24 nov 23, 15:00:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508341 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1890 Dátum: 12 okt 15, 20:34:44 »

Hát sokan csak azért játszanak ott mert ott vannak a legtöbben... nemtudom hogyan csinálják de nagyon unszimpatikus az egész. Ám a bugokat egész jól szedegetik azzal nincs gond, és az hogy WOTLK érthető ha még törtön az se tökéletes milyen lehet a cata. Amit nem értek hogy egy fun szerón miért nem lehet játékosbarátnak lenni... Ám ha más teamet keresek meg akkor sem hiszem hogy foglalkoznának az ötletemmel. ha meg mégis akkor is a többi hazai szervernek tizedakkora játékosa sincs mint a taurinak.... Eredetit sem fizettem elő megint. szép meg jó de nincs időm rá.... Szomorú és ha elérném a maxot akkor megint guild meg kötöttség... :/
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #1891 Dátum: 12 okt 16, 19:00:02 »

Az csak a guildtöl függ, ha eléred most erdetin a maxot már az sok idő mire jó geared lesz mert HC-bol legtöbbször mailek esnek, ami nekem nem a legjobb tekintettel , hogy plateseket használok  bow Meg a repuzás is döcögősen megy , nehéz, jah és ha raidre més semmi garancia arra , hogy goldon kívül bármi egyebet szerzel hála az új rendszernek. Bár a worldboss rendszer eléggé tetszik, alapjában jóez belelehet szokni.

Taurit illetően 3 haverom is ott játszik azt mesélik milyen buggok vannak . Az egyik legdurvább, hogy a warriorok egy bugg miatt akkora agrot termelnek , hogy dpsbe magukra húznak minden mobot a tankrol és lehetetlenség visszahúzni, és ez már több hónapja ilyen. Maga a tankolás a palával is iszonyú nehéz ott.
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1892 Dátum: 12 okt 18, 16:48:58 »

Leszedtem a WoW-ot és most WoD-on játszok. Nevet Kik WoDoznak még, akivel esetleg összefuthtok?
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1893 Dátum: 12 okt 18, 23:14:08 »

én Micsudi néven vagyok fent, de gondolom ez nem meglepőXD
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1894 Dátum: 12 okt 20, 00:33:25 »

Lol. Taurizok de ezzel a buggal nem találkoztam! Szerintem csak kifogott egy tankolni nem tudó tankot a csapat mert nálunk mindig megfogják ikszdé Az hogy palával nehéz lenne kétlem. Mosolyog Azért nem annyira bugos a tauri, akinek annak tűnik nézzen fel molten wow cata szerverére máris átértékeli a helyzetet^^. WoD... na az a realm amit otthagytam. Gyertek Taurira jobb realmja sokkal értelmesebbek az emberek Nevet

Micsudi arra meg, hogy nem mennek le a raidek wodon random csapattal, nem lep meg. Ott egy rhc-t nehéz letolni úgy hogy ne legyen wipe ikszdé (tapasztalat 10ből 9 rhc halott volt és megsemmisült és csak a cd-t kaptam meg vele semmit )
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 20, 00:39:05 írta Lilus » Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1895 Dátum: 12 okt 20, 01:37:52 »

Taurit illetően 3 haverom is ott játszik azt mesélik milyen buggok vannak . Az egyik legdurvább, hogy a warriorok egy bugg miatt akkora agrot termelnek , hogy dpsbe magukra húznak minden mobot a tankrol és lehetetlenség visszahúzni, és ez már több hónapja ilyen. Maga a tankolás a palával is iszonyú nehéz ott.

Ez a bug sajna tényleg jelen van és a mi Guldünknek is elég sok problémát okoz, pedig nálunk igencsak jó tankok vannak, a hunterek kb ész nélkül tolják a Miss Direction-t, hogy valahogy a Warrik előtt tartsák a tankok agróját. :S
Remélem kijavítják a jövőben, mert ICC25 normon és HC-n elég kellemetlen, mikor emiatt az összes Raidben lévő Fury warri instant hal már a fight elején...
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1896 Dátum: 12 okt 20, 02:32:06 »

Találtam guildet. Elkezdtem tankolni palával. ma gond nélkül letankoltam egy toc10-et. igaz wari nem volt de rhcn olyan is volt és vissza tudtam szedni az agrót tőle szóval nem tapasztaltam még ezt a bugot. Ám Tauriznék de arra végképp nincs időm hogy ott felhúzzak egy karit.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1897 Dátum: 12 okt 20, 09:11:04 »

Csak szerencsétek van ha csak ezt a buggot látjátok, de amíg csak ennyit láttok addig boldogok lehettek Nevet A guildek elég változók, haverom taurin a legjobb warri dps hordában de viccen kívül, és azért kitették a klánbol mert afk-olt az meg senkit nem érdekelt , hogy mennyire jó dps, úgyhogy erről ennyit.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1898 Dátum: 12 okt 20, 09:19:02 »

Ó ez a warris dolog sok mindent megmagyaráz. Nevet Akkor nem kell magunkat hibáztatni, hogy mindig aggróznak aztán behalnak. ikszdé

Tauri meg egyáltalán nem olyan bugos. Szerintem az egyik legjobb tört szeró nagyon meg is lepett amikor elkezdtem játszani rajta. Ne csak molten cata szeróját nézzétek meg hanem a wotlk szeróját is. Mindig arról áradoznak, hogy milyen csodálatos és tökéletes de mi 71-esen otthagytuk a francba mert annyira bugos egy xar volt. Taurin ami inkább bugger azok a kasztok, lásd a warris dolgot. De moltenen az egész világ. Ne haragudj milyen szerver az ahol sylvanas uc mögött úszik a tóban és nem lehet vele beszélni, hogy leadj egy küldit akkor se ha kiúszol hozzá? -.- És hiába reportolod 36x, mindenki tudja, hogy ott van és nem rakják be a helyére. Ez volt nekem a legfelháborítóbb ott. Az instákról nem is beszélve. Olyan iszonyatos bugok voltak ott hogy csak na. Olyanokat taurin sehol se látni. Taurin az egyetlen extrém dolog amit tapasztaltam az Black Morass. Folyamatosan nyílnak a portálok és lehetetlen adott szinten kivinni. De hát nem javítják mert úgyse jár oda a kutya se.

dosreis hiába játszik jól valaki, ha retardált. Nyelvesít (már bocs nem ismerem, de nah ikszdé) Nem menthet fel minden alól az, hogy jujj jó dps vagy. Akkor már rá is kakilhatsz a többiek fejére mert jó a dmg-ed? ikszdé Hát nem.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1899 Dátum: 12 okt 20, 10:08:22 »

Persze így nehéz elképzelni, hogy azért rakták ki mert raid közben elment nála az áram , meg az egész faluban Mosolyog és kb olyan szinten retardált, hogy simán lealáz bárkit a szeron, a hordában.Mert a jó dps az adott guild hirnevét is növeli, ha ott vannak a legjobbak, mert pl LND guildröl mindeki tudja , hogy úgy ütötték icc-t hogy bebuggoltatják a bossokoat, na ezt nem tartják valami fényesnek, ahol viszont a legjobbakkal ütik az már sokkal jobbhírnevet ad a klánnak. Raideken is akadnak buggok szerintem elég csak Sindragosát említenem.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1900 Dátum: 12 okt 20, 11:19:26 »

Az előbb még azt írtad, hogy afkolt most meg már elment nála az áram? Nevet Nehéz az élet. Ehhez most tudnék hozzáfűzni dolgokat, de most mennem kell a vonatra. ikszdé Majd legközelebb talán.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1901 Dátum: 12 okt 20, 12:05:13 »

Hát a vezetőség afk-nak vette ezért azt irtam, többi meg nem érdekelte őket. Azt tudom Mosolyog Am szeretném megkérdezni , hogy wotlk-ben így a toc ban vannak valkűrök, azokra ki mekkora dpst tudott kitolni ? Ez most így öszintén érdekelne, mert azt halottam nem egy könnyű dps
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 20, 20:57:52 írta dosreis » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1902 Dátum: 12 okt 28, 23:44:08 »

Blöeeeee Lehánylak úgy néz ki... hogy most amíg nem megyek újra offira addig bevállalom a taurit. Mondjuk mellette játszok egy másik mmo-val csak f2p-s (free to play) és itt kicsit más rendszer működik úgyhogy lassan gyűjtök ott magamnak pénzt hogy gearelhessem magam, fejlődni meg tudok már azon a szinten ahol vagyok mert a mobok megesznek gear nélkül, a gear meg sok pénzbe kerül ami meg időbe és ahhoz nem kell játszanom, és hogy addig se unatkozzak, el taurizok, majd ha úgy van egyikőtök ki a rendes taurin játszik és nem wod meg ilyen lófosokon akkor az írhatna vmit.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1903 Dátum: 12 okt 29, 22:38:20 »

Srácok csak félig wow kérdés, de szükségem lenne egy Sylvanas Windrunner cosplay-re az ára nem érdekel összespórolom. Valami szép Cp- kellene. Valakinek van ötlete ?
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1904 Dátum: 12 okt 30, 15:00:26 »

Menj fel youtube-ra és ott nézz blizzconról videókat amiben a jelmez versenyt mutatják... na abba annyi Sylvanas van hogy onnét merítheted az ötleteket vakulásig.
Mint például ez is: http://www.youtube.com/watch?v=f6xo8A5d-XM Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins