Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #990 Dátum: 10 okt 08, 10:50:18 » |
|
A WNT NoFear-ben is van Most a TB-n szoktam játszani, dwarf palával, valaki tud egy jókis pvp talentet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #991 Dátum: 10 okt 08, 15:30:08 » |
|
Jézusom! Lehet hogy az Arathoron levőbe belépek Solaree-vel xD
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #992 Dátum: 10 okt 08, 18:56:29 » |
|
Nem tudom nekem jobban bejönnek az olyan elmebeteg klán nevek mint pl a Pretty Pink Ponies Egyik szerveren ahol játszottam anno volt egy ilyen Legjobbak. Rózsaszín nyuszis vagy szívecskés tabarddal Bolond guild nevek Mindig is akartam egy olyan guildet, hogy Hungarian Tartós Tej vagy hasonló
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #993 Dátum: 10 okt 08, 20:24:35 » |
|
Van a Dragonblighton egy olyan hogy Rotációskapa xD meg: Hofi Géza Halálbrigád és: IrontheHorse
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #994 Dátum: 10 okt 08, 20:46:45 » |
|
Kedvencem nekem a Harrydotter nevű affli lock
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #995 Dátum: 10 okt 09, 10:33:43 » |
|
A WNT NoFear-ben is van Most a TB-n szoktam játszani, dwarf palával, valaki tud egy jókis pvp talentet? Esetleg ha leírnád hogy retri vagy holy pvp talent kell még kapnál is segitséget "^^ de mivel a törtszerverek 90%-a retri itt egy http://www.wowhead.com/talent#sV0bZVuZxfbxrIuGdIbsu:ju0V0z
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #996 Dátum: 10 okt 09, 11:06:34 » |
|
köszönöm szépen Lew! Igen, retri vagyok Sry h nem irtam. Az a baj, hogy ez 71 talentes, vagy 70,es és mivel csak a BCt tudtam normálisan megoldani, ezért csak 61 talent pontom van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #997 Dátum: 10 okt 09, 19:04:00 » |
|
Akkor 10 pontot vegyél le arról amire úgy érzed nem igazán van szükséged vagy nem olyan fontos. Légy kreatív Meg ezt a talentfát se kövesd úgy mintha parancs lenne, amit úgy érzel változtass meg.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #998 Dátum: 10 okt 10, 08:05:52 » |
|
TB Közbe nekiestem a WoD-nak nemrég, Tauren Balance dudu vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy 55-ös szint körül merre fejlődjek? Nekem haver azt mondta Tanaris meleltt, de nemtaláltam átvezetőt oda. Előre is kösz a helpet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #999 Dátum: 10 okt 10, 08:54:13 » |
|
Tanaris délnyugati részén lehet átmenni, a bogaraktól délre. Amúgy ha Ungoro nem jönne be, akkor még mindig ott van Western Plaguelands, majd ha azzal végeztél Eastern Plaguelands.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
linekiller
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 10 okt 10, 09:24:52 » |
|
Hali. Most kezdtem egdhesy Dk-t,és azt szeretném kérdezni,hogy mennyi küldetést kell megcsinálnom,hogy rendesen elkezdhessem a játékot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 10 okt 10, 11:30:46 » |
|
Hát szerintem olyan 40et kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 10 okt 10, 12:24:56 » |
|
Tudd valaki egy jó macro-t PVE retri és prot palára?
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 10 okt 10, 12:31:32 » |
|
mit szeretnéd, hogy csináljon az a macro?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 10 okt 10, 12:35:18 » |
|
Raid-ekhez kellene. retri-re a nagyobb DPS miatt. Protban meg az agro miatt.
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
|