discipline Priest és jó magam törp Resto Shaman. Felhúztuk magukat 15-ös szintig, és utána elmentünk DM-be. Mivel nekünk pár kiegészítő eléggé új, ezért például új volt, hogy a legtöbb instában, mikor belépünk kapunk questet, vagy questeket, és mivel mi "barátok" voltunk, 3x XP-t kaptunk mikor leadtuk. Ezért elmentünk DM-be, ott léptünk pár szintet, majd leadtuk a questet, ott léptünk pár szintet és mentünk a következő instába. Nem questektünk egyszerűen, hanem instába jártunk négyesben.

Iszonyatosan jó volt. Leginkább azért, mert együtt játszottunk, együtt, ott voltunk s bármi volt szóltunk stb. Én személy szerint nagyon élveztem, de a többiek is. 70-es szinten, full zöld cuccokban végig vittük Karazhant 4en. Úgy hogy faszák voltunk. Nevet Az egyik bátyám vissza ment Angliába és tovább dolgozott, így őt ritkán látjuk, a másik még maradt otthon egy picit, akkor még együtt játszottunk, de ő is most dolgozik, emiatt ritkábban játszik. Jó volt így együtt, nem tudnék folyamatosan játszani, de élveztem. Nagyon szar lett a WoW, de közben egy csomó minden mégis jó benne. Van egy-két quest sorozat, amin behaltam olyan rohadt jó volt és élvezetes. Viszont alapjáraton csalódtam a Blizzardban, hogy elvették a kihívást a játékban. Old school WoW-os lettem és elég vicces ezt mondani.

Egyébként egész végig olyan érzésem volt/van, mintha egy tört szerveren játszottam volna. Hümm-hümm

Összességében jó volt, de régebben jobban élveztem, viszont már nem tudnék úgy "bekockulni" s aktívan játszani, mert szerintem játszanék most még kb 1 hónapig aztán meg is unnám.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2252 Dátum: 14 jan 09, 22:04:05 »

Na emberek kérem figyeljetek, minden kezdő, haladó, és profi játékosnak ez a videó KÖTELEZŐ.
Vkinek sikerült megfejtenie a wow lényegét, garantáltan érdemes megnézni! Mosolyog

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=S_417sYsGNo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=S_417sYsGNo</a>
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2253 Dátum: 14 jan 14, 21:15:04 »

WoW élőfizetők diagramma a megjelent kiegészítők arányában. Nagyon érdekes statisztika.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2254 Dátum: 14 jan 18, 23:03:40 »

Érdekes egy statisztika, azért fura hogy a lich végén és cata elején nyomták legtöbben de látszik hogy a mindenki által kedvelt burningnél nőt a létszám csak igazán, és ez még csak az offi játékosairól készült statisztika. Viszont azt sajnos el kell ismernem hogy a Cata óta olyan butításon ment át a játék hogy ez csak elűzte a gamereket, a pandával meg szabályos öngyilkosságot követtek el.

Ami engem illet az új kiegre próba szerűen vissza térek, viszont ahhoz vásárolnom kellesz gépet mert az én 2006-ban vásárolt configom amit azóta itt-ott fejlesztgettem nem elég jó már egy ilyen bonyolult grafikához. Nézegettem is manapság a megfelelő gépeket és találtam egy honlapot ahol a legalapabb irodainak szánt gépektől a használtaktól kezdve a gamerekig mindent megtalálsz, laptop, vagy ami neked kell. mint pl EZ ITT.
Na szerintem ez ahhoz is mint most a pandához megfelelő lenne minden játszik hozzá, csak egyelőre pénzem nincs hogy megvásároljam, annyi amit hátrányként sorolnék be hogy inteles, amivel önmagába nincs bajom csak hogy ez a márkajelzés az árán is dob némileg azaz egy hasonló kategóriás AMD gép olcsóbb, viszont így is meg vagyok elégedve az árával.
Vélemények? Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 19, 00:31:39 írta Morause » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2255 Dátum: 14 feb 04, 23:04:36 »

Manapság úgy határoztam, vissza térek a WoW világába és a tauri realmot vettem célba mivel amin ezelőtt voltam megszűnt, és most nincs kedvem eredetin a pandák közt zötykölődni bár lehet az is jobb lenne. Mindenesetre a nosztalgiát választottam, Lich king lvl 80 stb. bár a vártakhoz képest nem teljesítette annyira alul önmagát a tauri de van még mit fejlődnie. =)
Én változatlanul palát indítottam és csináltam neki már sok mindent, módfelett könnyű a taurin a gold szerzés mert az AH-át nagyon használják és mocsok drágán ellehet adni a cuccokat főleg a nyersanyagokat meg a kezdő gearnek szánt epic 80as szarok.
Elkezdtem még az utóbbi napokban foglalkozni a Unit frame váltással és fogtam és csináltam magamnak egyet megmutatom milyen folyamatokon estem át mire a végsőhöz jutottam.

Ez jött elsőre össze mikor mindent sikerült össze rendeznem:
http://keptarhely.eu/images/2014/02/04/v01/20140204v01ekopn5.jpeg

A második nem sokban különbözik az elsőtől:
http://keptarhely.eu/images/2014/02/02/v01/20140202v01ezc2hh.jpeg

A harmadik az csak új hátteret kapott a skillbar, chat és minimap mögé meg átrendeztem az életerő baromat: http://keptarhely.eu/images/2014/02/02/v01/20140202v01enu1tn.jpeg

A negyedikben már sok változás van mert rájöttem az előzőt nem tudom rendesen pvp-re használni:
http://keptarhely.eu/images/2014/02/04/v01/20140204v01ekeb2a.jpeg

Az utolsó pedig a végső mivel új komplett háttér kellet ami kevesebb helyet takar ki abból amit látok és ez lett végül:
http://keptarhely.eu/images/2014/02/04/v01/20140204v01evivaq.jpeg
http://keptarhely.eu/images/2014/02/04/v01/20140204v01efqqgy.jpeg

Na most nagyjából ennyi lett volna, aki meg vette a fáradtságot és végig olvasta a kommentemet annak ezt küldöm --->  PepsiCola
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #2256 Dátum: 14 feb 04, 23:16:52 »

Uh Pepsi, köszönöm!  Be van tépve
Az a vicc, hogy normálon is mocsok könnyű goldot farmolni AH-val, vagy anélkül. Még a questekből is olyan sok money jön, hogy csak pislogtam, hogy 2 óra alatt össze szedtem 2000 goldot, majd elköltöttem és megint. Hmm?

Még anno egy tört PvP szerveren nagyon jól össze raktam, hogy a skillek kicsik is legyenek ( de jól láthatóak) viszont ne legyen úgy mond útban. Viszont te vagy az első ember akinél VÉGRE látom, hogy használja többet között a Q és E billentyűzetet skillekre. Nekem az első dolgom, mindig, hogy beállítsam, ha vissza megyek nosztalgiázni. Plusz az egér különböző gombjait többet között. Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2257 Dátum: 14 feb 05, 00:21:03 »

Örülök hogy megfogtalak a gyorsbillentyű kombóimmal, na és az UI?  Hümm-hümm Az tetszik bárkinek? Főleg a 2. képen érdemes nézni a végsőt, mert ott húztam jobban össze a skillbarokat.
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2258 Dátum: 14 feb 05, 11:34:25 »

Taurin valami irtó gány, trágya, hulladék a közösség, ezért hagytam abba a játékot. Amúgy 2-3 hónap alatt össze lehet szedni egy 6k+-os geart, ha jó gdkp-s raidekre jársz. ICC-n elég gyakori a 40-60k gold/fő pot. Nekem van egy közel 6.3-as  allis magem némi pvp cuccal, aki esetleg olcsón megvenné az írjon.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 05, 11:35:13 írta Stance » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2259 Dátum: 14 feb 06, 13:49:54 »

Stance hát ami igaz az igaz, AH-val is mocskos könnyű pénzt keresni és gearelődni is. Veszel alap cuccokat majd mehetsz HC-kra és a triumph-ból veszed a sok fost BG-én meg szerzed a honort és már a Furious szettet meg a Wrathfull és a Relentless kiegeket máris megtudod venni belőle, ha van egy kis kurázsija az embereknek 79-en ki-twinkelik maguknak. A társaság az meg emberfüggő h ki minek éli meg, egy jó guildbe ahol barátias a hangulat, vannak személyes és online guild találkák meg eventek, ott érezheted magad jól. Én pl a szerver egy töredékét ismerem most de azok rendes arcok, bármiben segítenek ha kérem és viszont én is ugyanúgy. Vannak hülyék, de az mindenütt még az eredetin is vannak törzsgyökeres majmok... azokkal nem kell foglalkozni, ja és én gdkp raidekre tutira nem járok majd.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 06, 13:51:36 írta Morause » Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2260 Dátum: 14 márc 31, 18:36:48 »

Van mostanában aki játszik Taurin, Alliban?
Elvileg bekerül oda is (végre) a Cataclysm szóval én biztos megkukkantom, ez a kieg eddig kimaradt.
Gondoltam hátha valakit lázba hoz:)
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2261 Dátum: 14 márc 31, 19:03:26 »

Én és a barátom most akarunk felmenni, az öcsém már fullos a szerveren elvileg és a mai napig játszanak rajta. Egy gond van, nem találom az oldalon a működő letöltő linket. smirksweat
Naplózva
seiri
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2262 Dátum: 14 márc 31, 20:35:06 »

Én azt hiszem valami külföldi torrent oldalról szedtem anno ilyen no install verziót, csak a realm listet kellett átírni és már ment is.
Naplózva
Ms. Trager
Vendég
« Válasz #2263 Dátum: 14 márc 31, 20:38:53 »

Nem gondoltam volna, hogy a Tauri ott is ilyen felkapott. Hümm-hümm
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2264 Dátum: 14 ápr 01, 01:56:44 »

A taurihoz már 1000x legalább belinkeltem a megfelelő oldalt aholt leszedhetitek a patcheket és a klienset se perc. Most megteszem még egyszer mert vissza olvasni ugyse fogtok és nem is csodálom.

http://wiki.tauri.hu/patch/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 149 150 [151] 152 153 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins