25 feb 17, 09:34:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 524592 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #390 Dátum: 10 feb 21, 16:23:47 »

Én se nagyon értem de valaki ezt élvezi smirksweat Lehet nekem is tetszene a dolog. Úgy fél óráig aztán megunnám Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Konan
Gennin
*

naikonan.multiply.com

« Válasz #391 Dátum: 10 feb 21, 16:31:18 »

Nevet A többi fegyo is elérhető, nem feltétlen kell használni szuper erőset, ill lehet single playerben nyomni. Mosolyog
Nem mindenki akar érte fizetni havonta x összegeket, ahogy haverom mondaná: marhára nem érdekel.. ^^'
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #392 Dátum: 10 feb 21, 17:02:56 »

Attól hogy nem fizetsz érte még lehet törtön is normálisan játszani. Csak sok a bug meg kevés az ember általában. De a fun szerverek azok elég bénák Technikai KO
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #393 Dátum: 10 feb 21, 17:22:02 »

A taurin elég sokan vannak, a 4 szerver átlaga általában 10000 körüli, és nem is annyira rossz, kicsit bugos, meg mostanában sok a dc is, de azért elég jó szerintem ezektől függetlenül
Naplózva
Konan
Gennin
*

naikonan.multiply.com

« Válasz #394 Dátum: 10 feb 21, 18:04:16 »

Épp nemrég magyarázták nekem Beloadon h mennyire über a Tauri háát..m1 ink nem másolom be oda Suigetsu.. xD
Na meg kinek a Pap kinek a lánya meg a nővére.. Nevet
Én maradok a privát szerónál eddig nem találkoztam buggal 3 kontinensen körbe repkedve, az meg hogy net nélkül is megy külön öröm, semmi DC semmi NOOBcake. Nevet
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #395 Dátum: 10 feb 21, 19:17:40 »

Fantasztikus lehet egyedül játszani
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #396 Dátum: 10 feb 21, 20:59:12 »

Egy mmo-t singleben játszani? Az ütős. Amúgy biztosan vannak normális törtök is, nem kell egyedül játszani. Ha egyedül akarsz játszani, akkor szerezd be valamelyik Elder Scrolls részt, vagy Fablet. WoWot egyedül játszani már majdhogynem bűn Nyelvesít Tényleg nem kötekedni akarok, de egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van egy MMO-nak azt a részét kivenni, ami megadja magát a hangulatát. Lehet egyedül játszani, valóban, de SEHOL sem lesz ahhoz a játékélményhez képest, amit a normál szerverek adnak.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 21, 21:01:58 írta MoonTiger » Naplózva

milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #397 Dátum: 10 feb 22, 06:01:30 »

A tauri fun szerója is egész jó. Nagyon gyorsan lehet fejlődni meg nagyon gyakran esik jó cucc (anno kb 1 nap intenziv játék volt a lvl 60) De a normál szervere sokkal jobb. Nagyon hamar megunja az ember ha mindent másodpercek alatt elérhet.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #398 Dátum: 10 feb 22, 11:40:24 »

Teljesen egyetértek. A wow-ban az a jó hogy másokkal együtt játszol. ^^ Még ha néha idióta noobok is akiktől a falra mászol Nevet Akad sok normális ember csak meg kell találni őket és máris sokkal jobb Mosolyog
Amúgy igen ha egyből max szinted van és a legjobb cuccaid nagyon gyorsan ráunsz. Max egy napig bírnám úgy, míg megnézem azokat a dolgokat amiket élesben nem láttam.
Naplózva

Atomkoponya
Chuunin
*

msn: n.adam97@hotmail.com

« Válasz #399 Dátum: 10 feb 22, 17:13:00 »

Singlében wow?ikszdé ez nagyon sz@r! am taurin kívül tudtok olyan szerót mondani amin játszottatok és a véleményetek róla h jó és sokat lakják??Nevet:D
am taurin nem osk a dc de ha van az hosszu idő:S
Naplózva

[/url]
milanbert
ANBU újonc
*

otaku-kun

« Válasz #400 Dátum: 10 feb 22, 18:39:37 »

Még régen az illidanon játszottam az nem volt rossz. Próbáltak tenni a bugok meg a cheaterek ellen, viszonylag sokan voltunk, és a drop meg az xp rate alacsony volt. Most nem tudom milyen de akkor tetszett.

szerk.: közben utánanéztem, bezártak egy időre majd kb 1 hónapja nyitottak ujra és most 2*xp és 1*drop van 2.4.3patchel. Mint ahogy régen is ment. Sajnos ugy nézem a csapat is megfogyott pedig jó kis szeró volt.
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 22, 18:45:21 írta milanbert » Naplózva
Konan
Gennin
*

naikonan.multiply.com

« Válasz #401 Dátum: 10 feb 23, 13:55:18 »

Lehet nektek uncsi nekem nem, azontúl nekem már van Worgen és Goblin karim LvL 80 Death Knightok! Nyelvesít
Meg minden új karim kap kezdéskor az inventoryba és a karira Tier 10-t, frostmourn kardot és legendás cuccokat+teleport követ.. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 23, 13:56:17 írta Konan » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #402 Dátum: 10 feb 23, 14:18:39 »

Nagyon ügyi vagy Nevet *vállveregetés*
Teleport kő? Hmm? Mármint Heartstone? Mert akkor az a legfantasztikusabb mind közül xD
Naplózva

Konan
Gennin
*

naikonan.multiply.com

« Válasz #403 Dátum: 10 feb 23, 14:40:19 »

Nevet Kösz!
Teleport kő = főbb helyekre teleportálhatok vele illetve sokféle fontosabb árust megtok vele idézni pár percre Nevet
Amúgy a Heart Stone = Szív Kő, szóval én is csak gratulálni tudok neked! Mosolyog
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #404 Dátum: 10 feb 23, 14:48:24 »

Hát bocsi hogy nem tudtam mi akar lenni az a teleport kő de nekünk egyszerű halandóknak nem adatnak meg ilyenek Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins