24 nov 23, 15:37:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508559 alkalommal)
0 Felhasználó és 64 vendég van a témában
Solaree
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #885 Dátum: 10 aug 26, 10:44:50 »

70-esen kapja meg nem? Amugy, én most máshol vok nem a wowozós gépnél (mert az helyileg máshol van Nevet ) De aki megtudja nézni az mondja már el: Lesz-e még Darkmoon Faire?
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #886 Dátum: 10 aug 26, 19:22:41 »

Annyira jó az SPap-ról olvasni. Mosolyog Pláne, hogy én is az vagyok, és hát igen, WOTLK-ban a melee-t eléggé lenerfelték, bár nem egy ismerősöm van, aki ezzel vitatkozik, mert a rugo megöli stunnban és ezért az túl könnyű és túl erős és nerfeljék még, amikor a Vanish bugos, COS-ban pedig több spell bemegy, mint anélkül.

SPapként a Paladinokat utálom mert 1gomb és neki elfogyott 200manája nekem meg 2000 és ott a pet meg a dispersion, de ha ezt megcsinálja 20-szor, akkor már az sem segít, de szerintem így se ártana nerf a papnak, bár a manáját megoldhatnák a Discpapnak, mert a restodruid és a pala is nevetséges a manaigényével és a manavisszaadó képességeivel.
Naplózva
linekiller
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #887 Dátum: 10 aug 27, 12:11:42 »

Lv. 25 vagyok,nemsokára 26. Mosolyog
Viszont elég sok olyan küldetés van,ahol már 30asokat kellene megölni,és így elég necces. Pojén
Naplózva
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #888 Dátum: 10 aug 27, 14:50:02 »

Solaree, Darkmoon Faire mindig van (ha eredetin játszol) csak mindig vándorol 3 hely között. Calendárban benne van, hogy mikor lesz legközelebb.

linekiller, csináld meg azokat, ahol még nem 30-asokat kel ölni és 27. szinten már azok sem nehezek vagy jelentkezz fel dungeon-re, amíg nem leszel 27-29.
Naplózva
linekiller
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #889 Dátum: 10 aug 27, 15:37:13 »

Am mi az a Dungeon? smirksweat

Olyan küldetéseket kapok,ahol a bejáratot Orkok védik,és 3 csapásból kiölnek. >.<# >.<#
Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #890 Dátum: 10 aug 27, 17:43:34 »

Dungeon:Insta ott elitek vannak, és csapattal kell menni. de ha kell bővebb infó, erre csináltam egy blogot: www.wowandnews.blogspot.com itt mindent leírok mindenkinek és ha rosszul írtam vmit, akkor kérném Ritli-t, meg a többieket hogy javítsanak Nevet
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #891 Dátum: 10 aug 27, 17:52:54 »

bár a manáját megoldhatnák a Discpapnak, mert a restodruid és a pala is nevetséges a manaigényével és a manavisszaadó képességeivel.

Nana !  Gondolkozik Azért azt is nézd hogy a healerek közül a disc pap tud a legjobban beszállni a dmg-be. A resto dudu szinte semmi dmg-t nem csinál. A holy pala és resto sámi csak-csak de a jó disc pap a dmg 1/3-at hozza a dps társa mellet. Feldotol shadowfiend holy fire stb. És azt sem mondanám hogy hamarabb kifogy manából mert a shadowfiend-ből jön neki. Bár tény hogy druid vagy pala tovább bírja de minden érmének 2 oldala van kacsint

szerk: a mana burn-ről nem is beszélve Mosolyog Megoldja a disc pap hogy mások előbb fogyjanak ki ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 27, 17:54:26 írta Lew » Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #892 Dátum: 10 aug 27, 18:28:29 »

Lew, arra mit mondjak, amikor manaburnolok discpaprugo vs waripala és manaburn-re ha engem üt a wari vagy nincs idő vagy van, hogy mana burnből elfogy a manám, mert a shadowfiend TBC-hez képest annyiban változott, hogy semmit nemér. Hogy miért? Egyszerű: 15másodperc 5perc CD ez mind szép és jó ha secenként üt akkor elvileg 75% mana, mert ütésenként 5%, de mivel, hogy bugos->ráküldöm valakire waripalánál a palára és átmegy a warira aki elfeareli akkor amíg odaér 3sec fear 8sec amíg visszaér 3sec akkor marad 1sec marad van amikor nem fearel oké, de ez 5percenként 1 és nem is az zavar, hogy keveset healelek, hanem, hogy mennyiért.

Van palám 80-as holy. Kék gearbe (a papomnak wrath fegyoja van spell power: 3400) a paladinom 1400 spell powerrel kevesebb manáért nagyobbat healel nem beszélve arról, hogy 50hp-n bebubizok és ha nincs pap vagy wari, akkor két healből maxon vagyok. És oké a disc pap a legjobb dps igen egyetértek de a paladinnak percenként 25% mana és olcsó spellek a druid meg 3percenként max mana és 300manából volt, hogy egy resto druida kihealelte az én és a társam dps-ét mialatt egy wari ütötte a társam, mert érdekes módon ha resto druidát ledispelezzük, akkor 10k-t tickkel magába a hot, ha nem, akkor meg szépen 3k-s tickekkel kihealelik, nem mondom, hogy nem megölhetetlen, emrt minden párosnak van counterje, de kicsit idegesítő, amikor nekem egy sima heal 600mana Ő meg 300manából rakja magára a full hot sort.

Igazából a panaszom meghallgatásra talált mert percenként 15% manát kaphat majd vissza a pap Catába és a dps-e szintén nagy lesz bár nagyobbat nem fog healelni.

Egyébként régen még envenom ideje előtt a druidwari vs discpaprugo-nál volt rugo, aki wound és antherestic (vagy mi a neve) poisonnel ment, mert az leszed egy enrage effectet és sap wari a wari erre berserker rage a rugo shiv és az 5seces fearre általában nem trinketelnek és ezalatt halt resto druid, mert nemvolt felhotolva. Hát igen, azok a régi szép idők.
Naplózva
linekiller
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #893 Dátum: 10 aug 28, 09:29:39 »

Valaki esetleg nem játszik taurin? Hümm-hümm
Naplózva
Kence
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #894 Dátum: 10 aug 28, 18:22:52 »

valaki játszik a ragnaros szerveren
Naplózva
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #895 Dátum: 10 aug 28, 19:33:16 »

Hát ha ott van a haverod akkor érthető Mosolyog De amúgy igaz hogy ott nagyon sok a magyar deee... Nevet Hát mondjuk úgy hogy kevés az értelmiség Nevet

Ritli, nem ismered Te a Bloodscalpot. Legjobb, annyi kedves emberrel lehet találkozni... főleg allyban, ahol nem csak bunkó, de játszani sem tud, allys vagyok és pont ezért szeretem az arénát !!!GNÓM VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!(Bár a Taureneket is szeretem.) Meg van pár haver, akikkel jól elvagyunk pl haloween idején szerettem a 2v50-et Brillnél én haltam 4x haver 1x de meghalt 50hordás, lehet, hogy ugyanazok.  Nevet

Akárhogy nézem ha az összes karimat vinném, akkor is csak olyan szerverre mennék, ahol vannak haverok.

Meg lehet, hogy hülye vagyok sok év WoWozás után de mi az, hogy tört WoW? Mert nekem rendessel is megy a tört ha átíróm a realmlistet.

Morause beszéltél a Scourge-ről meg Bolvarról. Nem tudom tudjátok-e, de azért kellett új lich king, hogy a Scourge (ami még mindig létezik) ne szabaduljon Azerothra, mert Arthasban még volt annyi, hogy ezt meggátolja (HoR: Uther és Jaina beszéletése 1. boss előtt), szóval ha menne Deathwing és bekapná Bolvart, akkor a Scourge irányító nélkül menne pusztítani.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #896 Dátum: 10 aug 28, 21:37:54 »

Ami viszont saját magának se lenne jó kacsint
Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #897 Dátum: 10 aug 29, 09:49:04 »

Hát igen, meg beszéltetek még Bolvar tűz erejéről, attól, hogy valakit sárkánytűzzel élesztettek újra szerintem még nem lesz képes azt irányítani. (Bár én sose értettem, hogy mit sírnak itt a holtakért /cast resurrection azt szevasz, bár lehet, hogy azért kellettek a sárkányok, mert Bolvar kicsit szétrohadt, attól a zöld trutyitól.))
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #898 Dátum: 10 aug 31, 11:44:48 »

Jaj de régi téma ez, én a tűz erejét már le is írtam, abból gondoltam mivel arthasnak a sisak felvételekor kéken izzott a szeme és a jeget egész ügyesen irányította, bolvarnak meg vörösen ezért gondoltam hogy a tüzet nem azért mert pár sárkány a pofájába tüzelt, és úgy nézett ki mint egy fáklya ami beszél! Jeadnef amúgy a lényeget idáig is tudtam hogy mért kellet az új LK mert olvasni én is tudok, mégpedig feliratot amit a youtube-ra tesznek fel videóval együtt!  Kiröhög

Tök bruta haver felhúzta a druidát elkezdte gearelni és megadta nekem az accountját hogy a druidának csináljak ütős macska formos dps talentet ! De főleg azért adta oda mert már vagy 2 hete könyörgök neki a hunteremnek (tudjátok amelyiknek motorja van) csinálja meg a 78-as mail settet és mivel nincs túl nagy kedve, rám bízta hogy majd csináljam meg magamnak !  smirksweat Hümm-hümm

Mellesleg funoltam kicsit:

http://noob.hu/2010/08/31/WoWScrnShot_083010_175016.jpg
http://noob.hu/2010/08/31/WoWScrnShot_083010_175027.jpg
Ezeken a képeken noggenfoggerrt ittam és egy taurent ültettem a pótkocsiba :)xD

http://noob.hu/2010/08/31/WoWScrnShot_082910_210601.jpg
http://noob.hu/2010/08/31/WoWScrnShot_082910_183731.jpg
Itt meg nagyon pró voltam amikor nyertünk és mikor vesztettünk mert egyénibe én nyertem meg xD

Najóvan részemről ennyi, most készülődök mert menni kel a koliba  Technikai KO.. Na szevasz mindenki! bye bye
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 12:34:14 írta Morause » Naplózva
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #899 Dátum: 10 aug 31, 13:06:26 »

Oké, akkor elnézést.

Egyébként: "egyénibe én nyertem meg" hát mibe... az elsőbe tényleg jó voltál (összesen 1 valaki előzött meg dps-ben, de a másodikban dps-ed  nem volt a legjobb, bár egész szépen irtottál, szóval grat hozzá.)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins