24 nov 23, 14:26:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508147 alkalommal)
0 Felhasználó és 54 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #1590 Dátum: 11 dec 17, 02:52:52 »

Már nem?... régebben a retardinomon annyi agi volt amennyi csak lehetett az agi jelentőségét bizonyítja a retri style tier 5 ruha (mert h abba is szinte csak az van), mivel már lassan 1 éve nem játszom nem tudom mennyit változott az értéke, de szerintem 10/6 v 7 kategóriás a fegyver!

Illetve olvastam a kis "botlásodat"... bocs h ezt mondom - és nem azért mert kárörvendés képen - de meg vigyorogtam picit! Emlékeztet arra a tauris legendára: Nevet http://www.youtube.com/watch?v=WQhUTat89yY

Na de komolyodjunk kérem Kúl amit többiek mondtak az szerintem olyan alapvető viszont te sem lehetsz vmi wowos veterán ha ilyenbe belestél... de nyugi mindenkivel előfordult, még velem is! A lényeg az mikor vkivel üzletelsz ami nem ah akkor nagyon kell figyelned, ha trade-be nem azt teszi be amit igért akkor már tudni fogod h kamus, és a helyedben megpróbálnék kib*szni a gyerekkel! Ilyen "a fagyi visszanyal" alapon megpróbálsz vele újra kapcsolatba lépni h üzletelnél vele vmi más itemért, hogyha nem zaklattad agyon ilyen "köcsög vagy átvertél" stílusú üzikkel akkor kis szerencséd van h elhisiz h megint hülye vagy és ekkor a jedi elme trükköt alkalmazva megpróbálod újra vitatni vele vagy az előző vagy egy új üzletet, csinálsz pár screen-t és akkor a csávónak meszeltek te meg boldog leszel! kacsint
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1591 Dátum: 11 dec 17, 09:20:12 »

Mi több 100 ezer godlkot kcisaltunk Taurin. Akkor jött be a levél amibe az adminok figyelmeztettek, hogy előszeretettel csinálják ezt páran:D. Na ez tönkre tette a bizniszt. A másik jó dolog az ah maffia. Kell 6 ember 100k goldal sok idővel és egy egész szervert uralhattok. PErsze jó ha van allyban is pár kari a közös ahát is uralni kellxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1592 Dátum: 11 dec 17, 10:01:33 »

Kifejthetnéd hogy mit értesz AH maffia alattXD érdekesen hangzik. Hobbiwowos vagyok, nem veterán. Wod-on vagyok ott nem kell a fejlődéssel se annyit vacakolni, és 80-tól a gearelés normális bár WOD-on még nincs ICC.
Ha MMO akkor a január 17-et várom mint a messiást mert F2P lesz a Star Trek online de ez itt off.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1593 Dátum: 11 dec 17, 10:19:00 »

Egyszerű amit betesznek azt megveszed és vissza teszed drágábban. Ha 6an folyamatosan csináljátok akkor simán te diktálhatod az ah árait. Elvétve lesz olyan, hogy valaki valamihez hozzájut olcsón mert nincs hozzá kitartásuk. A lényeg amit megveszel tedd vissza legdrábábban. Azt később csökkentheted az árát. Rengeteg pénzt kilehet így csalni, de sok ember és idő kell hozzáXD

Taurin én rengeteg pénzt elosztottam és szórtamxD annyi volt, hogy azt se tudtam mit kezdjek veleXD KEzdő helyen meg Ogben osztottam a népnekxD
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 17, 10:20:04 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1594 Dátum: 11 dec 17, 10:21:46 »

Ebben én semmi illegálisat nem látok. Egyszerűen csak önálló gazdasági tényezővé váltál ikszdé
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1595 Dátum: 11 dec 17, 11:53:17 »

Egyik se illegális:D Nem is mondtam, hogy az. Aki hülye haljon meg. Jó hogy nem megtiltják, hogy 1000 goldért küldjek egy mana itókát... Azért csúnya lenne. Viszont fairnek én se nevezném. Viszont valamiből meg kell élni:D.
Naplózva

SreapsLord
Újonc
*

« Válasz #1596 Dátum: 11 dec 17, 19:24:09 »

Énis játszom és a tankom Valakike néven van fent a dps-em az pedig Bigmonster ikszdé
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1597 Dátum: 11 dec 18, 12:47:42 »

Elkezdtem egy Rouget, megjött hozzá a kedvem Kúl Na szal akk milyen talent jó fejlődésre?
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 12:51:10 írta naru05 » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1598 Dátum: 11 dec 18, 13:22:07 »

Amelyikkel úgy érzed képes vagy arra h megsebezzél mobokat... na komolyan szólva  rugó fejlődésben aszhem assasin vagy combat!
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1599 Dátum: 11 dec 20, 18:12:25 »

Hhajhajhajajajajaj... Nagy problémám van, rájöttem azzal h a wowról leszokok a kockaságom nem múlik el mert ugyanúgy függök más játékoktól (nagyon rossz hiddjétek el) és rájöttem h hetente szedek le vmi új játékot nem jó mert túl gyorsan végig megyek egy játékon, de a wow meg még mindig ottvan h 5 évig szórakoztatta piciny lelkem!

Elkezdtem gondolkodni h újra visszatérek de ha most megint LIch kingeznék hamar megunnám és úgy járnék mint a többi sima játékkal... még az első hsz-em ebbe a topicba arról szólt h mennyire sajnálom h a catával eltűnnek a régi dolgok (hát nem) azok nem az én gondolataim voltak, én mindig is szerettem az újításokat (legkisebbtől a legnagyobbig) csak álszent módon kerestem vmi ürügyet h leálljak a kockulással, ez egy db-ig sikerült is de ha egyedül vagyok - ami mostanában jellemző - rám tör a kockulhatnék!

A lényeg az h mondana vki vmi használható tört szervert ahol már kialakulóban van a Cataclysm vmilyen formában és ilyen  erős 300-400 player limittel rendelkezik? Meg ha lehet jól jönne vmi torrent link az EnUs letölthető változatról!

ui.: EZ FONTOS, a szeró blizzlike legyen nem vagyok oda semmilyen másért ami 2x szorzón felül megy!
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 20, 18:23:31 írta Morause » Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1600 Dátum: 11 dec 24, 13:45:01 »

A rougenak a Lock Picking-et 55östöl mivel lehet fejleszteni mert az  amivel elkezdtem az már zöld a kövit pedig csak 70estöl lehet és az a Heavy Bronz Lockbox azt se találok...szal vmi ötlet?
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 25, 23:42:00 írta naru05 » Naplózva
KH671
Újonc
*

« Válasz #1601 Dátum: 11 dec 27, 19:41:25 »

én 9 éves vagyok gladiátor szettel top1 allys guildban frost mageval és 4.7k gearom van  pveben is ikszdé
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1602 Dátum: 11 dec 28, 21:00:07 »

... és ide jársz hazudni mert otthon nem hiszik el? ikszdé Mert az még oké hogy van gladi szetted, egy kíváló guild-be vagy stb. stb. De 9 évesen még a bili szélén lóg a keze az embernek nem a klaviatúrán / patkányon! kacsint

Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1603 Dátum: 11 dec 30, 01:02:46 »

Meg kérném az eredetiseket h segítsetek kicsit, mit kell átállítanom a battlenet accountomon, mert ezt írja ki amikor meg próbálok belépni és mint a végén is írja forduljak az ügyfél szolgálathoz... na ezt szeretném elkerülni tehát megköszönnék bármi nemű segítséget:

http://noob.hu/2011/12/30/WoWScrnShot_122911_194131_0.jpg
Naplózva
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1604 Dátum: 11 dec 30, 16:42:46 »

Ahogy én látom, a probléma az, hogy nincs WoW hozzákötve az accodhoz, tehát nem egy eredeti kóddal csináltál accountot vagy még nem aktiváltad hozzá.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins