24 nov 23, 13:56:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 507993 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Kanokanor Seme
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #900 Dátum: 10 aug 31, 14:17:41 »

Én Molten-WoWon (Sargeras) tolom már egy ideje. Szerintem ez a legjobbnak mondható blizzlike/highrate szeró...
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #901 Dátum: 10 aug 31, 14:42:43 »

Oké, akkor elnézést.

Egyébként: "egyénibe én nyertem meg" hát mibe... az elsőbe tényleg jó voltál (összesen 1 valaki előzött meg dps-ben, de a másodikban dps-ed  nem volt a legjobb, bár egész szépen irtottál, szóval grat hozzá.)
Igen mert hunter. Azzal könnyű ölni. A másik ember leüti a hp-ját majdnem teljesen, aztán hunterrel gyorsan belelősz valamit a 7392 féle instant lövésed közül és tied a kill. (tudom mert nekem is van hunterem) Meglátszik, hogy a másodiknál ez volt mert dmg-ben meg csúnyán el volt maradva.
Az elsőnél még egész jó volt ott 2. lett.

(Bár én sose értettem, hogy mit sírnak itt a holtakért /cast resurrection azt szevasz, bár lehet, hogy azért kellettek a sárkányok, mert Bolvar kicsit szétrohadt, attól a zöld trutyitól.))
Hát kicsit érdekes lenne a /cast resurrection mivel azt csak a playerek miatt találták ki. Lore-ban sehol se találsz rá példát mivel nem is lenne értelme.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #902 Dátum: 10 aug 31, 14:52:03 »

Tudom csak érdekes, hogy rajtuk nem működik, bár vanília WoW-ban legalább a palák feláldozása működött az NPC-ken, BWL 1. bossát úgy is ölték meg.

Igen, tudom, hogy milyen a hunter van az accon 80-as. Bár paladinnal is meg pappal is könnyű ninjázni, annyi, hogy pappal a dps-ed se lesz kicsi ha kiosztod a 2-2 dotot mindenkire.

Ritli, elmondod, hogy "ismerős áthozta a tört wowot" mi az a tört wow?
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #903 Dátum: 10 aug 31, 15:44:24 »

Egy kettétőrt lemez.  Nevet Cataclysmról valaki tud valamit a boss témán belűl? Deathwing lesz ott a főboss, vagy az új fagyos herceg?
Naplózva
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #904 Dátum: 10 aug 31, 18:47:48 »

Deathwing meg Azshara(főnaga)
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #905 Dátum: 10 aug 31, 20:56:05 »

Bolvar nem azért áldozta fel magát és lett LK, hogy boss legyen, ezt tényleg ilyen nehéz felfogni? =/
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #906 Dátum: 10 szep 04, 12:58:37 »

Van benne vmi, bolvar azért lett LK hogy a scourge ne legyen veszély a világra, az meg hogyha véletlenül beletennék hogy deathwing elpusztítja, az sem jelentene semmit mivel DW az szerintem se perc alatt kicsontozná őket akárhányan is vannak, és lemerném fogadni hogy a a 60 km nagyságú csont sarikat is félvállról elintézné, legalább is a történetekbe olyan nagy ásznak volt feltüntetve mint neltharion hogy akár egy istent is játszhatna ebben a világban, én lazán benézném ha ilyen ki nyerne csata lenne sargeras meg archimond meg isten tudja milyen GYP állatokat is betudná alázni és ezek az erősek benne, egy LK meg Illidan nasinak megfelelne neki szerintem Kiröhög!
De várjál már azshararól halottam, de azt hittem hogy a főnaga az most outlanden kuksol hogy is hívják?!?!?!..... Lady Vashj SSC főbossa az!

Ám halottam egy marhaságot miszerint már az amcsiknak kiadták a cataclysm-ot, azaz hogy már kész van a game csak itt még várni kell rá európában! xD Én azt mondtam hogy nem hiszem mert vmi cikkben írták hogy november körül adják ki a gamet! Esetleg ha vmi infótok van nyugodtan elmesélhetitek, nyitott vagyok a témára.  Nevet

ui.: én nem csapatban harcoltam mert, tudod ahol én játszok ott tudod sok olyan akar PvP-ézni hogy a csapatmunkájuk illetve a saját képesség ismeretük NINCS, tudod hogyha az egyik frakció jobb PvP akkor a gyökerek átmennek hogy csinálnak karikat a másikba és így majd váltogatják vagy nem tudom és most a hordába vannak a bénák akik csapat munkát nem ismerik így az alli 99,99%-ban nyer, - de csak 70 alatt - 70 felett már sok ismerős arc akik tudnak is pvp-zni a múltkor 43-ason bevertem 45-ös arms warri meg 42es huntert én bm vagyok 45-től elkezdtem venni PvP holmikat hogy azért könyebb legyen PvP-zem is, egyedül a retri palák idegesitenek a repivel meg stunnal de az ellen is vetetm trinketet, de azért én nem úgy csinálom hogy mindig az utsó lövés az enyém... mire oda érek a csapathoz mindig megölik őket én meg pl. 6v1-be 2 embert mindig kigyilkolok ezért tanultam inscription illetve herba szakmát és vannak potijaim Nevet sok más egyéb képesség a 2. dps dolog abba meg azért előzött meg az a shámán mert az egy cement, akkor 47es vagy 48as volt és mindig egy warlockal jött nekem, mert a warlock nekem elég elbaszott egy ellenfél a kb. mint a príszt mert dotolnak meg fearelnek agyba főbe, mind1 azt a shámánt is bealáztam csak tudjátok a shámánnak a shockal meg azzal a cement talent képességével obb a dps olyan szinten mint egy hunternek!  Pontosan

« Utoljára szerkesztve: 10 szep 04, 13:13:48 írta Morause » Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #907 Dátum: 10 szep 04, 13:22:49 »

Deathwing = Neltharion
És Sargerast lazán nem verné be Nevet ...Sargeras pl titán volt, és azok hozták létre a sárkányokat akik elvileg meg se közelítik a titánok erejét.
Neltharion is csak a démonlélekkel volt túltápolt...anélkül szerintem a másik 4 megtestesülés lazán lenyomta volna.

Vashj meg Azshara szolgálója volt.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #908 Dátum: 10 szep 04, 16:21:03 »

Bizony Deathwing = Neltharionnal, az egyik aspektus mint Alextrasza, Malygos, stb. Szerintem is simán le tudták volna nyomni együtt csak a démonlélek miatt nem jött össze. Gondolom az erejük alapból nagyjából megegyezik.

Azshara pedig régen a Night Elfek királynője volt míg Vashj csupán az egyik szolgálója. Sehol se éri el az ereje Azsharáét.

Ajánlom mindenkinek a könyveket (Feo úgy látom már olvasta őket kacsint) vagy akár a WoWWikit. Sok hasznos lore info van ott.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #909 Dátum: 10 szep 04, 20:20:15 »

Ám halottam egy marhaságot miszerint már az amcsiknak kiadták a cataclysm-ot, azaz hogy már kész van a game csak itt még várni kell rá európában! xD Én azt mondtam hogy nem hiszem mert vmi cikkben írták hogy november körül adják ki a gamet! Esetleg ha vmi infótok van nyugodtan elmesélhetitek, nyitott vagyok a témára.  Nevet
De erre viszont tényleg szeretnék választ tudni, ti meg eredetisek vagy esetleg, moontiger barátunk ((aki elméletileg a wow.hu szerkesztő vagy a mi a fene)) beavathatna. Láttam már videókat karakterekkel kicsik nagyok stb. eggyes küldetésekről nagy szinten a worgen kezdő összes küldije, illetve most néztem egy új worgen  character creation-t is amiben változtathatjuk a worgen kicsit ijesztőbb kinézetét ( mert ezen is változtattak ) de még az ember alakjának is, rendesen lehet hajat meg hasonlókat illetve más hogyabban néznek ki a rendes humannal mert komolyabb az arcúk olyan goromba féle! Mosolyog

LINK: http://www.youtube.com/watch?v=YfAAP-Hcslk&feature=sub

Szóval esetleg vki vmilyen infóval rendelkezik tényleg megdobhatna! Kiröhög smirksweat
Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #910 Dátum: 10 szep 07, 20:00:46 »

Bizony Deathwing = Neltharionnal, az egyik aspektus mint Alextrasza, Malygos, stb. Szerintem is simán le tudták volna nyomni együtt csak a démonlélek miatt nem jött össze. Gondolom az erejük alapból nagyjából megegyezik.

Azshara pedig régen a Night Elfek királynője volt míg Vashj csupán az egyik szolgálója. Sehol se éri el az ereje Azsharáét.

Ajánlom mindenkinek a könyveket (Feo úgy látom már olvasta őket kacsint) vagy akár a WoWWikit. Sok hasznos lore info van ott.

Az ősök Háborúja remek könyv aki mondjuk Bc-zett sokat az jobban vágni fogja megtudja hogy illidan mért kapta ezt a remek kis szemkötőt http://www.wowhead.com/item=32235 és hasonlók.
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #911 Dátum: 10 szep 07, 20:07:11 »

Hát nem tudom szerintem jobban kötődik Warcraft III-hoz mint BC-hez. Vagyis több köze van hozzá. De amúgy ha itt tartunk ott van az Utolsó Őriző. Karazhanról és a papiról akinek most nem jut eszembe a neve és lusta vagyok megnézni Shattrath közepén (meg Sargeras, meg Medivh meg....) :3 Vagy a Klánok Ura caverns of time-os Hillsbradról. Meg.... jó sok minden még Nevet Hosszú a lista na érdemes elolvasni őket nekem mindegyik tetszett ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 20:08:22 írta Ritli » Naplózva

th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #912 Dátum: 10 szep 07, 20:15:06 »

najah tenyleg aki wowozik irja mar le hogy alli/horda kaszt/faj

én NE druid a mainem de van meg human lock, pala Drenáj mage ne dk ne warri ne hunti(szigoruan felmaleXDXD)
Ne pap

és mint kiderült alliance Nevet
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #913 Dátum: 10 szep 07, 20:19:22 »

Már párszor leírtam de jó akkor legyen még egyszer Nevet

BE priest, BE rugo, BE dk, NE hunter, NE priest, ööö asszem ennyi. Meg még pár kiskari elszórva. (De az accon van még bátyámnak BE warlock, Tauran Druid, Dwarf Priest)
De lehet valami kimaradt ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 20:20:18 írta Ritli » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #914 Dátum: 10 szep 07, 20:21:40 »

Eredeti ally rugó full epic pvp gear<--- fos
Tört
Horda undead lock, troll pap, Troll tank, Tauren dudú, undead rugó asszem ennyi. Csak a papom volt lvl 80 a többi kari full swp gear, lock meg full t6 és venge. Low rates szerveren persze. Bp-n volt vagy 15 karimxD azokat nem írom leXD

Bc után a wow meghalt... aki ennek az ellenkezőjkét mondja vagy nem játszik az elejétől vagy szűklátó körű és nincs életeXD
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 20:22:25 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins