24 nov 27, 06:23:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 510129 alkalommal)
0 Felhasználó és 47 vendég van a témában
Suigetsu
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1575 Dátum: 11 nov 06, 15:42:06 »

Csináltam egy warlockot, az lenne a kérdésem vele kapcsolatban, hogy milyen proffokat érdemes kitanulni? Mondjuk ami majd később + mana encsát ad, vagy valamit.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1576 Dátum: 11 nov 06, 18:06:17 »

six: Egy hónap jár a WoW-hoz, a BC-hez, LK-hez és Catához nem jár, csak az alaphoz.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1577 Dátum: 11 nov 07, 09:51:15 »

Szóval ha a battlechest-et vettem meg, akkor az 2 hónapot jelent? Bár az 1 hónap is jó Nevet
Naplózva
adampatrik98
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Captain Teemo on duty

« Válasz #1578 Dátum: 11 nov 19, 09:42:55 »

Sziasztok
Tudnátok segiteni hogy a tört az menyit foglal? ikszdé
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1579 Dátum: 11 nov 19, 14:40:45 »

Ugyan annyit mint az eredeti kb. 20 giga asszem bár lehet több.
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #1580 Dátum: 11 nov 20, 14:01:28 »

Yo~!

Egy kérdésem van. Megvettem a Battlechest-et, viszont nem tudom, hogy esetleg jár-e mellé valamennyi játékidő... Tudja esetleg valaki, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban?

Én is megvettem január környékén, 1 hónapot kapsz hozzá, cataclysmel játszol, viszont csak 70ig tudod felvinni a karaktered, nem játszhatsz dk-val, és a catás karikkal.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1581 Dátum: 11 nov 26, 07:47:27 »

Gyors kérdésedre kevésbé gyors válasz: lehet.
Googleben találhatsz egy csomót, de én is tudok ajánlani egy Monsterwow nevű szervert. (azért húzom ki hogy ne legyen reklám)
De az a baj ezekkel hogy még kicsit lassúak, bugosak, viszont ha ezeken túl tudsz lépni, akkor gyorsan felhúzhatod a karaktered. Ez a monster is 12x szorzó asszem. 3k játékos van általában fenn, szóval a népesség nem rossz, csak nem magyar, viszont van nemkevés magyar is a szerveren. kacsint

pffffff 12x-es szorzó az rengeteg, olyan szerón nem is játszanék, mert iszonyatosan játékélmény romboló, 1-2x-es szorzóval érdemes wow-ozni, ha az eredetit megközelítő játékélményt akarsz. Mosolyog
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #1582 Dátum: 11 nov 28, 19:36:14 »

Én csak ajánlottam, mivel sok catás szerót ami aránylag normálisan működik, nem nagyon tudok, ez is amit írtam egy aránylag a többihez képest még jól működő darab. kacsint
Amúgy én is jobban szeretem az 1-2x-es szorzókat. Jobban megismered a karaktert amivel játszol Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1583 Dátum: 11 nov 29, 16:26:27 »

Hali. Kicsaltak Tőlem 15k goldot :S  és nincs bizonyítékom tehát elmehetek a fenébe :S   olyan dühös vagyok :S  Elrontják az ember munkáját :S
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1584 Dátum: 11 nov 30, 14:19:25 »

Micsoda?? Hogyan tudtak kicsalni tőled pénzt? És az embereknek miért jó ha egy embernek elrontják egy Játék élményét?
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1585 Dátum: 11 nov 30, 14:51:37 »

Hali. Kicsaltak Tőlem 15k goldot :S  és nincs bizonyítékom tehát elmehetek a fenébe :S   olyan dühös vagyok :S  Elrontják az ember munkáját :S
Nevet Bocsi, de hogyan tudták kicsalni? ikszdé Ehhez nem kis tehetség kell ikszdé Na no comment inkább, nem tudom elképzelni a dolgot szóval légyszi részletezd Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1586 Dátum: 11 nov 30, 16:25:41 »

Én voltam a hülye :/ Csávó hirdetett Itemet én meg akarta venni, de mondta hogy ez valami hackelt cucc szóval kell egy kis javítgatás 1-2 file-ban, mondom oké. Átadott egy itemet ami nem az volt és mondta hogy én ezt most ezért meg azért látom így csináljam meg a változtatást akkor minden baba lesz. Olyan jól magyarázta hogy bevettem :S előleget kifizettem  megcsináltam visszalépek semmi...  amikor kérdőre vonom elkezd obszcén stílusban dumálni hogy tuti a trollok rontották el...   szóval jól megszívtam és hülye voltam...  de nagyon jól jött volna az item. Na m1 kerestem admint akinek elmeséltem mindent de mivel nincsen bizonyítékom semmit nem tud csinálni....  A lényeg jó nagy barom voltam vagy még annál is nagyobb...     Ennyi a story,
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1587 Dátum: 11 nov 30, 18:21:21 »

Tanulság: Ha bárki azt mondja, hogy egy filet módosítani kell, akkor egyszerű elmész te a **-ba felkiáltással elküldöd melegebb éghajlatra. Ja és ha előleget kér valaki.. ne tedd.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1588 Dátum: 11 nov 30, 18:29:38 »

Lecke megtanulva. Többet nem üzletelek...
Ám kérdés. Retri palának ez a polearm? http://www.wowhead.com/item=47522 ToC 5 HC dobta az axe-ra mentem de azt elvitték ez meg senkinek nem kellett úgyhogy elhoztam ikszdé
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1589 Dátum: 11 nov 30, 21:31:10 »

Ne tartsd meg sokáig, jobb, mint egy kék, de az agival nagyon nem megy a pala sokra
Naplózva

Oldalak: 1 ... 104 105 [106] 107 108 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins