Élmény beszámoló!
Egy szombat esti napot írunk! 4 testvér (egy hiányzik, kicsit messze van) letöltötte a World of Warcraftot a saját laptopjára, vagy gépére. Elfoglaltuk az egyik szobát, asztalt vittünk át, radiátort, s négy széket. Pont 4 gép kényelmesen elfért, plusz még a sütis tál (hisz karácsony a nyakunkon volt). Még pénteken (akkor nem tartózkodtam otthon) el lett intézve, hogy vegyünk 5 accountot (az 5.nem kellett volna, de megesik), vagyis előfizetést. A nővérem meghívott engem, az egyik bátyám a másikat, így 3x Xp-t meg volt, plusz a summonálási lehetőség és 1 hónapig ingyenes, vagyis kipróbálási lehetőség. Ami azért fantasztikus, mert együtt mentünk és mindenki bazi gyorsan haladt.
Négyen voltunk. A legidősebb bátyám
törp Tank paladin, a másik bátyám
törp Elementál Shaman, a növérem
gnome Shadow/Discipline Priest és jó magam
törp Resto Shaman. Felhúztuk magukat 15-ös szintig, és utána elmentünk DM-be. Mivel nekünk pár kiegészítő eléggé új, ezért például új volt, hogy a legtöbb instában, mikor belépünk kapunk questet, vagy questeket, és mivel mi "barátok" voltunk, 3x XP-t kaptunk mikor leadtuk. Ezért elmentünk DM-be, ott léptünk pár szintet, majd leadtuk a questet, ott léptünk pár szintet és mentünk a következő instába. Nem questektünk egyszerűen, hanem instába jártunk négyesben.
Iszonyatosan jó volt. Leginkább azért, mert együtt játszottunk, együtt, ott voltunk s bármi volt szóltunk stb. Én személy szerint nagyon élveztem, de a többiek is. 70-es szinten, full zöld cuccokban végig vittük Karazhant 4en. Úgy hogy faszák voltunk.
Az egyik bátyám vissza ment Angliába és tovább dolgozott, így őt ritkán látjuk, a másik még maradt otthon egy picit, akkor még együtt játszottunk, de ő is most dolgozik, emiatt ritkábban játszik. Jó volt így együtt, nem tudnék folyamatosan játszani, de élveztem. Nagyon szar lett a WoW, de közben egy csomó minden mégis jó benne. Van egy-két quest sorozat, amin behaltam olyan rohadt jó volt és élvezetes. Viszont alapjáraton csalódtam a Blizzardban, hogy elvették a kihívást a játékban. Old school WoW-os lettem és elég vicces ezt mondani.
Egyébként egész végig olyan érzésem volt/van, mintha egy tört szerveren játszottam volna.
Összességében jó volt, de régebben jobban élveztem, viszont már nem tudnék úgy "bekockulni" s aktívan játszani, mert szerintem játszanék most még kb 1 hónapig aztán meg is unnám.