24 nov 23, 19:48:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 509066 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Treyman
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1035 Dátum: 10 okt 16, 16:02:44 »

solaree ti am melyik szerón toljátok?Nevet
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1036 Dátum: 10 okt 16, 16:50:45 »

én az Arathoron nyomkodom az immáron 50-es blood elf palám és a 13-as draenei papom Mosolyog
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Morause
Vendég
« Válasz #1037 Dátum: 10 okt 16, 18:07:44 »

Ez a farkas ember dolog rohadt egyszerű... aki elolvassa a wow könyveket vagy csak a részleteket megértik hogy miért van az hogy a gilneas lakosai megfertőződtek a farkasember bigyulával. De amúgy nagyábból pont ennyi a worgennek az átalakulás ahogy mondta Moontiger ha jól néztem a Béta verzióba, már nem képességgel tudsz átalakulni hanem beírod kódként mint pl. /applaud meg hasonlók... és azt is néztem vidibe hogy a karakter creation-be nem csak a farkas kinézetet hanem az ember kinézetét is lehet változtatni.

Illetve Moontiger... ez a mount dolog komoly?... vmikor még a nyár vége fele úgy volt hogy vmi fura disznó testű farkas fejű lény lesz a mountjuk, vmi képről néztem most meg már mégsem?

Illetve kösz Ritli majd utána lesek ennek a dolognak amit mondtál köszike a tanácsot... szenved vki amúgy inscriptionnal?... húzom nagy f**zán-lazán erre meg 225 felett szinte megvagyok akadva mivel iszonyat kevés a zőccség... majd 250 felett jobb lesz remélem.

Meg már nagyon kíváncsi vajok milyen trailer-t csinálnak a catá-nak hátha lesz olyan f*sza mint az LK-ás! Nevet (mármint grafika ügyileg) Nevet

Káromkodást legalább csillagozd! Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 22:31:52 írta Gabesz » Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1038 Dátum: 10 okt 16, 18:20:36 »

Utoljára talán olyan másfél hónapja játszottam a bétával, de akkor faji képességként volt a transform, és azáltal változhattál human formába. Én személy szerint hülyeségnek találnám, ha kóddal változnál át, mivel minden abilitynek megvan a saját kis gombja, így szinte kizártnak találom, hogy ennek ne lenne meg. A mount pedig 100%, hogy a futás. Legalábbis idáig ez a szitu, aztán, hogy a Blizz mit variál a legvégére, azt csak ők(se?) tudják Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1039 Dátum: 10 okt 16, 20:36:04 »

Valaki van Taurin? Ot hogy vannak az insták. Mert ismerősöm szerint eredetin a küldetések visznek oda. Ott hogy van?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1040 Dátum: 10 okt 17, 16:55:52 »

Nah helló Nevet halljuk, mennyi kínlódtatok az új patchel? Nevet Ritli, akkor egyszer majd tudnánk együt jáccani? Mosolyog
Persze de nem tudom mikor lesz feltöltve a wowunk ^^ Lehet csak akkor mikor kijön a Cataclysm de lehet már előtte.

Nemtom nekem tetszik, hogy a worgenek úgy futnak nem pedig mountjuk van. Valahogy fura lenne egy farkasember valami más állat hátán Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1041 Dátum: 10 okt 17, 17:31:29 »

A bocik is egy vadállatiasabb bocin ülnek, pedig eredetileg a plainsrunner képességet kapták volna, ami lényegében ugyanaz, mint most a worgeneknek Mosolyog
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1042 Dátum: 10 okt 17, 21:20:06 »

Nem tudom én egy olyan nagy tehenet nem vagyok képes elképzelni úgy, hogy keresztül rohan a mezőn extra gyorsan ikszdé Túl nagynak és tunyának tűnnek ehhez. Nevet A worgenekhez sokkal jobban illik a dolog szerintem.

Cata trailer!!!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Wq4Y7ztznKc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Wq4Y7ztznKc</a>
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 22:18:27 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1043 Dátum: 10 okt 18, 04:36:18 »

Igaz, a Tauereneket is elég nehéz úgy elképzelni hogy egy mounton mennek a nagy világba, hisz ők tényleg bocik >.< de mégis úgy mennek. Egyébként nekem is tetszik hogy a worgeneknek nem lesz mountjuk és maguk kapnak egy ugyan olyan gyors skillt, szerintem ez tök jó. Bár gondolom azért ők is mehetnek mounton. Tök jól nézne majd ki egy worgen a teknős békán. Nevet (egyik kevdnec mountom) http://www.wowwiki.com/Riding_Turtle annyira aranyos ez a mount.  Pirul

Micsoda intro, bár őszintén szólva nem az igazi...de azért jól mutatja ahogy átalakul egész  Kalimdor és Eastern Kingdoms.

én az Arathoron nyomkodom az immáron 50-es blood elf palám és a 13-as draenei papom Mosolyog
Az Arathoron még mindig annyi a magyar? Régebben ott volt az allinál a legtöbb magyar, hordánál meg a Bloodscalp-en, ha jól emlékszem.
Még mindig emlékszem ott pár klán névre, mint a Hóditó Hódokra vagy a Vérengző nyulakra, vagy az Örök barátokra... Nevet az első kettő mikor még én játszottam akkor eltüntek azt tudom...
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 04:42:35 írta Minagi » Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1044 Dátum: 10 okt 18, 12:42:53 »

Jah vannak magyarok Nevet De BS-en az alliba is van magyar már. Viszont jó lenne ha vki jönne velem instázni (ha lehet healerként Nevet ) mert már elegem van a hülyékből mint olvasható a blogomon (a wowoson Mosolyog )
Naplózva

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

totibaba10
Újonc
*

« Válasz #1045 Dátum: 10 okt 18, 14:41:32 »

Sziasztok Wow-osok.
Van egy ingyenes béta kulcsom a cataclysm-hez nem ´reg nyertem nyereményjátékon .
Akinek kell az írjon rám egy privátot .
Bocsi mivel csak egy van ezért az elsö privágt üzenetreválszolva küldöm a kódot.
èn sajnos most nem tudok élni vele :S ès nem akaromhogy káb mennyen :S

Mod: Gazdára talált innen a fórumról Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 17:31:30 írta totibaba10 » Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1046 Dátum: 10 okt 18, 19:49:19 »

Ritli, megnéztem a  Cata-trailer videót. Hát én mérges vagyok most a Blizzard-ra. Tönkre teszik Auberdint Szomorú
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1047 Dátum: 10 okt 18, 19:54:46 »

Hát ez van, ideje a változásnak 5 éve egy ember se állt 2 lépéssel arrébb Auberdine-ben. Kiröhög Nekem az tetszett a videóban mikor stv felé megy a hullám *-* Meg persze mikor Death Wing rákönyököl sw-re ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 20:03:06 írta Ritli » Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1048 Dátum: 10 okt 19, 05:24:25 »

Na igen, kicsit érdekes lesz hogy szétvernek mindent. Darkshoret én is piszokmód sajnáltam...kedvenc terepem  Neeem
Engem valahogy nem zavart volna ha max csak kibővítik az eddigi mapokat vagy valami, eléggé megszoktam a tájat és vhogy nem boldogít hogy az élet utat tör magának Desolace-ben  Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1049 Dátum: 10 okt 19, 11:58:34 »

Megmosolygok 1-2 próbálkozást.. most voltam priestemmel WSG-n (érdekes módon Alli hozta 3-1re, pedig ritkán nyerünk), hogy megcsináljam a GNERD Rage achievementet (40/50 meg is volt 1 bg alatt), utána mentem tovább dolgomra, átmentem Rachetbe összeszedni a Candy Bucketet. Jön velem szembe egy Lichkingmen nevű troll dk, hallom a dismount hangját. Mondom itt balhé lesz. Death grip. Ilyenkor én automatikusan nyomok egy /golfclap-et, hogy érezze milyen ügyes, hogy meg tud ölni egy disc priestet. Gondoltam én. Felraktam a shieldet, és... vártam. Nem tudta átütni a shieldemet. Én csak néztem, hogy mi a fenét csinál ez. Utána meg megfutamították a goblin őrök Nevet A nagy Lichkingmen történetét hallhattátok ifjak ^^
Naplózva

Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins