24 nov 23, 14:17:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508105 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2100 Dátum: 13 máj 16, 16:07:10 »

És akkor mi van? O.o Ez max a taurisok bénaságát bizonyítja. Így is jó sokkal le vannak már maradva minden tört szervertől. Már a Catát lenne ideje behozniuk, nem Ruby-t. (persze tény, hogy pont mivel ennyit kotlanak a wotlk-on ezért igen jó szerintem a szerver, de ideje lenne lassan tovább lépni mert már rohadt unalmas...)
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2101 Dátum: 13 máj 16, 22:55:26 »

Egy Hunteres kérdés.

Hogyan tudom lecserélni az állatomat?

Próbáltam azt, hogy elűzöm, aztán szelídítek egy másikat, de kiírta, hogy már van állatom. ilyenkor sípszóra visszajön a régi)

Aztán próbáltam úgy is, hogy megöletem, de úgy se sikerült leváltani. újat szelídíteni.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2102 Dátum: 13 máj 16, 23:11:47 »

A kérdés remek, mivel már nyilvánvaló hogy a taurin játszol lehet bugról van szó. Viszont ha meghal az még attól nálad van, ha elűzöd vagy beteszed egy stable masterhez akkor tudsz csak újat befogni.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #2103 Dátum: 13 máj 17, 00:10:35 »

No akkor majd felkeresem az istálló mestert aztán eladom a lovamat meg a kocsimat még az éjjel... ja olyanom nincs is  smirksweat Akkor csak megőrzésre rásózom a jószágim.

Egyébként az elűzés az Dismiss Pet (lila puma ikonnal) ugye?
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #2104 Dátum: 13 máj 17, 05:14:56 »

A dismiss pet skillel csak zsebrevágod a jószágot, ezért tudod a call pet-el megint előhívni.
Jobb klikk a pet ikonjára és abandon, de így véglegesen elveszted.
Ha kell a mostani de akarsz valami másikat is mellé, rakd le egy stable master-nél.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 05:22:16 írta Feo » Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #2105 Dátum: 13 máj 17, 08:38:33 »

Okés, sikerült, valamint megszelídítettem egy olyan kardfogú tigrist, ami elég erős ahhoz, hogy a tamelés közben megöljön. ikszdé

Egyébként lehet majd szelídíteni hátast is?
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #2106 Dátum: 13 máj 17, 08:46:31 »

Hát WOTLK-ban még biztos nem, a későbbiekben nem tudom, hogy csináltak-e ilyen lehetőséget  Nevet
http://www.wowwiki.com/Hunter_pet Itt a táblázatban fel van sorolva hogy milyen típusú peteket lehet befogni ha érdekel.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2107 Dátum: 13 máj 17, 10:17:25 »

Hátast nem lehet szelídíteni elég nagy szemétség lenne a többi kaszttal szemben. Nevet De pici non-combat peteket tud bárki majd. >.<
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #2108 Dátum: 13 máj 17, 10:55:24 »

Shiro 44es druida haverom segít nekem fejlődni. Ha gondolod csatlakozz hozzánk holnap.
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #2109 Dátum: 13 máj 17, 18:16:19 »

Okés, addig gyűjtögetek a holtak földjén húst és szőrmét, látszik ott sok az állat, így tudok fejlődni suszterségben és séfségben egyaránt.

S macseknak végül egy ilyen Byakkot akarok majd szerezni:
http://assets-cloud.enjin.com/users/538261/pics/original/1105164.jpg
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 18:20:58 írta Shiro » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2110 Dátum: 13 máj 17, 18:21:11 »

Shiro neked ezekkel a szövegekkel valami RP szerveren kéne játszanod. Nevet
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2111 Dátum: 13 máj 17, 23:58:21 »

És akkor mi van? O.o Ez max a taurisok bénaságát bizonyítja. Így is jó sokkal le vannak már maradva minden tört szervertől. Már a Catát lenne ideje behozniuk, nem Ruby-t. (persze tény, hogy pont mivel ennyit kotlanak a wotlk-on ezért igen jó szerintem a szerver, de ideje lenne lassan tovább lépni mert már rohadt unalmas...)
Tauri csak azért menő, mert ott vannak a legtöbben. Amúgy találtunk nála jobb szervert csak ott csúcsidőben 61en vannak. Tauri csak azért menő mert ott még hajnalok hajnalán is 500an fent vannak és így lehet rhc-zni bgzni miegyéb nem pedig csak afkolsz a time-lost protodon sw-ben várva a tankra vagy healre mindezt egy óráig Nevet
Ez az oka hogy én pl taurin játszok. (Nincs pénzem eredetire)

Amúgy nem értek egyet, jól tették, hogy berakták RS-t így legalább nem maradt ki raid a wotlk-ból. Inkább ezt a Crossrealm helyett kellett volna és nyárára hozni egy catát... bár így legalább elfut az itthoni gépemen ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 18, 00:00:09 írta Lilus » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2112 Dátum: 13 máj 18, 01:19:32 »

S macseknak végül egy ilyen Byakkot akarok majd szerezni:
http://assets-cloud.enjin.com/users/538261/pics/original/1105164.jpg
Mire eljut oda a tauri (márha eljut) hogy te ilyen felépítésű és szép grafikájú pixelmacsekkal szaladgálj, addigra kinő a szakállad ami beőszül, vagy meghalsz, vagy már a tauri nem fog létezni, vagy akármi más. Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2113 Dátum: 13 máj 18, 09:22:29 »

Amúgy nem értek egyet, jól tették, hogy berakták RS-t így legalább nem maradt ki raid a wotlk-ból. Inkább ezt a Crossrealm helyett kellett volna és nyárára hozni egy catát... bár így legalább elfut az itthoni gépemen ikszdé
Én is egyet értek vele, hogy behozták RS-t. Az ellen lázadtam, hogy azt írta valaki "minek hozták be, még arthason is szenvednek...." És akkor mi van? O.o Azért ne jöjjön új content? Már elég régóta bent van Arthas... azért ne maradjon már le az egész szerver mert bénák a játékosok.

Biztos oka van amúgy, hogy egy szerveren nincsenek sokan. Ha annyira jó egy szerver, akkor miért is játszanak rajta csak annyian? Tuti van valami nagy hibája...
Taurinak is van sok béna hibája (pl fogalmuk sincs arról mit jelent a group loot...) de attól szerintem az egyik legélvezhetőbb szerver. Félreértés ne essék én nem játszok rajta... pár hónapot toltam csak ott de nagyon ráuntam... ^^ Csak azért kezdtem el mert együtt toltuk barátommal és úgy buli volt. Nevet Előtte próbáltunk más agyonistenített szervereket de... borzadály volt mind. Mosolyog
Inkább játszanék eredetin, csak nincs hozzá kedvem. Nevet Nincs wowos hangulatom, már vagy 100 éve. ikszdé
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #2114 Dátum: 13 máj 18, 09:30:32 »

Biztos oka van amúgy, hogy egy szerveren nincsenek sokan. Ha annyira jó egy szerver, akkor miért is játszanak rajta csak annyian? Tuti van valami nagy hibája...
Taurinak is van sok béna hibája (pl fogalmuk sincs arról mit jelent a group loot...) de attól szerintem az egyik legélvezhetőbb szerver. F

Elárulom mi a "hibája" az olyan low-pop szervereknek. Az, hogy minden ember a taurin játszik akármennyire bugos is, mert ott van a magyar közösség. Ha a többség lelépne a tauriról, akkor az emberek rájönnének, hogy húvazze, ez aztán pocsék egy szerver. De ott maradnak, mivel ott vannak a legtöbben, ezáltal könnyű bárhova csapatot találni. Legalább 4-5 szervert tudnék mondani, ami jóóóval jobb, de játékosszámban a közelében sincs.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 18, 09:45:56 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins