24 nov 27, 08:34:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 510408 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1935 Dátum: 12 nov 16, 20:27:28 »

Srácok, kicsi a monitorom, és nagyon nem zsúfolt lett az egész, pár addont használok csak dps mérő c-pearl atlasloot stb, hogyan tudnám kicsit pofássá lketisztultabbá tenni az interface-t ?  nagyon nem tetszik az alap sem, tippek ? 4:3 monitor
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1936 Dátum: 12 nov 16, 21:16:44 »

Sexy map szerintem sokat dob rajta (főleg az emerald portal )
De ha maga az interface nem tetszik akkor válts másra az x-perl helyett.
Metahud-ot használtam még régebben, de azzal meg az volt a gond, hogy ha a karakter ikonját kiszedtem (kép,hp/mana) túlságosan üresnek tűnt a felső rész, ha meg bent volt akkor tök fölössé vált a meta  Nevet

Ami még dobhat a hangulaton az a MikScrollingBattleText, elég jó kis cucc (mondjuk ez nem unit frame de szerintem megéri használni  Nevet )

Ha kevés lenne akkor javaslom nézz szét curse.com-on, biztos találsz valami értelmeset.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1937 Dátum: 12 nov 17, 10:19:44 »

Én shadowy unit frame-et, bartendert és sexy mapot használok, hogy pofásabbá tegyem az ui-m.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1938 Dátum: 12 nov 17, 15:25:34 »

Köszi a segítséget, Nevet alakul a molekula Nevet. A Sexymap sexy Nevet de a world mapnak a carbonite talán jobb. megpróbálom összehozni a kettőt hátha Nevet de ha nem erre is ki kell találnom valamit, és még valami ez a Shadow ui ebben nincs raid ablak. ami nagyon kéne, és az interface menüben nem látom a beállítási lehetőségét.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 17, 16:11:54 írta Micsudi » Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1939 Dátum: 12 nov 17, 19:37:30 »

Nemtom vannak benne raides beállítások legalábbis én úgy láttam (aztán lehet, hogy nem nem nézegettem azt). Nevet De nálam nincs beállítva mert healerként úgyis grid-et nézem ott. Tankkal megint mást, dps-sel meg kit érdekela raid ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 17, 19:38:22 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1940 Dátum: 12 nov 18, 17:33:12 »

lol ez tényleg aranyos Ritli.. :Đ nah nézzük hogy csináljak helyet a gépre.. seedelni kell de hely is kell.. ördögi kör. Viszont letöltöm. :/ Mosolyog

Nah letöltöttem: szerver Tauri, belépek.. a rugóm meztelenül álldogál booty bay közepén, táskái nincsenek csak a főtatyó, itemei nincsenek, bank üres. Van ezer aranya és kész vége..
Nem tudom hova lettek a cuccai... egyből el is ment a kedvem az újbóli kipróbálástól.Nevet
Reborn szerveren minden változatlan a papommal.Mosolyog Érdekes.. nem tudom milyen adatbázis változás volt Taurin de végülis elég naiv gondolat volt tőlem hogy négy éven keresztül meglesz mindenem örülhetek ha a karit nem törölték db-ből. Nahjó felnézek és zaklatok régi ismerősöket chaten hátha tudnak valamit..

Amúgy a legújabb kieg sose fog eljutni Tauriig... még a Cataclysm is olyan hogy örülhet neki az ember..
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 11:30:56 írta Ejfel » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1941 Dátum: 12 nov 20, 16:22:13 »

Hát a cata szerintem a leghúzósabb kieg minden tört szerver életében. Nevet Szegények amit eddig kijavítottak azt mind dobhatják a kukába mert egész azeroth megváltozott. ikszdé Új küldik, új helyek, új minden. Nevet Nem csodálom, hogy mindenhova ilyen lassan csordogál. Nevet
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #1942 Dátum: 12 nov 20, 19:30:33 »

Igen, de ez várható volt. Egy folyamatosan kiegészülő mmorpg esetében ezzel számolni kell, mondjuk azért arra nem gondoltam volna hogy relatíve ilyen szélsőséges változtatásokat hoznak. Viszont muszáj volt, a pénz nagyúr..:Đ
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1943 Dátum: 12 nov 21, 08:04:53 »

Ejfel te taurin hordás vagy allis vagy? Nyelvesít Mert ha hordás akkor esetleg vállalhatom, hogy segítséget nyújtok gear szerzésben. Nyelvesít Mondjuk 1-2 instával. Már ha 61es vagy mekkora vagy ha jól emlékszem.
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #1944 Dátum: 12 nov 21, 11:34:06 »

Akkoriban az alli vonzott.. de köszönöm hogy felajánlottad. Mosolyog
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1945 Dátum: 12 nov 24, 16:12:28 »

Rég óta nem voltam Naruto-kunon, de visszaolvastam és el kell mondanom, hogy a GS leírását tényleg csak viccnek szántam. Nem Taurin játszok először, úgyhogy már van valamennyi tapasztalatom, nem anélkül nézem a geart. Nekem a rogue a favorit, mindig azom volt, bár pár napja váltottam assasination talentre, mert eddig subon voltam, úgyhogy van pár újdonság. De a meggyőződésem az, h az assát nagyon könnyű kezelni. Nekem az nem tetszik, hogy mikor 69-es voltam, kellett 600.000 xp, 70-esen pedig sokat nőtt, 1.500.000 fölé, így sokkal nehezebb lett a fejlődés. Szerintem a WotLK nagyon jó, nem tudom mi nem tetszik nektek benne.
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Éjfél
*

« Válasz #1946 Dátum: 12 nov 24, 17:56:35 »

Ritli, felmentem taurira.. és leesett hogy a rugóm aki mezítelenül slackel Booty bay közepén, hordás. -.-"
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1947 Dátum: 12 nov 24, 19:36:55 »

Haha ikszdé Nagyon tisztában vagy akkor a karijaiddal Nevet Mi a neved? ikszdé
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #1948 Dátum: 12 nov 24, 20:13:07 »

ugye? Hát négy éve volt.. több szerver több karakter.
Éj - ha jól emlékszem. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1949 Dátum: 12 dec 06, 21:16:11 »

Sasukefan én gondoltam hogy csak viccből írtad ki hogy mennyi a gs Mosolyog fejlődő karakternél én pl mindig eljátszom hogy pl 670a a gsem es levisznek-e iccbe xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins