24 nov 23, 18:02:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508922 alkalommal)
0 Felhasználó és 60 vendég van a témában
Sasukefan
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1950 Dátum: 12 dec 12, 16:57:02 »

Én ezt Black Temple-el jásztottam el még 40-esen kb 300 gs-el xD. De mostmár megvan a 80 és a 2,9k gs.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1951 Dátum: 12 dec 12, 21:24:41 »

Hááát hááát az nem túl sok Sóskafan... Még kicsit gyúrsz és akkor talán elég kemény leszel, hogy horda szidó rímekkel lépj fel. Nevet Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1952 Dátum: 12 dec 18, 19:48:36 »

Rájöttem, hogy sub rogueval akármekkorát lehet esni, ha megvan egy bizonyos feltétel. Nevet
Fel is vettem videóra:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5sv1-laVD68" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5sv1-laVD68</a>
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1953 Dátum: 13 jan 09, 19:38:24 »

Kezd elegem lenni a wod-ból egész jó karim van, és nem tudok sehová se menni mindenhol wipe, leaverek pvp cuccos gs huszárok gemeletlen nyomorékok, armor penes mage spellpoweres retripala, és sírok. Guildem szétesett a leader lelépett a nyakamba sózta a romokat, és nekem nincs idő szervezni meg vezetni és áhhhhh.... headshoot....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morause
Vendég
« Válasz #1954 Dátum: 13 jan 09, 19:42:35 »

Akkor ez egy remek alkalom hogy a havertól nekem szánt képet most átadjam egy arra inkább rászorulóbb embernek! Mosolyog Micsudi te vagy a kiválasztott! Nevet

http://ezfasza.hu/2013/01/egy-kocka-igazi-aldozata/ Pont akutális a dumában folytatott "Hobbit" film után... Kiröhög
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1955 Dátum: 13 jan 09, 19:48:39 »

Nyet. A mai nap után pláne... a gond hogy a valódi és a virtuális világot is rühellem mivel mostanában mindkettőben a nullához konvergáló sikerélményeket szerzek....
Naplózva

Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1956 Dátum: 13 jan 09, 20:31:26 »

Akkor kell egy alternatív világot találni neked.. ne csináld már. Semmi sikerélmény?
Amúgy meg nehogy már a wow legyen ahol egyedüli sikerélmények érnek valakit..  ejj. Kezdj el gyúrni, a legtöbb fiú ismerősöm aki ki van valamitől nekiáll fizikailag levezetni.. sportolás, ilyesmi. Abban csak nem lehet sikertelenség. Fel a fejjel.
Gomen az offért. *elsündörög*
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1957 Dátum: 13 jan 09, 20:41:02 »

3 hónapja edzek mint a hülye ikszdé ma düből addig edzettem amíg a karom fel nem adta ikszdé
De ez már off itt ikszdé
Életre fogom kelteni az Odyssey-t mert jó társaság volt.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1958 Dátum: 13 jan 09, 20:48:06 »

Akkor most dühből menjél és gankelj vhol stv-ben! Nevet Csinálj a Nesingwary sátornál egy háborút, mert ez így megy általában! Nevet Elkezdi egy vki jönnek egyre többen meg többen mire 1 óra leforgása alatt olyan laggra vered a szervert, hogy tudod hogy ezzel mindenkinek kinyírod a játékélményét, és így megvan a napi - káröröm - betevőd! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 09, 20:48:37 írta Morause » Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1959 Dátum: 13 jan 17, 06:48:24 »

Elkezdtem eternal-wowon tolni a remorsén, és 200-as vagyok. Nevet Ismeri valaki?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1960 Dátum: 13 jan 17, 12:23:38 »

Ám Wod horda Odyssey Guild várja a playereket, írjatok Micsudirs és megdumáljuk.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1961 Dátum: 13 jan 17, 13:19:24 »

Akkor most dühből menjél és gankelj vhol stv-ben! :

vagy keress egy mobot ami egy nagyon jó quest chaint indít és valahányszor respawnol öld meg  Hümm-hümm

De nagyon jó szórakozás még az is amikor elmész az ellenség fővárosába, stealthbe megvárod amíg elkezd 2 ellenség duelezni és duel után bamm Ambush Nevet
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #1962 Dátum: 13 jan 17, 13:31:11 »

No, srácok!
Újrakezdtem a wow-os karrieremet, így az előzőekkel együtt már van 2 hét tapasztalatom.
2 napja tolom Gamer-Districten Blood Elf palával, level 22.
Valami tanács a talentekhez, esetleg ismerős valaki azon a szerveren? Minden tanácsot szívesen várok, full noob vagyok még, az alapoktól akarok tanulni.

Emellett még van moltenen szerintem két lvl30 körüli karim, amik nyár óta nem láttak engem.
Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1963 Dátum: 13 jan 17, 17:19:09 »

Engem sem láttak még a karijaim xD de azt ajánlom higy retribe fejlődj,azzal a legegyszerűbb és neten nézz hozzá talentot.
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #1964 Dátum: 13 jan 17, 17:55:07 »

Az megvolt, retriben tolom.
Egy ismerősömtől kapok közvetve segítséget, de jó lenne, ha nem egyedül járkálnék  Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins