24 nov 23, 17:38:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508796 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #420 Dátum: 10 feb 28, 14:11:57 »

Én meg azt ahol nincs magyarxDDD. Alap törvény, hogy a magyarokkal nem lehet gamelni. A 0 skilles veri a nyálát:D. Aki meg tényleg tud nem ereszkedik le a nála gyengébbhez:D. Igaz ez minden játékraxD.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #421 Dátum: 10 feb 28, 14:13:40 »

Hiei-chama akkor te mindig egyedül játszanál mert szerinted mindenki gyengébb nálad Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei
Vendég
« Válasz #422 Dátum: 10 feb 28, 14:17:56 »

Nope:D Nekem 4-5 éve van klánom:D velük játszom minden játékban:D. Általában egy játékra szakosodunk amivel hosszan toljuk magasabb szinten:D. Wowot is velük toltam:D.
Egyszer volt külföldi klánom az is csak kis kitérő volt egy versenyig:D.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #423 Dátum: 10 feb 28, 14:27:53 »

Lealacsonyodtál hozzájuk? Nevet Milyen kis édes tőled Nevet

Amúgy meg mi az hogy magyarokkal nem lehet gamelni? Mosolyog Igenis lehet csak kell találni egy értelmes guildet Mosolyog Ami mondjuk nekem sose volt probléma eddig. Még arathoron se mert úgy költöztünk oda hogy előre meg volt beszélve, hogy melyik guildhez csatlakozunk.  De aztán túl nagy volt a változás vagy nem tudom és hordás lettem Nevet Jobb is így. Lesütöttszemek For the Horde! Nevet
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #424 Dátum: 10 feb 28, 16:37:40 »

A legtöbb magyar az Arathoron nagyon büszke arra, hogy magyar, és ezt előszeretettel mutatják ki trade, general, stb. channelen, pedig van külön hun channel (amit soha nem kapcsoltam be, és soha nem is fogok Nevet)..
pontosan ezért játszok most Dragonblight horda oldalon, magyarral egyetlen egyel sem futottam össze, de az emberek kifejezetten kedvesek ^^
(Amúgy kb. 2 évnyi WoWozás után iszonyatosan ledöbbentem mikor először léptem be Lotroba... olyan segítőkész, és kedves community-t még életemben nem láttam, nincs gold spammer, köcsögözés, hülyegyerekek, a kezdőket segítik, stb. Megyek is vissza hamarosan ^^)
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #425 Dátum: 10 feb 28, 18:51:18 »

Hát igen én is ezért nem vagyok oda a "magyar szerverekért".

Lotro olyan jó lenne? Ohh My God Én még nem próbáltam.

Viszont ma át lett hozva tört wow havertól. Kár hogy nem emlékszek már hogy mi volt az acc nevünk O_o
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #426 Dátum: 10 feb 28, 19:49:21 »

Maga a Lotro is rohadt jó, bár kissé lassabb a hangvétele, mint a WoWé, de Lore szempontjából sokszorta jobb szerintem, a communityt pedig egyszerűen össze se lehet hasonlítani Mosolyog Míg WoWban elküldenek csúnyán a retekbe ha felmerersz tenni egy egyszerű kérdést, ott simán kapsz 2-3 választ is akár =) Elnézést az offtopicért ^^
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #427 Dátum: 10 márc 01, 11:11:12 »

Lehet egyszer ki kéne próbálnom Mosolyog Utoljára az Aiont akartam de az a dög nem indult el Hmm...
Amúgy wowban se küldenek el mindig a fenébe. Csak sajna sok olyan gyökér van. Én mindig szoktam segíteni ha tudok. Nemrégiben is nagyon jól elbeszélgettem egy külföldi sráccal (már 80as volt de látszott hogy első karija) arról, hogy mivel repuzzon, meg mit vegyen ha tank akar lenni, enchantokról, hova menjen instába meg egyebekről Mosolyog Fel is vett friend listbe jól eldiskuráltunk Nevet
Naplózva

Zurani
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

The shadow thief

« Válasz #428 Dátum: 10 márc 08, 18:42:56 »

nem minden magyar (tört)szerver olyan h elküldenek a jó édes *****ba.....lassan 4 év wow után elmondhatom h találtam egy jó szrvert.....bár kicsi a népesség a szerón de pont ez a kevés playerszám teszi olyan már majdnem családiassá a hangulatot
Naplózva

hatbatamado
Újonc
*

« Válasz #429 Dátum: 10 márc 13, 14:04:13 »

A wow jó. Azon belül is a horda a legjobb!
 Kúl Ördögi
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #430 Dátum: 10 márc 15, 10:22:32 »

Hiei: Nem csak magyarok vannak akik 0 skillel verik a nyálukat, de egyet értek. Én próbáltam elkerülni az olyan embereket, akik rohadt bénán játszanak, de folyamatosan pofáznak, hogy mikre képesek (ami persze nem igaz) és ha bármi tanácsot is megpróbálsz adni, rögtön besértődik.
Ha nagyon ügyes az ember, akkor elkerüli a bunkó, béna, pofázós játékosokat, és csak az értelmes embereket találja meg...
Mikor utoljára abba hagytam a WoW-ot, szerintem lassan egy éve. (Ez most tört szerver, úgy egy fél évig törtöztem, közben párhuzamosan normál accon, húztam egy régi karakteremet) Shamannal voltam (Restoration), a klánomban ahol mindenféle származású emberekkel találkoztam, volt egy Rogue, és megfogadta hogy legyőz Duel-ben, de soha nem sikerült neki, és a sok Duel párbaj miatt nagyon megkedvelt. Később mikor abba hagyta a WoW-ot (én akkor már egy ideje nem játszottam) egy barátomnak szólt, hogy szóljon nekem, hogy nekem adná az acc-ját. Olyan aranyos volt.  Pirul
hatbatamado: Ezzel nem értek egyet, mert mind a két oldalnak meg van a pozitív oldala és a negatív oldala is.
Pl.: Alliance oldalon nekem pozitív volt mindig a Gnome-ok és a Törpök (nem női törpök). Horda oldalon meg a Trollok, és még sok más.
A Játék nagy negatívuma, hogy olyan emberekkel gyakorta találkozhatsz akiket boldogan pofán vágnál...
Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #431 Dátum: 10 márc 15, 10:51:48 »

wowban az az egy a problémám, ha valaki 10 szinttel feletted van legalább az csak ugy tekint mint egy ritka állatot. Megpróbál minél többször lecsapni.  Technikai KO Nagyon kevés magas szintü játékossal találkozol aki nem ver péppé egy alacsonyabb szintüt csak poénból. Főleg azért mert vele is ezt csinálták korábban.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #432 Dátum: 10 márc 15, 11:39:23 »

Igen, ez egy körforgás. Mikor valaki éppen elkezdi a játékot, (És PvP szerveren van) megy az úton és egy koponyás lecsap rá, és persze, van amikor megvárja hogy feltámadjon és újra megöli, és ezt megcsinálja még 10x, ha éppen unatkozik az illető. Sok ilyen eset után bepöccen ez a kis kezdő játékos és elhatározza hogy ő is ezt fogja tenni az alacsonyabb szintűekkel, mert ha már őt megszívatták, akkor ő miért ne tehetné?
Mikor PvP-s szerveren voltam, én csak poénkodtam az alacsonyabb szintűekkel, meg néha szívattam őket, de én nem nagyon öldököltem a kicsiket, (csak a Twinkeket de őket is akkor amikor az utamba álltak, azaz mikor össze futottunk Pirul) inkább mentem BG-re. (Főleg AV-re, az volt a nagy kedvencem még mielőtt ennyit változtattak volna rajta)
Tanulság, a kis kezdőknek. Vagy el kell menni egy PVE szerverre, vagy túl éled a sok gyilkolás esetleg egy ismerősödet megkérded hogy vigyázzon rád, legyen résen ha valaki közeleg.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #433 Dátum: 10 márc 15, 14:13:36 »

Engem is sokat gankeltek alli és horda oldalon is, ebből meg is tapasztaltam hogy nem csak a horda/alli a görény hanem mindenki Nevet Szerencsésebb eset mikor már azon a szerveren van egy nagy karim és ha legankeltek gyorsan átlogoltam és bosszút álltam ^^ De persze csak akkor ha az aki megölt sokkal nagyobb volt nálam. Ha nagyjából akkora mint én akkor nem törődtem vele, ő volt a jobb. ^^ A kicsik gyilkolása... nos nem szokásom, de bevallom nagy ritkán előfordul... Pirul De akkor se várom meg míg visszajön és ölöm meg megint csak egyszer aztán ott se vagyok Nevet
Tényleg sok a hülye dehát nem csak WoW-ban hanem minden olyan játékban amit online játszol idegenekkel. Sajnos ezekhez nem szükséges kitölteni egy IQ tesztet mielőtt csinálnál egy accountot Nevet
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #434 Dátum: 10 márc 25, 13:22:27 »

Na látod Ritlim én ezt kötelezővé tenném, sőt kiírnám a belépő képernyőre, hogy a retardált IQ fightereknek regelni/előfizetni tilos. xDD

Szerintem ez a Blizzardnak a hülyesége, mert simán meg lehetne oldani, hogy bizonyos szintkülönbség esetén tiltva legyen a PvP.

Am de szeretem, mikor Taurin Patch frissítés van, ilyenkor egymást érik a DC-k, szóval kész élvezet játszani. :/
(Most éppen a 3.3.2-essel van ez.)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins