Utálod a PvP-t? Miért, nekem az az egyik kedvencem. Annyira jó PvP-n Healerni, egyik nagy kedvencem volt mert sokszor tényleg nincs healer és ha meg menti valaki a fél társaság seggét akkor azért a megmentőt is megvédik...
Meg én igazából PvP-n ismertem meg a legtöbb dps-t, a rogueval ott tanultam meg normálisan bánni például. Én most a BG-ről beszélek, nem a csata bármely PvP mezőn. Meg fury warriorral össze vissza kaszabolni...
Hm... most hogy így bele gondoltam a Warlock és a DK az a két kaszt amit még úgy amúgy nem igazán próbáltam. Mind a kettőből volt egy 20-as szintű karakterem minimum, (warlockból nem egy) de komolyan egyikkel sem játszottam.
Bocsi elkalandoztam, csak miközben írtam, a fejemben lejátszottam sok BG-t de egyiknél sem ugrott be ez a két kaszt.
Na de a mondandómhoz vissza térve, a BG jó
Nekem nagyon sokat segített hogy "megismerjem" a kasztokat.
Elsőnek az addon volt, és az új kiegészítő óta van beépített Quest helper, ugye? Az addont én néha használtam, különösebb gondom nem volt vele. A Quest helper (beépített) ki lehet kapcsolni, nem?
Nekem a kedvenc addonom a Boss... hirtelen akartam mondani/vagyis írni és elfelejtettem. A Lényeg hogy Boss-ok szövegeit mondja. Nagyon szerettem, igaz semmire nem volt jó, de el lehetett vele szórakozni.