24 nov 23, 14:52:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508313 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1920 Dátum: 12 nov 15, 23:14:55 »

Egyszerű, olyan wowot kell leszedni ami már alapból fel van patch-elve, nem kell telepíteni csak letöltöd aztán indítod is. Szinte minden törthöz van ilyen letöltés.
Patchelni meg soha nem lesz szerintem több idő. Nevet Mikor feltelepíted a játékot utána aránylag gyorsan patchel kivéve ha valami friss óriás patch van. Na akkor már nem. Nevet De automata telepítő nem fogja leszedegetni egyesével és rakosgatni 100 évig, gyorsan megoldja főleg a régebbi patcheket.

Nahát Ejfel én azt hittem te nagyobb kocka vagy. Ohh My God Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1921 Dátum: 12 nov 15, 23:50:42 »

Anno taurin megvolt egy bizonyos file amit felkellett patchelned akarva akaratlanul de kénytelen voltál. Mosolyog Nem tudom 2008ban játszottál e már, de emlékszem akkor volt egy patchelési útmutató amit a legtöbb ember képtelen volt értelmezni és napi szinten elkellett magyaráznom vagy tucat embernek.. nyílván nem volt kötelező de ha én nem segítettem akkor kb senki.Mosolyog
Sőt mai napig megvan ez az útmutató, lol el se hiszem.

Hát nem tudom akkoriban azért még annyira nem mélyedtem bele a dolgokba ismertem egy jó módszert és azt alkalmaztam, de az biztos hogy akár rutinból csinálja az ember akár nem ez hosszú idő volt.

Én kocka? Dehogy..
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1922 Dátum: 12 nov 16, 07:50:27 »

Persze én 2005 óta wowozok, bár most volt úgy egy 2 éves kihagyásom. Nevet Meg eredetin, szóval akkori törtökről nem tudok semmit, ez nekem "újdonság". Nyelvesít Most is vagyok eredetin, bár törtön többet, mert ott ismerőssel játszok. Nevet Eredetin meg van egy kis panda monkom. Nevet
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Éjfél
*

« Válasz #1923 Dátum: 12 nov 16, 10:52:18 »

Eredetin sosem játszottam. Mosolyog

hogy őszinte legyek még csak képekről sem értesültem hogy milyen lehet bc óta a wow... Mosolyog panda monk?
Az utóbbi időben beszélgettem egy régi ismerősömmel aki évek óta wowozik és említettem neki hogy lehet hogy ismét letöltöm, bár általában a visszatartó erő hogy ha megtetszik és ha adott egy társaság akkor elveszi minden szabadidőmet. Pirul
Én most egy elég hasonló játékkal játszom.. illetve kb hetente belépek az utóbbi időben tehát kezdek kigyógyulni.
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1924 Dátum: 12 nov 16, 11:24:25 »

BC óta a wow? Katasztrofális  Nevet, mondjuk nem tudom hogy a Cata-MoP páros javított-e valamit a helyzeten, de a WOTLK szerintem borzalmasan gyenge lett (pedig mennyire imádtam a classicot meg a BC-t  Sír ).

Taurira én is vissza akartam nézni valamelyik nap, gondoltam megnézem hogy vannak rég elfeledett karaktereim.
Persze azt már elfelejtettem, hogy egyik ismerősömnek kölcsön adtam az accountot, ő meg szépen bannoltatta szegény Shamanomat  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 16, 11:25:20 írta Feo » Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1925 Dátum: 12 nov 16, 12:50:22 »

Ezt a gst én is baromságnak tartom. Amiatt van hogy kickelnek rhc-ról  meg ezek.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1926 Dátum: 12 nov 16, 13:35:22 »

mondjuk nem tudom hogy a Cata-MoP páros javított-e valamit a helyzeten, de a WOTLK szerintem borzalmasan gyenge lett
Catától csak még rosszabb lett Nevet Mop most egy picit javított szerintem. De a régi színvonalat már sose fogja elérni.

A gs egy rakás sssszz.... Még jó hogy pont akkor hagytam anno abba a wowot amikor kitalálták. Mire visszamentem meg már csak itemlevel van blizzard módra az meg szerintem egész jó dolog. Nevet

Jahh van egy kis cuki pandám. Nevet 45ös majd mutatok róla egy képet, csak most melóban vagyok. ikszdé
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1927 Dátum: 12 nov 16, 13:56:56 »

Cata-nak sosem fogom elnézni amit szegény Darkshore-al tett (miután megláttam a végeredményt nagyon nem is foglalkoztatott tovább ez a kieg, egyedül Grim Batol-ra lennék kíváncsi, az classic óta érdekel  Nevet )

MoP-t még eleinte nagyon lehúzták mindenhol, bár gameplay videók alapján nem tűnt olyan vészesnek. Mondjuk ha abból indulok ki hogy a statnövekedés nekem már WOTLK-ban is teljesen szétcseszte a pvp-t...el se tudom képzelni MoP-ban mi lenne  Nevet
Ezzel így, hogy még nem igazán játszottam vele csak egy gondom van...a cinematic trailer, az szerintem valami bűn rossz, és piszokmód nem illik a wow-hoz az ezt megelőző eléggé epic trailerek után  Nevet
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1928 Dátum: 12 nov 16, 14:23:29 »

Wotlk-ban egyáltalán nem volt nagy a statnövekedés. Catában nagy meg mop-ban. A trailere meg szerintem faja lett. Az egész kieg egy nyugodt, békés, vidám és szép tájon játszódik mi a fenének akkor olyan ijesztő trailer hozzá? Nevet Szerintem ez tökéletes.
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1929 Dátum: 12 nov 16, 14:47:38 »

BC tank karakter 20k hp erősen staminás builden, WOTLK-ban 65k hp-val futkosnak a duduk meg a tankok, szerintem eléggé jelentős a különbség  Nevet

A trailernek meg nem kell "ijesztőnek" lennie , de azért az epic feeling megmaradhatott volna az előzőkből a "vicces" kis jelenetekkel teletűzdelt 2 perces rajzfilmrészlet helyett  Nevet
WOTLK egyetlen nagy pozitívuma ez volt számomra, a trailer (pedig nagyon utálom Arthast  Nyelvesít ). Az "Arthas My Son" és Terenas szövegelése együtt félelmetesen jó kombó volt, na de persze kinek mi  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 16, 14:53:17 írta Feo » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1930 Dátum: 12 nov 16, 15:55:38 »

Ne értsd félre, nekem is tetszett az lk videó de én ezzel is ugyanúgy elégedett vagyok. A kieghez illik. De ha már trailer én jobban szeretem a vanilla meg a bc videjóóókat.
És a kispandám Pirul:
http://imagerz.com/QE9AWktvAwMABQ5IGAVR
http://imagerz.com/QE9AWktvAwMABQ5IGQVR
(amúgy csak én vagyok olyan beteg állat, hogy nagyon tetszik a pandassony? Nevet Mikor hallottam először a MoP-ról felháborítottak a pandák, de mostmár épp annyira beléjük szerettem. Nevet Szerintem nagyon cukik és menők ikszdé A fickó is Nevet)
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1931 Dátum: 12 nov 16, 16:10:03 »

Kicsit furcsa a hordás környezetben Nevet
Engem a pandás "meglepetés" kellemesen érintett, már W3-ban is szerettem a Brewmastert  Nevet (mondjuk mire 1 tauri féle szerver eljut oda hogy ki is tudjam próbálni, az official wow már lehet rég halott lesz  Nevet )
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1932 Dátum: 12 nov 16, 16:16:06 »

Mi fura? Ohh My God Hordás környezetben minden jó. Nevet Főleg egy allis hulla. ikszdé
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1933 Dátum: 12 nov 16, 16:24:37 »

Mindkét oldalt szeretem (mármint a fajokat, a playereket mind2 oldalon utálni szoktam Nevet ) de a pandaren olyan tipikus allis faj szerintem.

Egyre jobban jön meg a kedv még1 tauren shami elkezdéséhez  Nevet
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #1934 Dátum: 12 nov 16, 16:25:36 »

lol, én meg bejöttem dolgozni és pont nem tudom megnézni (az oldal blockolva), éérdekes Mosolyog)) Úgyhogy majd otthon. Szomorú
Naplózva
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins