Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 13 ápr 11, 22:56:37 » |
|
Már rég játszottam rugóval de ha jól emlékszem van 3-4 kombó támadás és oda van írva hogy 1-5 kombo pontig milyen statokkal rendelkezik az adott skill. Mondjuk van ami a sebez az több kombó ponttal nagyobbat sebez, vagy ami gyengíti az ellent annak meg az időtartamát növeli de ugyanez igaz a stunra is. Kombo pontokat meg néhány támadó skillel tudod beszerezni, általában van vagy 2-3 képesség ami stealthből támadva egyből kettőt ad ha az ellent hátulról támadod be. De minden ami támadó képesség a leírása aljában (ha nem lőtted ki a sugó funkciót) kiírja hogy egy támadás mennyi kombó pontot rak az ellenre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 22:57:11 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 13 ápr 12, 05:34:20 » |
|
ÁÁÁÁ... a rogue... a kedvencem...nemrég (2 napja) álltam ár assa PvP-re mert eddig assa PvE és sub PvP voltam. Nem rossz az assa se, hosszútávon jobb a subnál a sub csak addig jó, amíg stunnplva van az ellen (nálM 12 mp volt) és amíg megy a shadowdance.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 13 ápr 14, 19:51:06 » |
|
Lvl9-en felfüggesztettem a Vadóckát. Egyszerűen túlságosan néha túlságosan is melankolikusan játszom. Ami ugye Warlocknálpnt jó volt, hogy ráküldöm a csicskást, meg az átkokat, oszt nézem ahogy meghal, viszont pont emiatt a kissé unalmas játékmenet miatt kezdtem a Vadóckát, aminél viszont túlontúl ébernek kell lenni. Éppen ezért tegnap este kezdtem megint egy új karaktert, egy Huntert. Mit ne mondjak, majdhogynem négy órába telt megcsinálni az első terület küldetéseit és feltornázni lvl6-ra. De hát ez van, ha töviről hegyére végigolvasom az NPC-k minden gondját baját. Lassu játék lesz, de ha már fantasy, akkor ismerjem a történetet, és ne csak farmoljam a mobokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 13 ápr 14, 20:40:20 » |
|
Szerintem meg a rogueban épp az a jó, hogy ébernek kell lenni, és nem mindig ugyanaz a rotája. Persze subnál ugyanaz (premadation, cheap shot, shadowdance, ambush, kidney shot, ambush, ambush, ambush), de én pl az assa speljeit nem ugyanolyan sorrendben nyomom mindig. Ezért jó, mert nem az a lényeg, hogy mennyire jegyezted meg melyik gombot melyik után, hanem reagálni is kell rendesen. Huntert még nem próbáltam, de ma az egyik nagynak hitte magát, mikor ütök 3 őrt Nagrandban, amiknek 1100k fölött van a HP-juk és letámad... Am mi az a elankonikus?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 13 ápr 15, 07:21:19 » |
|
Igen, tetszik is benne, csak újra bele kéne jönnöm videojátékok terén az akció aktív stílusra, mert a real-time akció fps-eket is kb a körökre osztott rpg-k játékmenetével oldom meg. Az nem elenkonikus, hanem melankolikus. Egyébként az a hunter hogyan támadott le? Közelről, vagy távolról? Eddig azt tapasztaltam, hogy közelről egy kissé gyenge, de van kb 20%-os evade, vagy dodge skillje, ami miatt elég szépen elkerülgeti a támadásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 13 ápr 15, 15:56:32 » |
|
Persze hogy távolról, elvégre egy hunter. Majdnemcsak szétlőtt mire odaértem, spelljeim jó része pedig CD-n volt. Am a elankonikusat félreírtam, de mi az a melankonikus?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 13 ápr 17, 14:23:30 » |
|
Búskomor talán annak lehet "fordítani" Hmm dilemmában vagyok... Van 4 trinketem, és nem tudom melyik kettőt használjam http://shoot.tauri.hu/?item=45286 Ez több attack powert ad mint a http://shoot.tauri.hu/?item=47734és az hogy kevesebb hitet az nem gond gearből megvan a hit cap-em... De melyiket érdemes használni? Milyen gyakran proccol az első ? 2 percen belül proccol 2x? Szerintetek ?? A másik 2 trinyóm http://shoot.tauri.hu/?item=50355 Ez 340 attack powert ad és 153 hastet http://shoot.tauri.hu/?item=42987 Ő viszont alapból 90 str-t az és ha beproccol akkor még 300 str-t ami jóval több az előzőnél... Viszont nem tudom.. mennyire kell a palának a haste ? mert a cuccaim alapból a legtöbb azt ad... te melyik párost használnátok... valami őswowos tudna nekem segíteni ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 13 ápr 17, 23:59:31 » |
|
Már egy jó ideje nem játszok de valaki leírhatná, vagy linkelhetne egy lore oldalt ahol elmondják az eseményeket Cataclysm után. Addig vágom a storyt hogy meghal Halálszárny és jönnek a Pandarenek, de pl érdekelne hogy Garrosh miért is gajdult meg, stb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 13 máj 15, 19:23:57 » |
|
Valakinek nincs kedve véletlenül Taurin karaktert húzni velem? csak mert elég nub vagyok aztán jól jönne a segítség ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 13 máj 15, 22:05:07 » |
|
Ha korábban nézem, akkor mondtam volna valamit, de így mondok mást. Miféle karaktered van neked no meg hányas a szintje? Ha hordós akkor okés, ha allis akkor nem. Máma má Késő, de holnap, ha hordós, akkor ja úgy is rég játszani váóval. S aztán nyomhatjuk vak vezet világtalan módjára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 13 máj 15, 22:10:30 » |
|
Lvl 8 priest. Hordás. Bakkecske néven.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 13 máj 15, 22:25:09 » |
|
Ó az tökéletes zsír, nekem is van egy kib lvl10-es . Blood Elf Hunter. Sziliciumdioxid a neve, magyarul Tigereye.
Akkor már csak azt kell lezsírozni, hogy melyik tanyán legyen a találka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 13 máj 15, 22:34:16 » |
|
Silvermoonban dekkolok mert nem találok questet. De bárhol találkozhatunk. Mondjuk holnap csak így este felé érek majd rá 8 után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 13 máj 16, 00:33:18 » |
|
Háh de jó látom hogy végre fellendült ismét a topic, gondoltam benézek hátha vmi szakmai beszélgetés folyik erre két "stáb tag" itt beszélik meg a randevújukat... lol! Én is hordába fejlődök ha jól emlékszem egy 21 belf mage karakterem van most vhol, az alap tauri realmon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 13 máj 16, 11:06:07 » |
|
Betették Ruby-t ... Sztem még nem kellett volna Amíg a 10 norm ks ilyen nagy szám addig Ruby felesleges...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|