24 nov 23, 13:56:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 137 138 [139] 140 141 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 507991 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2070 Dátum: 13 márc 03, 16:30:09 »

Imádom a tauri blizzike hozzáállását ikszdé Közel sem az az egész, de mégis erre hivatkozva nem csinálnak meg egy csomó olyan változtatást ami javítaná a játékélményt. Lusta dögök....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2071 Dátum: 13 márc 04, 00:25:44 »

De bezzeg ami tönkreteszi az egészet azt berakják, sőt cseppet sem blizzlike az hogy egy fun szerverrel csinálnak cross-realmot Nevet De Pos 1. bossa még mindig bugos, toc5 hc néha még bebugol ezeket mikor csinálják meg? Ja két kieggel le vannak maradva és a wotlkból is van raid ami nincs még bent. De Cross-realm az kellett ikszdé
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2072 Dátum: 13 márc 18, 21:54:11 »

Ez a cross realm ingyen honor a taurisoknak... Wodosok, alarisosok és rebornosok ellen...Nekem volt 23-4-253-as statom, úgyhogy így sokkal könnyebb lett a játék, hogy nem csak az elit taurisok ellen kell bg-zni. Nekem bejön, minden menettel legalább 3k honort szerzek, valamikor még 6k-t is napi első winen kívül Nevet

Ja és láttam egy 19k HP-s, 110 energys roguet, aki nem ment stealthbe, úgy rontott neki a 6k gs-es holy palának. Rákattoltam a roguera -> alaris. xD
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 18, 21:56:07 írta Sasukefan » Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2073 Dátum: 13 márc 23, 02:07:26 »

Jah igen, de aki nem pvpzik annyit vesz észre, hogy dc-k sorozata meg akármi azért mert a cross-realmot fixálják... Inkább tegyék be Ruby sanctumot, javítsák ki a bugokat amik miatt a játékosok fél éve könyörögnek... De azt kell mondjam így is ez a legjobb tört szerver.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 02:08:54 írta Lilus » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2074 Dátum: 13 márc 26, 18:00:16 »

Huh... ismételten huh, fura...*kiráz a hideg* ... Lilus, legyen úgy ahogy mondod, de tudtommal még mindig elvan maradva a tauri két kiegészítéssel és még az LK-át sem rendesen csinálták meg. Szerény véleményem szerint a tauri a tört szerverekhez képest nagy létszámán kívül semmi más érdemit nem tud felmutatni, legalább is a törtszerverek közt. Már ha kategorizálnom kéne a wowot akkor 3 csoportot hoznék létre: Offi <---> Privát szerver (avagy tört) <---> Tauri... de csak mert megér egy külön kategóriát.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 27, 08:49:58 írta Morause » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2075 Dátum: 13 márc 30, 20:25:11 »

Ja 1-2 szerver van már Catán, igaz. És milyenek? Hát borzalmasan undorító bugos mind! Nevet Még egy küldit se lehet normálisan megcsinálni... ikszdé Szóval mindenre jók csak nem játszani.
Igenis a Tauri az egyik legjobb tört szerver. Nem próbáltam mondjuk sokat, mivel eredetis voltam de amit mindig istenítettek a drága Molten egy borzadály  (meg mást is próbáltam ezen kívül mielőtt azt hiszitek nem Nevet). Az Lk-s szerverei. Kérlek.... ahol annyit nem bírnak kijavítani, hogy Sylvanas ne egy tóban ússzon hanem a helyén álljon uc-ben? Illtve bocs, meg tudnák csinálni csak éppen tojnak rá.
Tauri ezzel szemben remekül megy a küldetésekből 1-2 bugos akad csak itt-ott egyébként azt kell mondanom minden jó. Ami felháborít az az, hogy nincsen group loot. Illetve van csak olyan mint a free for all rollal. Nevet Hát az egyszerűen nevetséges, hogy nem bírják megcsinálni, hogy party-ban rendesen lehessen lootolni a mobokat. Illetve szerintem meg tudnák, csak itt is fenn áll a moltenes effekt. Nem érdekli őket. Bár gondolom ha megjavítanák a sok tauris ultra láma elkezdene vergődni, hogy elrontották a lootolást... ikszdé
Ja és működnek az öcsik, működnek az eventek!, működnek az insták. Komolyan mit akartok még? Egy vacak raid nincs benne? Kit érdekel... Vagy 1 kieggel le van maradva...
Bár bevallom én már nem nagyon játszok taurin de akkor is kiakadok mikor azt mondják rá, hogy nem jó szerver... Nevet Magasan veri a többi tört szerót.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #2076 Dátum: 13 márc 30, 20:36:33 »

Most mi bajod van? Hmm? Én egy szóval sem említettem hogy rossz, csak felsoroltam a tényezőket amiket idáig hallottam róla mivel már ezer éve közöm nincs a tört szerverekhez. Bár már eredetin sem játszom, de lényegtelen. Megértem hogy a blizz kicsit megnehezítette az emulátor tervezők és bugger hackker gyerekek életét ezekkel a lehetetlen scriptekkel ami a 2 legutóbbi kieggel jött, de vázz... semmi jót nem hallok felőle csak hogy annyian vannak ott hogy már az borzalom.
Meg ne haragudj meg, de én már minden "fosfőzeléket" az offi mércéihez hasonlítok. Tudod ez pont olyan mint amikor először vmi bóvli - mondjuk - flakonos borral kezdesz alkoholizálni és addig mert csak az van neked az pont jó mert olcsó meg sok, de mikor eléd raknak vmi minőségit ugyanabból a fajtából már csak arra van igényed innentől kezdve amin ezelőtt éltél "szarfoshúgy"... de ezt így mind egybe.
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2077 Dátum: 13 márc 30, 22:22:49 »

Nekem csak egy problémám van a Taurival, az hogy nagyon nem jó helyen fejlesztenek, és nem igazán átgondoltan. Például egy pár hétig hagyták hogy kis szinten is együtt legyen  a wod, a taurival meg a rebornnal, holott wodon már lvl 1en van 3k életed a kezdő gearnek köszönhetően... Jó ezt azért orvosolták, de szerintem haladniuk kellene, bár már engem se nagyon köt le az egész, kezdek kigyógyulni a játékból Nevet Ennek ellenére tartom, hogy ez a legjobb tört szerver, én is voltam több másikon, instákon a maceránsabb bossok nem mentek. Akkor taurin már mentek. Pl azt hiszem pont moltenen volt hogy icc 3. bossa a gunship az ki volt véve... Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2078 Dátum: 13 márc 31, 09:25:10 »

Taurival annyi a baj, hogy az adminoknak elképzelése sincs milyen a az eredeti. Sokszor meg akarják magyarázni, hogy amit csinálnak jó lásd pár bg pedig eredetin közel s távol nem ilyen. Azt, ha szóvá teszed nekik még jön a sok agyon iskolázott magyar ember, igen sajnos ez a magyarokra mindig jellemző lesz és teljes mellszélességgel kiáll a hülyeség mellett. Pedig olyan dolgokról beszélünk amit az ő szintjükön nem okozna problémát javítani. Egyszerűen nem is értem miért nincs olyan ember Taurin aki ismerné az eredeti szervert.
A legjobb bug akkor is a loot bárki képes ki szedni az én lootomat pedig látnia se lenne szabad:D
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Morause
Vendég
« Válasz #2079 Dátum: 13 márc 31, 09:38:48 »

Micsodaaa?!?!? Ohh My God Kiröhög Az már egy ezeréves bug hallod-e, mikor még 2008-ban a szerveren játszottam és paladinommal gyilkolásztam, nem is akárhogy *büszke arc* (most csak kicsit felvágok) akkor volt jelen ez a bug, annyira régi hogy már múzeumi db, komolyan ha már ilyen sok szarságra pazarolják a saját idejüket, akkor csinálhatnának a honlapon egy opciót (mint mondjuk saját felhasználó stb.) hogy kedvenc bugok, és egy idővonalon ábrázolva egy történettel meg fűszerezve így bemutatnák.

pl. 2009.08.12. --> Ez a nap olyan tökéletesen fostosnak indult ahogy minden más, a kockák éjfélkor még gépeztek, STV délután megint DC központ volt a sok troll által akik a Nesingwary sátornál nyirkálja a kicsiket ezzel odacsődítve minden fullozott karit kik jelenlétükkel percenkénként laggoltatnak. De örömünkre ezúttal egy új "bugszellem" szállta meg a szerveren élőket, miszerint a világban megölt NPC-ék amiktől akár questek is felvehetők voltak nem voltak hajlandók respawnolni.
Hatalmas káosz, és felfordulás vette kezdetét, rengeteg levelet kaptunk hogy javítsuk ki minél előbb, de sajnos csak 2 nappal a levelek érkezése után tudtunk reagálni bármire mivel, mert a szerver javítására fordított adományokat (legalább is így hirdetjük meg) elsöröztük, és addigra sikerült kijózanodnunk! Faceg
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2080 Dátum: 13 ápr 09, 21:42:25 »

Hali
Volna egy kis problémám... hordás karim van és elszeretnék eljutni Azuremyst isle-be ,ahol a draeneik vannak.
Nah szal akkor a kérdés,hogy a fenébe lehet eljutni hordásként ide?

szerk: Áh, már megoldottam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 22:08:21 írta naru05 » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #2081 Dátum: 13 ápr 11, 22:16:38 »

Elvetemültem, kirabolom a taurit embörök! Elkezdtem egy karaktert, és ezúttal a szokványos melee tudásom félre dobva, illetve a hunter imádatom elnézése után belekezdtem egy ősrégi számomra nem túl kedvelt karakterbe... egy mágusba, és most meg kunyizok pénzt.
De mire nem képes az unalom, nem elég hogy újra wowozok, de ráadásul olyan karaktert kezdek amit ezelőtt sem szerettem. Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 22:24:22 írta Morause » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2082 Dátum: 13 ápr 11, 22:25:53 »

Szintén kezdtem egy új karaktert méghozzá egy vadóckát. Jó dolog a zsebmetszés.

Néztem azt, hogy baromira skill és egyenlőre szerencse függő. mert kb egy ugyan olyan ellenfél ellen vagy kikapok, vagy éphogy legyőzöm, vagy hirtelen fölényesen.

A kombós izék azok hogy működnek? Az eddigi tapasztalat alapján annyi megvan, hogy kell használni egy támadó skillt és utána lehet egy finishing move-os skillt.
Vagy ahány különböző támadó skillt használtam (1-5) olyan színtől lesz a finishing move feltöltési szintje?

A warlock meg ép 40-es szint, ha lesz kedvem nekiállom vele sárkány szerzésre.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 22:27:54 írta Shiro » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #2083 Dátum: 13 ápr 11, 22:28:42 »

Te most a rugóról beszélsz, mert ezt a tájszólást már nem értem?!?!444??négy!?! Kiröhög
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2084 Dátum: 13 ápr 11, 22:43:52 »

Igen az a rugóról beszélek amiről meg pont ez jutott eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=fQt2xhkY020

Egyébként tök úgy terveztem, hogy ezzel a karakterrel szépen végigolvasok minden küldetést, és megpróbélom beleélni magam, de ez is csak uzsgyi módjával szalad.
Talán a következővel ami majd hunter lesz.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 137 138 [139] 140 141 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins