24 nov 23, 17:00:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508663 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Dinuu
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #495 Dátum: 10 ápr 09, 15:25:31 »

Igen Tauri , de jol mondod nekem is a 3.2.2 vagy mijen van meg S: deh hogyhogy tul van patchelve? és hogy tudnám megcsinalni?
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #496 Dátum: 10 ápr 09, 15:32:15 »

ha 3.2.2-n van akkor nem jó... töltsd le a patchet (asszem 700mb) aztán még 2 kisebbet...

csak azt nem értettem, hogy a szöveg alapján amit beírtál 3.3.3.11723-os verziójú (van olyan?  Gondolkozik ) wowod van... most hirtelen 3.2.2es lett? Nevet ja de mondjuk lehet hogy én néztem félre valamit, angol tudásom nem valami nagy, de azért a számokat ki tudom venni  kacsint

na ez értelmes hozzászólás volt, sztem senki nem értett belőlem semmit  >.<#

ja és a Tauri 3.3.2-n megy, a honlapon is csak addig lehet letölteni a patcheket
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 09, 15:34:23 írta hunngeri » Naplózva

Dinuu
Gennin
*

« Válasz #497 Dátum: 10 ápr 09, 15:35:21 »

ugy mondom hogy 3.2.2 van de amikor kiirja azt az uzenetet,azt a hulyeséget irja ki hogy ijen meg olyan verzioóm van
Naplózva
Atomkoponya
Chuunin
*

msn: n.adam97@hotmail.com

« Válasz #498 Dátum: 10 ápr 09, 15:37:50 »

Nem, nyári szünet első napján kezdtem el játszani vagyis kb 1 éve:) miért amatőrnek tűnok?
volt hordás karim de nehéz volt, 1 hónap alatt lett 21es belf mage volt, de átmentem  allihozz vittem egy druidot az 8óra alatt lett 10 és utána felvittem 70re de ellopták... utána még vagy 7 karit aztis ellopták... vagyis mosttmár f* kivan...
Naplózva

[/url]
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #499 Dátum: 10 ápr 09, 16:00:26 »

Ellopták? Hát akkor próbáld meg azt hogy havonta változtatod a jelszavad, és nem beírod billentyűzetbe hanem, ctrl C- Ctr V.
Nem azért kérdeztem, csak kíváncsi voltam.
Nehéz volt hordás karit húznod? Nálam nem nagyon volt különbség, bár már egy idő után mind a két oldalon már lassan kívülről fújtam az össze questet így a végére könnyebb volt húzni. Bár én mindig a húzást élveztem és nem a raideket. Nekem egy karakter felhúzása volt mindig a játék, az öltöztetés már mellékes dolog. Pirul
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #500 Dátum: 10 ápr 09, 16:24:05 »

Én is kívülről fújok már minden küldit smirksweat Bár az allisokat már nem hiszem. De lehet még azokra is emlékszek Nevet Épp ezért unom aaaannyira a fejlődést :S Inkább insta/raid párti vagyok Mosolyog És a pvp-t meg utálom xD Bár hunterrel még tűrhető Mosolyog

Ja és utálom a beépített qhelpert :S Bár az addon formáját még jobban utáltam nem is használtam soha Nevet

Ja és nem jelszóváltogatás kell hanem egy jó vírusírtó Nevet Meg nem szabad senkinek elmondani a jelszavad.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #501 Dátum: 10 ápr 09, 17:30:19 »

Utálod a PvP-t? Miért, nekem az az egyik kedvencem. Annyira jó PvP-n Healerni, egyik nagy kedvencem volt mert sokszor tényleg nincs healer és ha meg menti valaki a fél társaság seggét akkor azért a megmentőt is megvédik...  Pirul Meg én igazából PvP-n ismertem meg a legtöbb dps-t, a rogueval ott tanultam meg normálisan bánni például. Én most a BG-ről beszélek, nem a csata bármely PvP mezőn. Meg fury warriorral össze vissza kaszabolni...Nevet
Hm... most hogy így bele gondoltam a Warlock és a DK az a két kaszt amit még úgy amúgy nem igazán próbáltam. Mind a kettőből volt egy 20-as szintű karakterem minimum, (warlockból nem egy) de komolyan egyikkel sem játszottam.  Gondolkozik Bocsi elkalandoztam, csak miközben írtam, a fejemben lejátszottam sok BG-t de egyiknél sem ugrott be ez a két kaszt.
Na de a mondandómhoz vissza térve, a BG jó Pontosan Nekem nagyon sokat segített hogy "megismerjem" a kasztokat.
Elsőnek az addon volt, és az új kiegészítő óta van beépített Quest helper, ugye? Az addont én néha használtam, különösebb gondom nem volt vele. A Quest helper (beépített) ki lehet kapcsolni, nem?
Nekem a kedvenc addonom a Boss... hirtelen akartam mondani/vagyis írni és elfelejtettem. A Lényeg hogy Boss-ok szövegeit mondja. Nagyon szerettem, igaz semmire nem volt jó, de el lehetett vele szórakozni.
Naplózva

Atomkoponya
Chuunin
*

« Válasz #502 Dátum: 10 ápr 09, 18:21:21 »

Minek vírusírtó? Nem vágom:D Amugy, én is insta párti vagyok, depvp-t is bírom fejlődés naaaaaaaaagyon sz*r és unalmas:S Ja és a healer dologrol énis nagyon bírom soxor volt healer karim:) Jóérzés segíteni másokon, ha azt viszonozzák, főleg duduval jó healelni, de a legjjobb priest:P szerintetek?
Naplózva

[/url]
Dinuu
Gennin
*

« Válasz #503 Dátum: 10 ápr 09, 18:32:20 »

Szerintem az lenne a legjobb , ha segitenétek picit xD...még feljeb irtam a problémámat pls olvassatok el es segitsetek ha tudtok :S
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #504 Dátum: 10 ápr 09, 19:02:30 »

Dinuu: Én azért nem válaszoltam, mert az ilyen ügyekben nem vagyok jó, és félek hogy hülyeséget mondok  smirksweat, de elmentem a Tauri oldalára és ott le van írva pontosan mit kell tenned, ha Túlpatchelés történik.
http://wiki.tauri.hu/patch/#E
Naplózva

Dinuu
Gennin
*

« Válasz #505 Dátum: 10 ápr 09, 21:03:23 »

Okés azért köszi Nevet ...deh én nemtom pontosan hogy túl e van patchelve :S de megprobalom megcsinalni ahogy oda van irva
Naplózva
Dinuu
Gennin
*

« Válasz #506 Dátum: 10 ápr 09, 21:10:15 »

De áhhh...mind1 ezt soha az életben nemfogom tudni megcsinalni... Gondolkozik Szomorú Technikai KO

Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #507 Dátum: 10 ápr 09, 22:23:28 »

1. Vigyázz a dupla HSz-el, inkább az előzőt szerkeszd és írd oda hogy Szerk...
2. Túl "negatív" vagy  Gondolkozik hamar feladod a dolgot.  smirksweat
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #508 Dátum: 10 ápr 09, 23:21:05 »

Ha 3.0.1-es WOTLK-t szedtél le akkor elvileg nem írhatná ki hogy 3.3.3-asod van, ha meg a patchok sem indulnak akkor 3.2.2 se nagyon lehetne, véletlenül nem ment végig az auto-patcher installálás után? ...mert akkor ott lesz a gond
Csekkold le patch.txt-ben, a legfelső sorba kiírja h pontosan milyen verzió van fent, ha nem stimmel akkor ahogy azt előttem is említették, repatcholni kell ..ha meg nem, akkor azon még gondolkodok  Nevet
Naplózva

Atomkoponya
Chuunin
*

« Válasz #509 Dátum: 10 ápr 10, 06:56:30 »

Nagyon 1xrű bemész a wow telepítési mappájába és ott repair.exe megvárod utána meg megint felpecheled de csak a 3.3.2-ig:)
Naplózva

[/url]
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins