|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1906 Dátum: 12 nov 03, 13:50:13 » |
|
Én most Taurizok és 38-as vagyok. Morause: nagyon jó vidi
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1907 Dátum: 12 nov 05, 18:53:42 » |
|
Melyik oldal? Alli vagy horda?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1908 Dátum: 12 nov 05, 19:56:42 » |
|
For the Horde :D amúgy tök érdekes mert én ott voltam mindegyik oldalon, és nagyon bejön mind2. Alli úgymond sokkalta szebb és jobb, Horde meg sokkal izgalmasabb komolyabb, a fajok nem szebbek de a racialok jobbak De persze taurin első Shadowmourne az alliban született, csak úgy az érdekesség kedvéért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1909 Dátum: 12 nov 06, 00:47:43 » |
|
Ja mert ott nagyobbak a kockák! Vagy fogalmazhatnék úgy is hogy a játékosok jobbik része az alliban tartja a main karakterjét, de csak mert SW olyan szép, Catába meg olyan pompázatos lesz hogy mindenki ámul majd. Ha vha eléri a tauri azt a szintet hogy képes legyen egy ilyen Lk-hoz hasonló színvonalú Panda szervert fenntartani és üzemelni, akkor rohadt sokan fognak rászokni a játékra. Én meg már több mint 1 hete nem csináltam semmit, mikor írtam is hogy én is elkezdek míg szünetelem az eredetit, csak lvl 8-9 szintig húztam mert ebbe az új MMO-ba rendesen belemerültem, bár annyira már nem új mivel régen játszottam az 1. részével most meg a 2. több kevesebb csalódással de ugyanúgy letud kötni. Gondoltam kezdek neki egy topicot meg csábítok rá pár embert, de jobban belegondolva ott a fejlődésen meg a gearelésen alapul minden mivel item malos. Annyira összetett ezen az alapon a játék hogy a wownál is bonyolultabb, így ha vki hamar eléri azt a szintet ahol így kell vele foglalkozni nem tudok segítséget nyújtani, a magyarok száma is nagyon kevés, pláne azoké akik aktívan online is vannak. Na mind1 már így is túl sokat mondtam és ez már bőven offnak számít, úgyhogy abba is hagyom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1910 Dátum: 12 nov 07, 16:04:07 » |
|
Alli forever!!! "Répa retek mogyoró, a horda szar, az alli Pro!"
"Törik a csont, reped a borda, nyer majd az alli, veszít a horda."
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1911 Dátum: 12 nov 12, 14:18:52 » |
|
Sasukefan látom te is az allit preferálod Én is^^ Jelenleg a mainem taurin egy Draenei lány resto shaman.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1912 Dátum: 12 nov 12, 18:02:03 » |
|
Ccc allik... Mi a neved Lilus, hadd gankeljelek le. A rózsa vörös, Az ibolya kék, A horda pörög, Az alli meg ég. Na jó no comment, most költöttem 5mp alatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 12, 18:04:19 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1913 Dátum: 12 nov 13, 13:23:41 » |
|
Mindent csak ne gankelj be már eleget haltam horda miatt..... Q___Q
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1914 Dátum: 12 nov 13, 13:35:06 » |
|
Na jó legyen de csak mert ilyen szépen kérted.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1915 Dátum: 12 nov 14, 19:35:48 » |
|
Ez most azt juttatta eszembe, mennyien próbáltak begankelni aztán fordítva sült el nekik a dolog és én győztem xD Nah az ilyen dolog hiányoznak nekem. Mindig jókat derültem rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1916 Dátum: 12 nov 15, 16:14:37 » |
|
Ritli: az én nevem Taurin Roguerina. Nyugodtan próbálkozz csak! (55-ös vagyok 450 gs-el xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1917 Dátum: 12 nov 15, 19:33:33 » |
|
Challange accepted. Várd csak ki míg agyoncsap egy csinos BE pala. (80as )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1918 Dátum: 12 nov 15, 21:16:55 » |
|
Ezért ilyen gané a wow. Szerencsétlen ember még a karijához sem ért, de már a gs-t nézi^^
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1919 Dátum: 12 nov 15, 22:19:45 » |
|
Szerintem viccnek szánta. Egy darabig én is Taurin játszottam szerintem van is ott még karim. lvl 61 volt a legnagyobb karim, utoljára BC-vel játszottam. Azóta úgy hallom van vagy 100giga a játék terjedelme. Már akkor is kész halál volt felpatchelni vajon milyen lehet most.. bár mintha az is megütötte volna a fülem hogy már nem kell manual.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|