24 nov 23, 14:37:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508222 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #960 Dátum: 10 okt 03, 13:44:03 »

Hát igen ha lenne 1 mestere az embernek jó lenne, töbször hagytam azért abba  wowot, mert sok mindent  tapasztaltam meg esgzerre amit nem értettem, nem beszélve egyből   a sűrübe vittek, instázás ilyenek soha nem voltak, csak bg stb, askilleket meg vetették velem, de azt hogy mire is jók nem mondák
Ha esetleg valaki segitene a tauri szerón alap dolgokkal is, meg köszönném, harcost szeretnék indítani, de a talantezést sem tudok. Aki esetleg segitene majd a wowba irjon a üzit. köszi előre is.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Morause
Vendég
« Válasz #961 Dátum: 10 okt 03, 13:47:56 »

Szerintem kezd neki letölteni a Lich King-et és akkor utána patcheld végig 3.3.5-ig aztán lépj fel a  nightmarewow.hu-ra, mert ott van 1x rate minden, egy átlagos magyar szerverhez képest kevés a bug 700 online player kábé.

Amúgy MoonTiger tudom mert én is így fedeztem fel... mikor régen elkezdtem gyerek kihívott duelre elvert és "bőgtem", aztán meg invelni akart véletlenül accepteltem de azt hittem megint duelre hív  és menekültem és azt írtam neki hogy "Ne bátns NEEEEE"! Szal ezekre szívesen emléxem, de kell egy mester aki eltud magyarázni dolgokat.. pl. küldiknél mit és hogyan kell, akkor az acsivmentekről, illetve legyen aki levisz a kis szintű instákba Mosolyog... (Like-olom Scarlet monastery-t mert az a kedvenc kis instám Mosolyog ) De remélem érted mért mondom olyan fontosnak a mester szerepét.. meg ha tapasztalt rókával álsz szemben még a talentelésbe is segít.

ui.: aki fellép a nightmarewow-ra annak tudok segíteni.. a hordában játszom és ugyanúgy Morause a nick nevem.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 03, 13:51:28 írta Morause » Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #962 Dátum: 10 okt 03, 13:53:38 »

Hát 700 online player elég karcsú, nem sűrűn jöhet ott össze egy 25 fős Raid. xDD
Naplózva

linekiller
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #963 Dátum: 10 okt 03, 14:24:53 »

Hali.
Már lassan egy hónapja wowozok,de még van olyan,ami nem világos számomra:

-A különböző tier cuccokat hol lehet megszerezni?
-Mire jó a dual talent?

Thx a válaszokat előre is. Mosolyog
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #964 Dátum: 10 okt 03, 15:00:06 »

Csibe.. tévedés, a nightmare chatit általába tele floodolják HC-kal meg naxx 25 és uldu 10-el! Szal elég forgalmas.. de ám nem biztos hogy ennyi mert tuti hogy nőtt a létszám csak mikor párhónapja meglestem még 700 volt kb.

linekiller.. a tier cuccok ott kezdődnek hogy dungeon sets, ebből van 1 meg 2... az 1-et az Stratholme, Blackrock Spire, és Sholomance instákba tudod kifarmolni bossokból és a trashből, a dungeon 2 settet azt küldizni tudod akkor ha megvannak az 1-es sett db-jai... de ezeket más néven T0.5-nek is nevezik!
Akkor a rendes tier cuccok ott kezdődnek hogy t1, t2... na ezek a settek 2 fő 60-as instából szerezhető... mondjuk a t2 fejes már nem mivel az a 3.2.0 patch óta már 80as insta lett, szal Blackwing Lair illetve Molten Core, t3 set a Lich king miatt már nem létezik szóval ezt hanyagoljuk. Ezek voltak a 60-as tier-ek a t4, t5, t6 az már 70es. Persze értelem szerűen a nagy instákból esnek Gruul's Lair, Serpetins Caverns, Tempest Keep, Black Temple, Hellfire citadel meg ha van még akkor stb. és végül maradtak a 80-as tier settek, t7, t7,5 t8, t9, t10.
t7 meg 7.5 az naxx 10 és obsi 10 illetve naxx 25 és obsi 25 fős instákban esik,  a t8 az Ulduar-os, t9, az az Argentes insta ha jól emlékszem és a t10 meg a lich kinges Icecrown citadel.
Illetve a dual talent arra jó hogy egyszerre legyél két karakter instákba vagy PvP-ben. de erről részletesebben a wowhead.hu oldalon is olvashatsz! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 03, 17:31:21 írta Morause » Naplózva
linekiller
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #965 Dátum: 10 okt 03, 15:11:34 »

Köszi a szépen a választ. Mosolyog bow
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #966 Dátum: 10 okt 05, 02:22:08 »

Melyik a legnagyobb tört szerver a világon? külföldi? találkozott valaki ilyennel?

Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #967 Dátum: 10 okt 05, 05:36:32 »

Hát külföldit nem tom, de magyarországon úgyérzem a tauri a legnagyobb tört a szerver, a sima 1x szorzójával, átlag 2700 player.(amikor én játszottam ennyivót)
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #968 Dátum: 10 okt 05, 14:40:42 »

A taurinak sosem volt 1x -es szorzója.. a minimum az 2x -es, az is a tauri szerveren.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #969 Dátum: 10 okt 05, 14:50:38 »

Sziasztok, segítséget szeretnék kérni wowba, tauri szerón fogok jáccani, de még nem csináltam uj karit.
Kérdésem az lenne meik oldalt válaszzam ? horda v alisokat?
Nos harcos v paladin karit szeretnék indítani, de nem tudom meik legyen.
Igazából a wari áll közel a szívemhez, mert ahol lehet min dig harcos kasztal nyomulok.
Szeretnék majd  mobozni, instázni. pvp-zni , és nem tudom meik kasztal nyomja pala v wari?
Ha esetleg valaki tudna majd segiteni a taurin, azt is meg köszönném, illetve 1 talantet mire érdemes majd rakni.
Addig is meg próbálok fórumról  minnál több dolgot megtudni .
Köszi előre is Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #970 Dátum: 10 okt 05, 14:58:07 »

Nos, én régebben játszottam, nem annyira okosodtam ki... Hát nem tudom... A horde az igazából sokszor megy csapatban, tehát ha összetalálkozol velük a nemtom milyen erdőbe elfelejtettem xD akkor eléggé meggyepálhatnak. Az Ally-soknak szerintem könyebb fejlődni. Úgyértem, közelebb van nekik a fejlődés. Felpakolod magad HP és mana potival, és nekivágsz, attól függ meik szerón tolod... én lassú szervereken mindig Alliance-s vagyko, mert ott tudom hogy kell fejlődni. Nos igen, a paladin, és a warrior. A paladin igazán erős, ha jól használják, bár a warrior sem rossz. Én a paladinra szavzaznák. ha van egy ütős talented, jó cuccod, és megtanulod használni, hogy mire jók a skillek, nem lesz semmi baj. A warrior mint mindig, nagy böhöm állat, nekiszaladsz, és gyakhatod Nevet Amelyiket gondolod, igazából ez azon áll, hogy hogyan tanulod meg használni. Mert lehet hog valaki azt mondja h paladin, mert neki 80as full palája van taurin, de lehet hogy neked nem jönne be, mert más a harcstílus. Tehát ezt szerintem neked kell kitapasztalnod Nevet A talentet pedig próbálgatni kell, igaz hogy 1 arany az eltörlése, ami nekem akkoriben 20lvlesen eléggé nagy volt és sose volt aranyam xD szóval amelyik tetszik, és ha eldöntötted, akkor kérj tanácsot olyntól, aki nagyon jártas a témában., én most patchelem a wowot, még eltarthat pár napig xD szóval szivesen játszanék veled, addig gyűjts néhány infót, hogy ne úgy kezdj neki, hogy mi az a stormwind, mert igazán találkoztam ilyennel, persze ez nem baj, mert meglehet kérdezni, de sok olyan ember van, akitől segitséget kérsz, és hát egyszerűen le q**a anyááznak Nevet Nah szerintem ezt fogadd meg...
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #971 Dátum: 10 okt 05, 17:05:18 »

Tökmind1 hogy alliance vagy Horda. Mindkét frakcióban vannak retardáltak és vannak korrekt playerek is. Amelyik faj megtetszik azzal legyél. Úgysem leszel még egy darabig olyan pro wowos hogy érdekeljenk a racialok. ( amúgy shadowmeld powa =D ) . A pala-val könnyen meg lehet tanulni játszani. A wari-val skillesen játszani viszont nehéz. Ezt úgy mondom hogy 80as warim és 80as palám is van. Holy pala-val elég hamar megtanultam játszani. Ami a warit illetti. Macrohegyek =D. macro macro hátán. + a fél billentyüzetem bindelve van. 1-2 dolgot kattintok és ennyi. Szóval ha kezdő vagy akkor paladin.
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #972 Dátum: 10 okt 05, 17:13:27 »

...de sok olyan ember van, akitől segitséget kérsz, és hát egyszerűen le q**a anyááznak...

Ez lényegében a tauri szerverekre is igaz.  Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #973 Dátum: 10 okt 05, 22:12:50 »

Minden szerverre igaz. De azokkal nem kell törődni. Egyszerűen megkérdezel valaki mást, biztos találsz segítőkész embereket előbb-utóbb.

Alli-horda, faj, kaszt, talent... Mindig megmosolygom ezeket a kérdéseket egy kezdőtől. Rohadtul mindegy Nevet Amelyik tetszik azt indítsd. Olyanra talenteld amilyenre csak kedved van. Ha van egy kicsi angol tudásod akkor már nagyjából be tudod határolni melyik talent mit ad. Ha meg megmondják, hogy mittomén mage-ként adj a frostra úgy is ki lehet rakni trágya talenteket mert nem ért az angolhoz és abszolút hasznavehetetlen képességekre ad pontokat vagy simán mert nem nagyon tudja, hogy mire is van szüksége. De ez az elején még úgyse számít. Kitapasztalod ahogy haladsz mint mindenki más és újra átgondolod mikre kellett volna adni és megváltoztatod a talenteket. Nem kell, hogy egyszerre zúduljon rád minden Mosolyog
Szóval én azt mondom ne rohanj ennyire válassz amit akarsz és tapasztald ki, majd rájössz, hogy hogyan a legjobb számodra a karaktered.
Persze nem mondom,  hogy ne kérdezz én is szívesen segítek bármiben de nem tartom helyesnek hogy egyből egy kész talentfát nyomnak valaki orra alá meg macrokkal ijesztgetik. Nevet Inkább élvezd a játékot kacsint
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 05, 22:14:50 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #974 Dátum: 10 okt 06, 14:44:40 »

aki már nagyjából ismeri a wowot, annak a TB-t ajánlom (Tauri Battle) Élvezetes játékélmény, sok választható BG, és token rendszer Nevet Sztem ez naon jó szeró, ajánlom mindenkinek xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins